پایگاه اطلاع رسانی خانه خشتی رفسنجان

از راه اندازی مقاطع جدید تحصیلات تکمیلی تا ایجاد نیروگاه خورشیدی در دانشگاه پیام نور رفسنجان

به گزارش خانه خشتی ، این نشست هم اندیشی با حضور رئیس دانشگاه پیام نور استان کرمان، امام جمعه رفسنجان، نماینده مردم رفسنجان و انار و جمعی دیگر از مسئولین شهرستان در محل سالن کنفرانس دانشگاه پیام نور مرکز رفسنجان برگزار شد.
رئیس دانشگاه پیام نور مرکز رفسنجان در این نشست اظهار کرد: در حال حاضر ۱۶۰۰ دانشجو در دانشگاه پیام نور مرکز رفسنجان و حدود ۴۰۰ دانشجو در مرکز کشکوئیه مشغول به تحصیل می باشند که سعی داریم ظرفیت مرکز کشکوئیه را افزایش دهیم.
احسان مهرابی گوهری از تلاش جهت ایجاد رشته محل های جدید در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد در دانشگاه پیام نور مرکز رفسنجان یاد کرد و افزود: برای افزایش رشته های جدید نیاز به یکسری زیرساختها وجود دارد و در این راستا با انتقال ۱۰ نفر از اعضای هئیت علمی از سایر مراکز به دانشگاه پیام نور رفسنجان موافقت شده و در حال طی فرایند اداری آن است.
وی بیان کرد: ایجاد مقاطع تحصیلات تکمیلی در رشته های حقوق، روانشناسی در دانشگاه را در دستور کار قرار داده ایم.


وی یکی از اهداف پیش رو دانشگاه را حرکت به سمت دانشگاههای نسل سوم و پزوهش محور عنوان دانست و تصریح کرد: در این راستا مرکز رشد و خلاقیت در دانشگاه بزودی راه اندازی می شود و دانشجویان در این مرکز طرحهای پژوهشی خود را ارائه دهند و مسئولین نیز از این طرحها حمایت کنند تا دانشجویان برای ادامه کار انگیزه داشته باشند.
رئیس دانشگاه پیام نور مرکز رفسنجان راه اندازی آزمایشگاه آب و خاک و گیاه و تجهیز و بروز رسانی مجموعه آزمایشگاههای دانشگاه را نیز از دیگر تلاشها در جهت اشتغالزایی و گسترش فعالیت های پژوهشی و کمک به توسعه شهرستان اعلام کرد.
مهرابی گوهری با اشاره به ظرفیت ها و پتانسیل های دانشگاه پیام نور رفسنجان جهت تحقیقات کشاورزی، خاطرنشان کرد: در حال مرکز رفسنجان دارای گلخانه و مرکز پرورش ماهی است و جا دارد توسعه یابند. قابل ذکر است مرکز رفسنجان بستر مناسبی برای ایجاد سایت پرورش گیاهان تزئینی و مرکز کشکوئیه بستری برای پرورش گیاهان دارویی است و نیاز است سرمایه گذار لازم را جذب کنیم تا با توجه به موقعیت منطقه این سایت را برای درآمدزایی بیشتر ایجاد کنیم.
رئیس دانشگاه پیام نور مرکز رفسنجان با اشاره به وجود ۱۲ هکتار زمین حصارکشی شده متعلق به این دانشگاه، ابراز داشت: پیشنهاد شده با توجه به اینکه استان کرمان قطب انرژی خورشیدی در کشور می باشد، نیروگاه خورشیدی برای نخستین بار در کشور در دانشگاه پیام نور به ظرفیت ۶ مگابایت در این محل احداث شود که طرحهای آن را هم برای درآمدزایی و هم برای اشتغالزایی آماده کرده ایم.
مهرابی گوهری ضمن تشکر و قدردانی از شهردار و رییس و اعضای محترم شواری شهر، در خصوص رفع مسایل حقوقی فی مابین، بیان کرد: دانشگاه پیام نور مرکز رفسنجان ظرفیت خوبی در حوزه آموزش های آزاد دارد و همچنین تفاهم نامه برگزاری دوره های ضمن خدمت را برای کارکنان شهرداری رفسنجان با شهردار رفسنجان منعقد نموده است.
وی در پایان خواستار همکاری مسئولین برای رفع مشکلات حقوقی سند زمین دانشگاه شد.
در ادامه این نشست رئیس دانشگاه پیام نور استان کرمان ضمن تقدیر از اهتمام ویژه مسولین شهرستان رفسنجان و شهرکشکوییه به دانشگاه پیام نور، از زحمات آقای انارکی محمدی نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس شورای اسلامی در تصویب طرح تبدیل وضعیت کارکنان قراردادی دانشگاه پیام نور قدردانی کرد.
دکتر محدثی به عزم ویژه مدیران استانی و شهرستانی دانشگاه در جهت اشتغالزایی و کارآفرینی و ارتباط با بخشهای صنعتی و کشاورزی اشاره کرد.
امام جمعه شهرستان رفسنجان با بیان اینکه دانشگاه باید رشد دانشجویان را در پی داشته باشد، در ادامه با اشاره به منویات مقام معظم رهبری در جمع دانشجویان در ماه مبارک رمضان، اظهار داشت: ایشان در این دیدار بر لزوم جهش علمی و نه رشد علمی تأکید کردند.


حجت الاسلام عباس رمضانی پور افزود: دانشگاهها باید فارغ از مسائل جناحی و سیاسی باشند و هدف نهایی خود را تربیت یک دانشجو بگمارند که برای آینده اثرگذار باشند.
وی تصریح کرد: هیچکدام از مسئولین کشور به اندازه رهبر انقلاب به جوانان اعتقاد و ایمان ندارند که اگر بها می دادند بایستی در عمل بروز می کرد که در عمل نشان داده نشده است.
وی خاطرنشان کرد: دانشگاه پیام نور سهم بزرگی می تواند درر گزینش اساتید خوب، کارآمد، جوان، انقلابی داشته باشد و دانشگاهها باید از گزینش اساتید سکولار و اسلام ستیز پرهیز کنند.
امام جمعه رفسنجان بر لزوم توجه بیشتر به دانشگاه پیام نور واحد رفسنجان و واحد کشکوئیه تأکید کرد.

نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه دانشگاهها در دنیا به سمت دانشگاه های نسل سوم پیش رفته اند اما در کشور ما دانشگاهها نتوانسته اند با صنعت و کارآفرینی ارتباط بگیرند و بتوانیم از ظرفیتهای خوبی که در کشور وجود دارد در دانشگاهها استفاده شود که نتیجه این اقدام تعداد زیادی فارغ التحصیل بیکار شده است.
احمد محمدی انارکی تأکید کرد: امروز اگر بخواهیم توسعه کشور را داشته باشیم باید دانشگاه های کارآفرین و صنعتی را داشته باشیم و دانشگاههای ما به سمت کارآفرینی بروند.
وی بیان کرد: ۷ هزار فرصت شغلی در استان کرمان وجود دارد که بخش زیادی از آنها دانشجویان فارغ التحصیل با رشته مرتبط وجود دارند اما کار بلد نیستند.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با اشاره دستاوردهای علمی کشور در چهل سال گذشته، خاطرنشان کرد: با وجود همه تحریم ها امروزه در تولید علم جزو رتبه های برتر در دنیا هستیم که این مهم است و اگر بخواهیم می توانیم از تحریم ها فرصت ایجاد کنیم.
محمدی انارکی ابراز داشت: ظرفیتهای فراوانی در کشور داریم و در برخی از محصولات کشاورزی رتبه اول در دنیا را داریم، که اگر دانشگاههای ما قوی نباشند قطعا به جایی نمی رسیم و امروز موفقیت در گرو علم است.
وی در این زمینه افزود: روشهای سنتی در کشاورزی جوابگو نیست و باید کشاورزی را به سمت علمی شدن پیش ببریم.
نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس ظرفیت مجتمع مس سرچشمه را امتیاز مغتنمی برای پیشرفت و توسعه شهرستان در حوزه های مختلف پژوهشی و کارآفرینی برشمرد و گفت: وجود معدن مس سرچشمه در شهرستان رفسنجان می تواند ظرفیتی برای دانشگاه های شهرستان باشد که نتیجه آن به سود مردم خواهد رسید.
محمدی انارکی در زمینه تجهیز آزمایشگاههای دانشگاه پیام نور رفسنجان قول مساعد داد و از تصویب بند(و) و تبدیل وضعیت کارکنان بعنوان دو طرح حمایتی کلان برای دانشگاه پیام نور یاد کرد و از زحمات و پیگیری های دکتر محدثی رئیس مرکز استان قدردانی کرد.


دکتر محسن ارسلان دبیر کارگروه اقتصاد مقاومتی مجتمع مس سرچشمه نیز در این نشست با اشاره به زمینه های همکاری بین دانشگاه پیام نور و مجموعه مس سرچشمه، از حمایت از طرحهای تحقیقاتی و پژوهشی ارائه شده از طرف دانشگاه از جمله طرح تاسیس سایت گیاهان تزیینی و گیاهان دارویی و همچنین راه اندازی نیروگاه خورشیدی خبر داد.
در ادامه این نشست همچنین حجت الاسلام علی هاشمیان رئیس شورای شهر رفسنجان خواستار تربیت دانشجویان متناسب با نیاز جامعه و بازار کار و ارایه اموزش های تخصصی به دانشجویان جهت پیشرفت و توسعه کشور شد.
مهندس محمد مختاری معاون خدمات شهری شهردار رفسنجان نیز در سخنان کوتاهی از نگاه نو شهرداری رفسنجان به ایده ها و نظرات شهروندان دانشگاهیان و سایر بخشها یاد کرد و خواستار جمع آوری ایده های خلاقانه و مبتکرانه در زمینه کمک به مدیریت شهری رفسنجان شد.
راه اندازی اولین کلینیک سلامت دانشگاه پیام نور در رفسنجان
در این مراسم از کلینک سلامت دانشگاه که با همکاری معاونت بهداشت رفسنجان و کانون دانشجویی همیاران بهداشت دانشگاه راه اندازی شده است رونمایی شد.
این کلینک که نخستین کلینیک در سطح دانشگاههای پیام نور کشور می باشد، در مرحله اول دو روز در هفته خدمات. رایگان پزشکی و مشاوره ای به دانشجویان ارائه خواهد داد و در کلیه ایام هفته طرح شناسنامه سلامت (سیب سلامت) مخصوص جوانان را اجرا و کلیه دانشجویان را از لحاظ سلامت جسم و روان بررسی و در صورت نیاز جهت درمان های تخصصی به مراکز دیگر معرفی می کند.
کلیه پرسنل حاضر در کلینک. بجز پزشک و روانشناس از دانشجویان آموزش دیده عضو کانون همیاران بهداشت. دانشگاه هستند.

خروج از نسخه موبایل