به گزارش خانه خشتی، انجمن خیرین سلامت روان شهرستان رفسنجان ایتام و بی سرپرستان را پذیرایی و ساماندهی می کند؛ خیرین این انجمن در طول سال نیازها و مایحتاج ضروری کودکان تحت حمایت این انجمن را تهیه می کنند آن ها بیش از ۱۵ کودک بی سرپرست را حمایت می کنند؛ آن ها در روز عید فطر با دعوت از کودکان بی سرپرست و کودکان کار در یک رستوران میزبان آن ها شده و سفره ای حاوی غذای گرم که آرزوی این بچه ها بود پهن کردند تا طعم خوشختی را به اندازه یک وعده غذایی گرم هم که شده به این کودکان بچشانند.
علی بساوند یکی از خیران این انجمن است که روز چهارشنبه در گفت و گو با خانه خشتی اظهار کرد: وقتی که با دست خودم مایحتاج کودکان فقیر را اعم از غذا، لباس، کیف و کفش به آن ها هدیه می کنم نگاه پر مهر و لبخند آنها درونم ر آرام می کند، لذت می برم وقتی که یکی به دست من شاد می شود و با هر شادی که می بینم پژواک و انعکاس آن شادمانی را در خودم حس می کنم چقدر زیبا است.
وی افزود: اگر در دنیا بتوانی گرسنه ای را سیر کنی، برهنه ای را بپوشانی، عیادت مریضی بروی رضایت خدا را کسب کرده ای.
بساوند در رفسنجان کارخانه بسته بندی خرما را در حال احداث دارد که تا پایان امسال مورد بهره برداری قرار خواهد گرفت و قرار است زنان سرپرست خانوار را در آن به کار بگیرد و در کنار این کارخانه قصد راه اندازی مجتمع نگهداری از کودکان بی سرپرست و کودکان کار را هم دارد تا آن ها نیز مانند هم سن و سالان خود طعم خوشبختی و درس خواندن را بچشند و به آرزوهای خود برسند.
زهرا رسایی رییس جهاد دانشگاهی رفسنجان هم در این زمینه گفت: یکی از معضلات جامعه رها کردن کودکان در جامعه در پی درآمد است، یا کودکانی بی سرپرست که قربانی آسیب های اجتماعی شده اند.
وی افزود: برای ریشه کن کردن این آسیب اجتماعی از ظرفیت خیرین کمک خواهیم گرفت تا کودکان ساماندهی شوند و برای جامعه در آینده به فردی مفید تبدیل شوند.
انتهای پیام/