ماجرای نجات جان یک بیمار در بیمارستان علی ابن ابیطالب(ع) رفسنجان
شهرام به اتفاق دوستش با خودروی خود، از تهران به سمت کرمان حرکت می کنند که حوالی شهر کشکوئیه تصادف کرده و خودروی آنها به داخل پل سقوط می کند
به گزارش خانه خشتی به نقل از روابط عمومی بیمارستان حضرت علی ابن ابیطالب(ع) رفسنجان ، پرده اول: شهرام به اتفاق دوستش با خودروی خود، از تهران به سمت کرمان حرکت می کنند که حوالی شهر کشکوئیه تصادف کرده و خودروی آنها به داخل پل سقوط می کند، ساعت ۳ بامداد است و او و دوستش هر چه می خواهند توجه خودروهای عبوری را به خود جلب کنند، موفق نمی شوند. شهرام وضعیت بدتری نسبت به دوستش دارد و کاملاً میان فرمان خودرو و اتاق گیر کرده و شدت جراحات و خونریزی وی بحدی است که فقط از راه نای می تواند تنفس کند.
بالاخره پس از گذشت دو ساعت از وقوع حادثه، گشت عبوری پلیس، خودروی شهرام را می بیند و با تماس با اورژانس، از آنها درخواست کمک می کند. شهرام که تا آن زمان سعی کرد هوشیاری خود را حفظ کند، به علت شدت جراحات، با آمدن مأموران اورژانس ۱۱۵، از هوش می رود…
پرده دوم:
هوا گرگ و میش شده و آفتاب نور کم سوی خود را بر شهر تابانده است. ساعت حدود ۵:۳۰ صبح است و تقویم صبحگاهی، چهارم مهرماه را نشان می دهد. اگر چه با فرا رسیدن فصل خزان، هوا کمی به سردی می رود اما هنوز ورزش صبحگاهی رونق خود را از دست نداده است. در یکی از این گروههای ورزش صبحگاهی، دکتر حسین صالحی فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی حضور دارد که از قضا برنامه ورزشی آنها به گونه ای است که باید از جلوی درب بیمارستان عبور کنند. در همین اثنا، تلفن دکتر زنگ می خورد و خبر از حضور بیمار بسیار بد حال و با شرایط وخیمی را می دهد. دکتر موسوی پزشک کشیک اورژانس است که به دکتر صالحی می گوید: بیماری به نام شهرام هادی نژاد را به اورژانس آورده اند که وضعیت بسیار وخیمی دارد که صالحی از وی می خواهد اقدامات اولیه را انجام دهند تا خودش را برساند.
پرده سوم:
دکتر صالحی بلافاصله پس از تماس، به فاصله چند دقیقه خود را به اورژانس رسانده و شهرام را معاینه می کند، به علت اینکه چند ساعتی از حادثه سپری شده بود، شهرام در سطح هوشیاری پایین، نبض ضعیف، کاملاً گیج و در حالت شوک قرار داشت.
دکتر حسین صالحی که فوق تخصص جراحی پلاستیک می باشد، با همان لباس ورزشی به همراه تیمی متشکل از خانم دکتر تقی زاده و آقای دکتر صفری متخصص گوش و حلق و بینی و با همکاری پرسنل بخش جراحی، به اتاق عمل می رود.
این پزشک فوق تخصص در خصوص وضعیت بیمار اینگونه می گوید: این بیمار زخم وسیعی در ناحیه جلوی گردن داشت که این زخم از ناحیه فک شروع شده بود و تا قاعده گردن ادامه داشت. لب بیمار کاملاً پاره شده و فک پایینی وی نیز چند قطعه شده بود همچنین بخش جلوی گردن وی نیز پوست و عضلاتش کاملاً قطع شده و چند رگ اصلی گردن نیز قطع شده بود و مقداری نیز خونریزی داشت. همچنین تراشه حنجره وی نیز قطع شده بود و راه تنفسی باریکی از ناحیه نای داشت.
وی در خصوص عمل جراحی می افزاید: ابتدا راه هوایی وی را درست و تراشه حنجره اش را ترمیم کردیم سپس فک او را اصلاح کردیم و زخمهایش را ترمیم کردیم و به طور موقت لوله ای را در قسمت گردن جایی که ترمیم کرده ایم قرار دادیم تا زمانی که اصلاح و محل زخم جوش بخورد از این راه بتواند تنفس کند.
به گفته دکتر صالحی، شکستگی مچ پای نیز روز چهارشنبه حراجی شده و این بیمار روز پنجشنبه مرخص شود و پس از یک هفته سیمهای فک وی را آزاد کرده و لوله تنفسی وی را در می آوریم.
پرده آخر:
و شهرام یکی از دهها بیماری است که با حال بسیار وخیم به بیمارستان علی ابن ابیطالب(ع) رفسنجان آمده و با سلامت کامل مرخص می شود…
مدیر گروه جراحی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان در پایان خاطرنشان می کند: بنده در بیمارستانهای تهران، کرمان و رفسنجان کار کردم و به ضرس قاطع عرض می کنم کیفیت ارائه خدمات در بیمارستان علی ابن ابیطالب(ع) رفسنجان نه تنها از دیگر شهرها بدتر نیست بلکه بهتر نیز می باشد.
دکتر صالحی انجام تشییع جنازه از محل بیمارستان علی ابن ابیطالب(ع) را سبب شکل گیری برخی ذهنیت های بد راجع به آن می داند و اضافه می کند: البته منکر اشکالات نیستیم کما اینکه این اشکالات در همه بیمارستانها نیز وجود دارد اما نکته ای که وجود دارد این است که با قاطعیت به عنوان فردی که در بیمارستانهای خصوصی و دولتی تهران کار کرده ام عرض می کنم که اشکالات در بیمارستان علی ابن ابیطالب(ع) از دیگر شهرها کمتر است.