به گزارش خانه خشتی، فرماندار رفسنجان عصر امروز در پانل تخصصی صنعت، اقتصاد، کشاورزی، توسعه و عمران شهری و روستایی همایش رفسنجان، تدبیر، تلاش و توسعه که عصر امروز در سالن فرهنگی آزادی شهرک سرچشمه برگزار شد، ضمن خیرمقدم ب حاضرین در جلسه ، استفاده از همه ظرفیت های رفسنجان در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی را یکی از اهداف این همایش برشمرد و اظهار داشت: سعی می شود تا از داشته ها، منابع و ذخائر موجود استفاده و نگاهمان را به دیگر ظرفیت های موجود متمرکز کنیم.
وی افزود: اقتصاد شهرستان متکی به کشاورزی است و تولید این مجصول جدا از زحمات کشاورزان نیازمند آب فراوان است.
ملانوری با بیان اینکه دشت رفسنجان بحرانی ترین دشت آبی کشور است تصریح کرد: کاهش میزان اب در سفره های ابی باعت کاهش تولید محصول شهرستان و در منیجه کاهش سطح اشتغال شده است.
وی خاطر نشان کرد: نگاه تک محوری به اقتصاد باید تغییر کند و سایر منابع بکار اید، ظرفیت دانشگاهی، نخبگان ، جاذبه های تاریخی، جاده ریلی، معادن و ذخائر از منابعی هستند که باید مورد استفاده قرار گیرند، هرچند که باید به کشاورزی شهرستان نیز بها داد و پسته همیشه به نام رفسنجان باید باشد.
ملانوری تصریح کرد: در جریان همایش رفسنجان، تدبیر، تلاش و توسعه که از ابتدای سال استارت خورد ۹ کمیسیون تخصصی تشکیل شد با عناوین روحانیون اقتصادی مقاومتی، آموزش و پرورش، میراث فرهنگی، بهداشت، درمان و سلامت، تمدن، تاریخ، وقف و امور خیریه، صنعت، معدن و تجارت، کشاورزی، آب و محیط زیست و جوانان و اقتصادمقاومتی شکل گرفت و جلسات متععد برگزار شد.
وی افزود: ترکیب اعضای این کمیسیون ها از مدیران و کارشناسان دستگاه اداری و فعالان بخش خصوصی تشکیل شده است و جمع بندی این کمیسیون ها جهت بیاینه پایانی همایش و برای تدوین سند توسعه شهرستان به کار گرفته می شود.
فرماندار رفسنجان خاطر نشان کرد: متاسفانه ظرفیت دانشگاهی و نخبگان به کمک فعالان اقتصادی نیامده و ارتباط خوبی وجود ندارد، از ظرفیت روحانیون به حوبی استفاده نکردیم.
وی افزود: این همایش به دنبال این است تا از همه رفسنجانیهای دارای توانایی در کنار هم استفاده کند تا همه به یک سمت حرکت کنند و به دنبال منافع منطقه ای باشیم تا به سمت رشد شهرستان پیش رویم.