حسین رضایی در گفتگو با خبرنگار خانه خشتی بیان کرد: آب اشامیدنی یکی از موضوعات مهم شهرستان مطرح است که در برخی روستاها یا با کمبود و افت فشار آب مواجه هستیم یا تعدادی از روستاها فاقد این نعمت هستند.
وی افزود: برای رفع این مشکل با قرارگاه امام حسن مجتبی(ع) تفاهم نامه ای منعقد شده و قرار است از سوی این قرارگاه به میزان ۶۰۰ میلیارد تومان برای اجرای طرح های آب آشامیدنی در روستاهای رفسنجان هزینه شود.
رضایی به بحث تله متری که فرایندی به روز و آنلاین برای رصد کردن چاه های آب آشامیدنی رفسنجان است اشاره و بیان کرد: تله متری از دور چاه های آب آشامیدنی را مورد پایش قرار می دهد همچنین میزان ورودی و خروجی آب در مخازن، دبی آب، فشار آب، میزان کلرسنجی، دمای آب و دیگر آیتم ها را در لحظه رصد می کند و آمار و ارقام دقیق را نمایش می دهد.
وی افزود: تله متری با نمایش اعداد و آمار موجب می شود کمی و کاستی های هر نقطه از موضع آب آشامیدنی در شهرستان شناسایی و نسبت به رفع آن ها اقدام شود.
رضایی خاطرنشان کرد: تله متری موجود در رفسنجان به روز ترین دستگاه در سطح استان است.
وی در ادامه به مبحث ورزش بانوان هم اشاره و بیان کرد: مجموعه ای ۳۰ هکتاری توسط شهرداری رفسنجان در حال زیرسازی است و زیرساخت ها در حال آماده سازی است تا در این مجموعه تمامی ورزش ها اعم از ورزش بانوان راه اندازی شود.
رضایی گفت: تمامی هیئت های ورزشی از جمله دوچرخه سواری، والیبال، موتورسواری، اسب دوانی و غیره در این مجموعه ایجاد می شود.
وی وجود پارک علم و فناوری در رفسنجان را ضروری دانست و افزود: در سفر ریاست جمهوری دوره دوازدهم ( حجت الاسلام روحانی) به رفسنجان تأسیس پارک علم و فناوری در رفسنجان به تصویب رسید اما هنوز اجرایی نشده است.
رضایی ادامه داد: ۷۵ شرکت فناور و مرکز رشد در موسسات علمی رفسنجان وجود دارد که باید پیگیری های لازم انجام شود تا مجوز تأسیس پارک علم و فناوری در راستای ارتقا مباحث علمی بر اساس شعار دانش بنیان که مورد تاکید رهبر انقلاب اسلامی است صادر و پارک هم احداث شود.
سرپرست فرمانداری رفسنجان گفت: اعتبارات جاده سازی در کشور زیاد است اما باید در نقاطی که حادثه خیز هستند اعتبارات صرف شود تا از بروز حوادث ترافیکی و تلفات جاده ای جلوگیری شود.
وی بیان کرد: محور نوق به رفسنجان در استان کرمان دومین محور پرحادثه است که نیاز است دوبانده شود.
رضایی ادامه داد: دوبانده شدن محور داوران نیز در دستور کار است و بخشی از حقوق معادن معادل ۱۵ درصد به امر جاده سازی اختصاص یافته است.
انتهای پیام/