به کدامین هدف؟ ادعای دغدغه مباحث دینی یا تطهیر کنسرت مفسده انگیز؛
پرداختن به حاشیه ای مضحک برای زیر سوال بردن شخصیت مذهبی شهر توسط انجمن معلوم الحال دانشگاه ولیعصر رفسنجان
به گزارش خانه خشتی ، نشریه منتصب به انجمن اسلامی (؟؟!!) دانشجویان دانشگاه ولی عصر(عج) در شماره اخر نشریه خود موضوعی را درخصوص سرود دختران دانش آموز اجرا شده در اجلاس استانی نماز مطرح کرده و سعی داشته است تا با ادعای مشابهت این اقدام با کنسرت های موسیقی مفسده انگیز، اتهاماتی را به امام جمعه محترم وارد سازد و از طرفی به تطهیر کنسرت های مفسده انگیز بپردازد. ابتدا باید خوشحال باشیم که این افراد دغدغه مباحث دینی پیدا کرده اند! و به دنبال موشکافی از مسائل اعتقادی هستند! ولی متأسفانه گاهاً غرض ورزی های سیاسی این جسارت را به افراد می دهد که در هر موضوعی بخصوص مسائل اعتقادی هم اظهار نظر کنند، این اظهارنظر چون بر پایه شناخت صحیح از اصول و مبانی دینی نیست آثار خطرناکی را برای طرح کننده و مخاطبینش به همراه دارد. در ادامه خوب است مروری بر نظر رهبر معظم انقلاب در این موضوع داشته باشیم:
“رهبر انقلاب اسلامی در بازدیدی که در سال ۷۱ از سازمان صدا و سیما داشتند در مورد موسیقی بحث مفصلی ارائه دادند ایشان در این باره می فرمایند: «موسیقی به معنای یک هنر، چیز با ارزشی ست.اما همچنان که یک شعر بد، مردود است –ولو یک هنر است –یک موسیقی گناه آلود و گناه آموز مردود است –ولو این که هنر است –یک موسیقی گناه آلود و گناه آموز نیز، هم حرام و هم مردود است؛ ولو اینکه یک هنر هم باشد. این را حمل نکنند بر ضدیّت با هنر؛ که «آقا؛ فلانی با هنر مخالف است» ما با گناه مخالفیم. چرا با هنر مخالف باشیم؟ تا گفته می شود « فلان موسیقی حرام است» می گویند: «آه! اینها باز هم آخوند بازی و شیخ بازی در آوردند. مقدس بازی در آورند.» نه آقا! موسیقیِ خوب، چیز خوبی است. مگر ندیدید جلوی چشم امام آلات موسیقی بردند و بنا کردند زدن و خواندن. امام هم مثل کوه نشستند و نگاه کردند ».”
آنچه در یادداشت یادشده مطرح است چیزی جز خلط بحث کردن نیست؛ یعنی نویسنده تلاش داشته است تا با در آمیختن جملات و موضوعات مختلف به هدف خود یعنی تخریب یک چهره مذهبی بپردازد. اگر امام جمعه محترم با برگزاری کنسرت ها مخالفت می کند مخالفتش به معنای مخالفت با هنر و هنرمند نیست بلکه مخالفتش با گناه و آثار گناه است، چیزی که بخوبی در کلام یادشده از رهبر انقلاب هم روشن است و متأسفانه عده ای بر آنند تا با سوءاستفاده از این موضوعات روحانیت را در ضدیت با هنر معرفی کنند.
نه تنها رهبر انقلاب بلکه سایر مراجع همخوانی زنان در گروه های سرود و تواشیح را اگر بصورت غنا (غنا بمعنای موسیقی مناسب مجالس لهو و گناه) نباشد و باعث تهییج شهوت و مفسده نگردد، شامل اشکال نمی دانند، البته آیات عظامی چون بهجت، صافی و مکارم در صورت مفسده انگیز بودن این موضوع آن را حرام می دانند و احتیاط واجب را در جایز ندانستن آن می بینند. رهبر انقلاب بارها بر استفاده از موسیقی با محتوای خوب، ارزشی و به دور از نگاه های غربی و فسادانگیز تأکید کرده اند و در دیداری که با شعرا هم داشتند بر گسترش سرودهای انقلابی تأکید نمودند و گسترش آن را لازم دانستند حال جای تعجب است که یک سرود با مضامین و محتوای ارزشی که بدون مفسده توسط دانش آموزان دختر اجرا شده را با کنسرت های موسیقی مفسده انگیز و لهوی مقایسه می کنند و سعی بر آن دارند تا وجهه روحانیت و شخص امام جمعه را با سخنان و مقایسه های نسنجیده خود تخریب کنند.
تقاضا می کنیم جناب دکتر دهقان و معاون فرهنگی ایشان آقای فصیحی هرندی به گونه ای مجموعه ی تحت امر خود را مدیریت کنند که دیگر شاهد اینگونه اتفاقات نباشیم و در این باره نیز اقدامات لازم را انجام دهند.
از دانشجو و جامعه فرهیخته دانشگاهی توقع نمی رود دست به چنین کار خنده دار و بی معنی بزنند و به امام جمعه یک شهر اینچنین توهین کنند. البته چنین اقداماتی یک علامت تعجب بزرگ بر روی غنای فکری آن تشکل و آن نشریه می گذارد.
امید است آنچه که می نویسیم از سر آگاهی و برگرفته از استدلال، منطق و صداقت باشد.