امام جمعه رفسنجان در خطبه های نماز عید فطر مطرح کرد:
مسئولین با جدیت مطالبه اشتغال داشته باشند / FATF برای کشور خطر ساز است

امام جمعه رفسنجان گفت: مطالبه ما این است که کشور را نفروشیم دشمن به دنبال نفوذ بوده و هست این قرارداد برای کشور ما خطر ساز است و از نماینده شهرستان میخواهیم به این مصوبه رای ندهند.
خانه » فرهنگی مذهبی »
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی خانه خشتی ، صبح امروز نماز باشکوه عید سعید فطر در مصلی بزرگ امام خامنه ای (مدظله) رفسنجان به امامت حجت الاسلام رمضانی پور امام جمعه شهرستان و با حضور پرشور مردم برگزار گردید.
حجت الاسلام رمضانی پور در خطبه های نماز عید سعید فطر عنوان کرد: اتحاد همه مسئولین در شهرستان برای مطالبه گری حق قانونی وشرعی شما مردم است که جدیت بیشتری را میطلبد.
وی افزود: کارهای خدماتی و اجرایی که در شهرستان صورت میگیرد شایسته است اولویت بندی را در خصوص اجرای این کارها مسئولان درنظر بگیرند.
رمضانی پور بیان داشت: شورای شهر و شهرداری براساس اولویت پیش بروند وهمچنین نماینده و فرماندار شهرستان به جدیت مطالبه اشتغال داشته باشند شغل باید در انظار مردم ملموس باشد.

سخنرانی امام جمعه در نماز عید فطر در مصلی امام خامنه ای (مدظله العالی) شهرستان رفسنجان با حضور مردم شهید پرو و مسئولین شهرستان