به گزارش خانه خشتی ، افشین سلیمانی سالار کارشناس ارشد کارآفرینی در حاشیه سمینار مهارت های کارآفرینی و بررسی سرمایه گذاری در صنایع پایین دستی مس که در محل هتل هیلان برگزار شد، اظهار کرد: این همایش به همت مجتمع مس سرچشمه در چارچوب توسعه صنایع پایین دستی مس، توسعه کارآفرینی و توجه به اقتصاد مقاومتی و اجرای فرهنگسازی تولید ملی برگزار شد.
کارآفرینی اجتماعی سیاست جدید شرکت مس است
مشاورفرهنگی واجتماعی مدیریت مجتمع مس سرچشمه از سیاست جدید شرکت مس در راستای کارآفرینی اجتماعی خبر داد.
دکتر محسن ارسلان در سمینار مهارت های کارآفرینی و بررسی سرمایه گذاری در صنایع پایین دستی مس در محل هتل هیلان رفسنجان اظهار کرد: این همایش پیش زمینه ای برای برگزاری نمایشگاه توانمندی ها و نیازمندیهای صنایع مس ایران می باشد که با درایت مهندس احمدی مدیر محترم مجتمع مس سرچشمه برگزار می شود.
وی بیان کرد: این نمایشگاه فرصتی مناسب برای صاحبان حرف و جامعه صنعتی شهرستان و استان است که با همت و یاری و هم اندیشی با نیازمندی های صنعت مس آشنا شده و در عرصه توسعه و ارتقاء این صنعت قدم بردارند و راهی برای بومی سازی بیشتر قطعات مورد نیاز این صنعت ایجاد گردد.
ارسلان با بیان اینکه توانمندی های صنعتی خوبی در حوزه شهرستان رفسنجان وجود دارد، یادآور شد: تأکیدی که سیاست های جدید شرکت مس و مجموعه مجتمع مس سرچشمه در چارچوب معین اقتصادی منطقه شش شهرستانهای رفسنجان، انار، شهربابک دارد کارآفرینی اجتماعی است.
مشاورفرهنگی واجتماعی مدیریت مجتمع مس سرچشمه خاطرنشان کرد: امیدوارم با نگاه به مسئله کارآفرینی اجتماعی و با معرفی خاصی که همکاران در صنعت مس در معرفی نیازمندی های خود دارند ما را به سمتی هدایت کند که از این پتانسیل با توانمندی که در حوزه دانشگاهی، حوزه آموزش شرکت مس و توانمندی که در حوزه صنعت شهرستان وجود دارد بتوانیم با کیفیت بهتر به حل مسئله و بحران در منطفه با نگاه کارآفرینانه برسیم.
پیش بینی تولید ۱۸۰ هزار تن آند تا پایان ۹۷
مدیر امور ذوب مجتمع مس سرچشمه گفت: با افزایش راندمان تولید کارخانه ذوب سرچشمه از ۶۰درصد در سال ۹۶ به بیش از ۹۰درصد در سال جاری، این کارخانه امسال بیش از ۱۸۰هزار تن آند تولید خواهد کرد.
حامد مددی با اشاره به اینکه از آبان ۹۶ روند تولید آند در کارخانه شروع شد و در مسیر رسیدن به نقطه مطلوب حرکت کردیم گفت: از زمان شروع یعنی ۲ آبان یک روند صعودی را داشتیم و تولید آند از آبان که ۶ هزار و ۹۵۰ تن بود در فروردین به حدود ۱۶ هزار و ۱۰۰ تن رسید و راندمان کارخانه ذوب را از ۶۱ درصد به ۹۷ درصد رساندیم و حقیقتاً میتوانیم بگوییم که ذوب خواست، خدا کمک کرد و ما موفق شدیم.
مدیر ذوب امور سرچشمه با اشاره به تأثیرات کاهش قیمت تمامشده کوره فلش گفت: کورههای ریورب ۶ مشعل ایر فیول با سوخت ۱۰۰۰ لیتر یعنی ۶ هزار لیتر در ساعت در حالت نرمال مصرف میکرد. علاوه بر این، دو کوره با مصرف ۱۲ هزار لیتر در ساعت داشتیم که در اواخر کار به علت کم شدن سوخت کوره این مقدار به ۴ هزار لیتر بر ساعت کاهش یافت. با در نظر گرفتن این مقدار کاهش در سوخت فسیلی و همزمان روند افزایشی تولید کارخانه ذوب میتوان گفت که این تکنولوژی منجر به کاهش قیمت تمامشده آند تولیدی شرکت مس شده است.