دکتر رنجبر کریمی رئیس اسبق دانشگاه ولی عصر (عج) مطرح کرد :
راه مقابله با تهاجمات دشمن ایرانشناسی می باشد

دکتر رنجبر کریمی گفت : اگر امروز بخواهیم در مقابل تهاجماتی که کشور ما را احاطه کرده است باید ایران را بشناسیم نسل جوان را با گذشته و اینده ایران اشنا کنیم .
خانه » آخرین اخبار »
به گزارش خانه خشتی ؛دکتر رنجبر کریمی رئیس اسبق دانشگاه ولی عصررفسنجان صبح امروز در نخستین سمینار ملی ایرانشناسی در دانشگاه ولی عصر (عج) اظهار داشت:ما در حالی این سمینار را شروع کردیم که دکتر تجدد در بین ما نیست مرد بزرگی که قلب مهربانش برای ایران و ایرانی می تپید .
وی بیان داشت :دکتر تجدد در دوران خود منشا ء خیرات زیادی برای مردم بوده است ،ایشان با تالیف کتابهای ارزشمند و در پایان عمر، بنیان گذار دانشکده ای بودند که در اینده ثمرات ان را خواهیم دید.
دکتر رنجبر کریمی افزود :استارت ایده دکتر تجدد در خصوص راه اندازی دانشکده ایرانشناسی از اردبیهشت ۹۱ کلید خورد ،ایشان با علاقه وافری که با ایران داشتند تصمیم به راه اندازی این دانشکده کردند .

دکتر رنجبر کریمی رئیس اسبق دانشگاه ولی عصررفسنجان در نخستین سمینار ملی ایرانشناسی