به گزارش خانه خشتی؛ حجت الاسلام اصغر عسکری در آیین افتتاحیه کارگاه تولیدی پوشاک خیریه حضرت زینب کبری(س) با تبریک میلاد امام رضا و گرامیداشت شهدای دوران دفاع مقدس، گفت: قرآن کتاب ارشاد و هدایت است، کتاب برنامه زندگی و تعلیم و تربیت و… است.
امام جمعه رفسنجان با اشاره به اینکه توجه به خدا و خلق خداوند از مهمترین مسائلی است که قرآن به آن سفارش کرده است، افزود: نیکی کردن فقط به نماز خواندن و به جا آوردن مسائل شرعی و اعتقادی نیست بلکه نیکی بعد از به جا آوردن مسائل شرعی ایمان به خداوند و بخشش مال و توجه به نیازمندان است.
فریبا مرعشی مدیرعامل جمعیت خیریه حضرت زینب (س) در این مراسم گفت: ارزش مکانها به انسانهایی است که در آن زیسته اند، خیریه حضرت زینب سلام الله علیها یکی از مکانهایی است که سال ها ماوای عاشقان پیامبر عظیمالشأن (ص) و اهل بیت گرامی ایشان علیه السلام بوده است.
وی بیان کرد: زمانی که تهاجم نظامی علیه کشور آغاز شد ملت غیور ایران به دفاع از مملکت برخواستند تا قامت و عظمت دین استوار بماند و عزت و اقتدار ایران جاودانه و در روایتی این جهاد و ایثار نقش زنان در پشت جبهه در حمایت و یاری مردم ستودنی است.
مرعشی گفت: خانم بدری السادات مرعشی با پیروی از حضرت زینب کبری سلام الله علیها با بسیج همگانی بانوان رفسنجان به منظور ارائه خدمات به دلیر مردان رزمنده به میدان جهاد آمد و این حرکت خودجوش و مردمی منجر به تشکیل جمعیت شد که به نام بانوی قهرمان کربلا حضرت زینب کبری سلام الله علیها نامگذاری شد.
مدیرعامل جمعیت خیریه حضرت زینب (س)عنوان کرد: کار حوزه علمیه خواهران در سال ۶۸ و به دنبال آن تاسیس حوزه علمیه حضرت زینب کبری سلام الله علیها در مقطع کارشناسی در سال ۷۱ کلید خورد و تاکنون حدود ۸۰۰ فارغ التحصیل داشته و بیش از ۲۰۰ نفر در حال تحصیل می باشند.
وی خاطرنشان کرد: مدرسه آموزش عالی در مقطع کارشناسی ارشد در سال ۸۶ در سه رشته، تفسیر علوم قرانی، فقه و اصول ، تعلیم و تربیت کودک ونوجوان تاسیس شد و تاکنون حدود ۱۵۰ نفر فارغالتحصیل شده یا در حال تحصیل هستند.
مرعشی بیان کرد: خیریه و حوزه علمیه مرکز آموزشی عالی حوزوی طی این سالها همواره در زمینههای برگزاری همایشها، نشستها و مراسم های ملی و مذهبی فعال بودند از جمله آثار حوزه علمیه و مدرسه آموزش های عالی میتوان به تربیت اساتید و مدیر حوزه های خواهران شهرستان رفسنجان و برخی موارد در سطح استان و اساتید در برخی دانشگاهها، تربیت مبلغ برای دانشگاهها و آموزش و پرورش، تربیت مبلغ برای سازمان حج و زیارت،تربیت مربی احکام جهت موسسات قرآنی،تربیت مشاور با نظارت مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران اشاره کرد.
وی یادآرو شد: با هدف کارآفرینی و با ایجاد پشتوانه مالی خانم بدرالسادات مرعشی در سال ۷۴ تقاضای مجوز سه حلقه چاه عمیق و زمین برای کشاورزان در بم نمود که با تلاش و پیگیری مجوز ۲ حلقه چاه صادر و ۲۰۰ هکتار زمین نرماشیر بم در اختیار جمعیت خیریه قرار گرفت.
مرعشی ادامه داد: با پیگیری ایشان ۱۵۰ هکتار نخلستان در بم به بهرهبرداری رسیده و علاوه بر نخلستان ۱۲ هکتار گلخانه هیدورپونیک گوجه فرنگی در همان محل احداث شده که ۶ هکتار در حال بهرهبرداری و مابقی در حال آمادهسازی است.
مدیرعامل جمعیت خیریه حضرت زینب (س) گفت: درسال ۹۶ با هدف استفاده بهینه از ساختمان جمعیت خیریه و کارآفرینی برای بانوان یک کارگاه تولیدی پوشاک در محل خیریه راه اندازی شد هم اکنون موفق به توسعه آن شد و با تغییر کاربری سالن اجتماعی خیریه به مساحت حدود ۵۰۰ متر به کار تولید پرداختیم.
وی افزود: در حال حاضر بالای ۳۰ نفر در این کارگاه مشغول به کار هستند که در صورت افزایش سفارش برای ۱۰۰نفر از بانوان اشتغالزایی خواهد شد.
انتهای پیام/