پایگاه اطلاع رسانی خانه خشتی رفسنجان

تحقق شعار سال ۱۴۰۱ نیازمند تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه است

به گزارش خانه خشتی؛ حجت الاسلام حسین جلالی روز یکشنبه اظهار کرد: چند سالی است که مقام معظم رهبری شعارشان حول محور تولید و رونق اقتصادی با قیود مختلف است و امسال هم تأکید بر رونق تولید با استفاده از حوزه شرکت های دانش بنیان دارند.

 

وی با اشاره به اینکه بسیاری از کارهای صنعت و تولید هنوز سنتی و به روش قدیمی انجام می شود تصریح کرد: به طور مثال در حوزه کشاورزی شرکت های دانش بنیان حضور ندارند و ۴.۵ درصد از شرکت های دانش بنیان در این حوزه مستقر و از علم و دانش و تکنولوژی روز استفاده می شود که این درصد بسیار کم و ناچیز است.

 

وی با اشاره به اینکه علم، دانش و فناوری باید در زمینه های کاشت، داشت و برداشت وارد شود و تجهیزات، ماشین آلات کشاورزی و آبیاری نوین به علم روز و تکنولوژی دانش بنیان مجهز شوند گفت: رموز و علوم شرکت های دانش بنیان می تواند به تولید انبوه در محصولات کشاورزی و در نتیجه خوش درخشیدن صادرات موثر باشد.

 

حجت الاسلام جلالی بیان کرد: با کمک شرکت های دانش بنیان باید نیازهای فناورانه در حوزه ماشین آلات، مکانیزاسیون و تجهیزات کشاورزی شناسایی شوند و به حل این نیاز ها پرداخته شود.

 

وی گفت: در حال حاضر آبیاری باغات کشاورزی، هرس کردن درختان و برداشت محصول به صورت سنتی و قدیمی انجام می شود حتی در زمینه آبیاری نوین هم پیشرفت آنچنانی به دست نیامده است.

 

 

وی تأکید کرد: بنابراین باید تولید را مبتنی بر محصولات و ایده های شرکت های دانش بنیان به انبوه برسانیم، وقتی شرکت های دانش بنیان حضور داشته باشند صادرات کالاهای ایرانی ارزش پیدا می کند.

 

 

تولید ِ مبتنی بر دانش بنیان باید اشتغالزا باشد

 

نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس شورای اسلامی همچنین گفت: در کنار حضور شرکت های دانش بنیان در تولید، باید به اشتغالزایی و جذب نیرو هم فکر کرد و تدابیری اندیشیده شود.

 

وی افزود: اگر چه تولید به معنای عام خوب است امّا اگر تولید بر مبنای استفاده از دستگاه های به روز باشد و نیروی انسانی به کار نرود شعار امسال که ” دانش بنیان، اشتغال و کارآفرینی ” است محقق نمی شود؛ برخی واحد های تولیدی در ایران با سرمایه گذاری هنگفت امّا اشتغالزایی ایجاد نمی کنند.

 

 

حجت الاسلام جلالی خاطرنشان کرد: تأکید مقام معظم رهبری در شعار امسال اشتغال و کارآفرینی است لذا تولیدی که بر مبنای جذب نیروهای مستعد در رشته های مختلف باشد موثر است.

 

وی گفت: جوانان بسیاری در رشته های مختلف اعم از کشاورزی، صنایع مختلف، معماری، طراحی و غیره فارغ التحصیل شدند که اگر آن ها را به کار گیریم، می توان گفت در کنار ورود شرکت های دانش بنیان و جذب نیروهای جوان تحصیلکرده، به تولید مدرن و در نتیجه صادرات مدرن دست یافته ایم.

انتهای پیام/

خروج از نسخه موبایل