به گزارش خانه خشتی، پدر اشک چشمانش را با پارچه ای پاک می کند و می گوید: دخترم از این دنیا بهره ای نبرد خوشحالیم که در آن دنیا با نجات چهار جوان رضایت خدا را گرفت، افتخار می کنم به این حسنه ای که نصیب ما شده”.
موهای پدر سفید شده ، پینه های دستش نشان از روزگاری پر از زحمت و سختی براییش دارد، سنی از او گذشته و تاب ایستادن ندارد، روی صندلی های راهروی بیمارستان می نشیند، بازنشسته آستان قدس رضوی است، خودش می گوید: از این دنیا دولتی ندارم و هرچه دارم از امام رضا(ع) است، نانی که تا الان خوردیم از امام رضا بوده است.
محمد حسین زاده زندگی خود و سه عائله اش را با ماهی یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان حقوق بازنشستگی می گذراند، دو دخترش را به خانه بخت فرستاده، سومی معلول است و خانه نشین و دختر چهارمش هم بر روی تخت بیمارستان علی ابن ابیطالب(ع) رفسنجان خوابیده، نفس می کشد اما مرگ احاطه اش کرده است و قرار است قلبش تا ساعاتی دیگر در سینه مرد ۴۷ ساله ای در تهرانی بتپد…
نجمه حسین زاده دختر ۳۱ ساله آقای حسین زاده که گزارش امروز خانه خشتی با او آغاز شد، در اثر سکته مغزی و تشنج در بیمارستان بستری و ۱۵ بهمن دچار مرگ مغزی می شود.
از اینجا را زهرا عظیمی کارشناس اهدای عضو دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان می گوید: چهار پزشک تایید شده از سوی وزارت بهداشت مرگ مغزی خانم حسین زاده را تایید کردند و پس از آن تایید پزشکی قانونی و گرفتن تایید نهایی ، برای کسب رضایت نزد خانواده حسین زاده رفتیم ، ایشان با نهایت ایثار پذیرفتند.
امروز و برای اولین بار در استان کرمان یک تیم پزشکی متخصص جراحی قلب از طریق فرودگاه رفسنجان و با یک چت اختصاصی به بیمارستان رفسنجان می آیند تا قلب نجمه حسین زاده را جراحی و به تهران منتقل کنند و کلیه و کبد او نیز به شیراز می رود تا به سه بیمار دیگر اهدا شود.
لحظه وداع پدر و خواهران نجمه فرا می رسد برای آخرین بار فرزندشان را می بییند، بر بالینش اشک می ریزند و برایش دعای خیر می کنند.
همه چیز در بیمارستان علی ابن ابیطالب فراهم شده برای انجام اولین عمل جراحی قلب برای اهدا، خانم عظیمی کارشناس اهدای عضو مدام با تهران در ارتباط است و لحظه لحظه تیم پزشکی را بصورت تلفنی همراهی می کند.
این چهارمین اهدای عضو و دومین اهدای قلب توسط واحد اهدای عضو رفسنجان است که در سال ۹۸ انجام می شود، مرکز اهدای عضو دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان از سال ۸۷ آغاز بکار نموده و تاکنون ۳۰ مورد عمل اهدای عضو انجام داده است.
تیم متخصص جراح قلب به بیمارستان رفسنجان می رسند؛ دکتر ضرغام احمدی متخصص قلب و پزشک عمل جراحی پیش از انجام عمل در جمع خبرنگاران در خصوص این عمل می گوید: گیرنده قلب مرد ۴۷ ساله ای است که مدت سه سال است دچار نارسایی قلبی شده است و خانواده رفسنجانی با کمال ایثار با این پیوند عضو موافقت نمودند. امیدوارم در فاصله کمتر از سه ساعت این عمل انجام شود.
قلب پیوندی در ساعت ۱۱:۵۹ در بیمارستان علی ابن ابیطالب(ع) رفسنجان جداسازی اولیه شده و از این لحظه تنها چهار ساعت وقت دارند تا عمل پیوند قلب را انجام شود.
قلب دختر جوان با همراهی کادر پزشکی و البته با اضطرار و سرعت عمل آنان به فرودگاه رفسنجان منتقل می شود، اورژانس هوایی هم پای کار آمده است، این قلب باید هرچه سریعتر در سینه گیرنده آن قرار گیرد.
با اقدام سریع کادر پزشکی قلب دختر جوان رفسنجانی به سلامتی به تهران می رسد و عمل پیوند قلب نیز با موفقیت به اتمام می رسد.
آنچه مایه مباهات است توانایی کادر اهدای عضو در شهرستان رفسنجان است که بر خلاف سایر شهرستان های استان که برای انجام موارد اهدای عضو به مرکز استان مراجعه می کنند، رفسنجان به تنهایی و با داشتن امکانات و تجهیزات و کادر مجرب عمل اهدای عضو را انجام می دهد.
کادر اهدای عضو دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان امروز بر خود بالید که توانست در اهدای جانی دوباره با قلب دختر جوان رفسنجانی سهیم باشد.
عکس از روح الله بادپروا
انتهای پیام/