به گزارش خبرنگار “خانه خشتی”،فرماندار شهرستان رفسنجان صبح امروز در جلسه ستاد توسعه مشاغل خانگی با اعلام این خبرافزود:شهرستان رفسنجان باتوجه به تک محصولی بودن ، هیچ پیشرفتی در زمینه ایجاد مشاغل خانگی نداشته است .
علی اکبر پور محمدی اظهار داشت : با توجه به قابلیتهای شهرستان وشناسایی مشاغل کوچک و پردرآمد خانگی میتوان برای همه اقشار از جمله افرادبیکار ، افراد خاص معلول ، زندانیان و…. اشتغال ایجاد کرد.
وی اظهار امیدواری کرد با فرهنگسازی و ایجاد شغلهای خانگی کوچک در رفسنجان از واردات بعضی کالاها جلوگیری شود.
فرماندار در ادامه گفت: این ۲۵ طرح شناسایی شده و اداره های ذیربط از جمله جهادکشاورزی ، اداره بهزیستی ، کمیته امداد امام خمینی (ره) ، اداره کار وتعاون ، فنی حرفه ای ، خیرین و….میتوانند متولی این امر باشند .
در ادامه جلسه مسولین ادارات به بیان پیشنهادات خود در این زمینه پرداختند و قرار شد همکاریهای خود را از نظر آموزش ، تهیه مواد اولیه ، پرداخت وام ،مکان برای عرضه تولیدات محصولات خانگی و…را در جلسه بعد اعلام کنند.
دکتر مقصود مشاور فرماندار نیز اظهار داشت : اشتغال خانگی بسیاری از هزینه ها ازجمله محل کار ، کارگاه ، رفت وآمد ،انبارداری ،مالیات و…را کم میکند .
وی افزود : برای ایجاد یک فرصت شغلی در صنعت در جهان ۳۰۰ میلیون تومان برآورد شده در صورتیکه این فرصت میتواند با هزینه ۳ الی ۴ میلیون تومان در مشاغل خانگی ایجاد شود.
مشاور فرماندار کشور چین را با هدف تصرف بازار جهانی موفق ترین مدل در ایجاد مشاغل خانگی معرفی کرد وگفت: ۹۰ درصد از شغلهای این کشور به مشاغل خانگی اختصاص داده شده است که با برنامه ریزی های خاص توانسته در تولید انواع و اقسام کالاهای ریز ودرشت در بازار جهانی اول باشد.
وی تصریح کرد :از جمله این مشاغل پرورش دام وطیور ، بسته بندی چای باعطر وطعمهای،پته دوزی ، بسته بندی سبزیجات ، تولیدات گلخانه ای ،تولید بدلیجات ،صنایع دستی و….است که با رعایت ۴ اصل آموزش طرح ،تامین مواد اولیه ، تولید محصول و فروش محصول در اجرای طرحهای خانگی موفقیت رابدنبال دارد .
رضایی