به گزارش خانه خشتی به نقل از خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ در شرایطی که بسیاری از دانشجویان در تعطیلات بین دو ترم به سر میبرند و برخی دیگر نیز در اردوهای سالیانهی اتحادیههای دانشجویی شرکت کردند، خانه نشریات دانشجویی وزارت بهداشت، دومین نشست آموزشی خود را ویژهی دانشجویان منطقهی جنوب کشور برگزار میکند.
این نشست آموزشی که قرار است هفته پایانی بهمنماه در دانشگاه علومپزشکی رفسنجان برگزار شود، سوالات فراوانی در ذهن دانشجویان ایجاد کرده و برگزاری این نشست را با هدف صرفا آموزشی و در جهت ارتقای دانش نگارندگی و قلمزنی دانشجویان را در هالهای از ابهام فرو برده است.
مهمترین مسئلهی قابل توجه در برگزاری این نشست، درج نام یکی از محکومین فتنه ۸۸ در بین اساتید است که به شدت باعث بروز حرف و حدیثهایی در میان دانشجویان و البته ایجاد سوالاتی برای دانشجویانی که قرار بود در این نشست آموزشی شرکت کنند شده است. به همین منظور خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ کسب اطلاع کرد مسعود مرادی باستانی که پیشتر به دلیل نقشآفرینی در حوادث تلخ سال ۸۸ به ۶ سال حبس محکوم شده بود و پس از طی این ۶ سال نیز با قید وثیقه آزاد شد، اکنون به عنوان یکی از اساتید نشست آموزشی خانه نشریات وزارت بهداشت در دانشگاه علوم پزشکی قرار است با موضوع «رسانههای جدید و پادکست» به دانشجویان تدریس کند.
بیشتر بخوانید// نامه فعالان نشریات دانشجویی در اعتراض به حضور محکوم امنیتی در جلسات وزارت بهداشت
تصویری از مسعود مرادی باستانی در دادگاه سال ۸۸
در این زمینه، حیدر رئیسیان عضو سابق کمیتهی ناظر بر نشریات دانشجویی وزارت بهداشت و مدیر مسئول نشریه دانشجویی اتیکت در دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان به خبرنگار ما گفت: خانه نشریات دانشجویی با ابتکار وزرات بهداشت به اصطلاح برای حمایت های صرفا صنفی از نشریات دانشگاهی تشکیل شد.
دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان در ادامه با اشاره به اینکه نشریات وزرات بهداشت به ۱۰ منطقه تقسیم میشوند گفت: هرساله انتخابات اعضای دانشجویی کمیتهی ناظر بر نشریات دانشجویی وزارتخانه از بین این ۱۰ منطقه برگزار شده و دو نفر به عنوان نماینده هر منطقه انتخاب میشوند.
این فعال دانشجویی با تاکید بر سیاسی کاری در این انتخابات دانشجویی ابراز عقیده کرد: اینانتخابات و شورای ناظر بر نشریات دانشجویی وزارت بهداشت اما از همان ابتدا با دوقطبیسازی و جناح بندیهای سیاسی بیشتر تبدیل به خط مقدم جریان های سیاسی شده تا یک شورا و انتخابات دانشجویی!
رئیسیان همچنین مدعی شد که بعضی از مسئولین فرهنگی وزرات بهداشت در لابی گریهای سیاسی اتفاق افتاده در جریان انتخابات اعضای دانشجویی کمیته ناظر بر نشریات دانشجویی و همچنین ادارهی این شوراها نقش بسزایی داشتند.
مدیرمسئول نشریه دانشجویی اتیکت همچنین خاطرنشان کرد: با گذشت زمان خانه نشریات دانشجویی با برگزاری کارگاهای منطقهای اقدام مثبتی در جهت آموزش فعالین نشریاتی برداشت، اما متاسفانه در ادامه این روند با ورود چهرههایی با دیدگاههای رادیکال سیاسی متوقف و باعث تسری فضای سیاستزده به متن این کمیتههای و شوراهای ناظر بر نشریات شد.
عضو سابق کمیته ناظر بر نشریات دانشجویی وزارت بهداشت با اشاره به یکی از مصادیق سیاستزدگی در جریانات دانشجویی این وزارتخانه گفت: مثلا در این کارگاها از افرادی به عنوان مدرس دعوت میکنتد که کاملا مشخص است بیشتر به علت دیدگاهای سیاسی انتخاب شدند تا تخصصشان؛ و در بین آنها فردی دیده می شود که ۶ سال محکومیت در زندان به علت مشارکت فعال در فتنه ۸۸ داشته است.
حیدر رئیسیان در پایان با اشاره به جلسه و مشورت فعالین نشریات انقلابی جنوب شرق کشور تصریح کرد که اگر این تیپ افراد که سوابق امنیتی و سیاسی تاریکی در کارنامه دارند در این نشست باشند، در آن شرکت نخواهند کرد.
«خبرنامه دانشجویان ایران» و پایگاه اطلاع رسانی خانه خشتی رفسنجان ؛ آمادهی انتشار پاسخ مسئولین فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت و همچنین دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان خواهد بود.