با اهدای سلول های بنیادی مردی در رفسنجان کودک ۵ ساله از مرگ حتمی نجات یافت

  • شناسه خبر: 201402
با اهدای سلول های بنیادی مردی در رفسنجان کودک ۵ ساله از مرگ حتمی نجات یافت

امیر، جوانی ۴۳ ساله اهل شهرستان رفسنجان، نخستین شخصی است که با هدف کسب رضایت پروردگار و نجات جان بیماران سرطانی و لاعلاج، سلول های بنیادی خونساز خود را اهدا کرد و این اهدا نیز برای کودک ۵ ساله این دریافت کننده موفقیت آمیز بوده است.

خانه » آخرین اخبار » با اهدای سلول های بنیادی مردی در رفسنجان کودک ۵ ساله از مرگ حتمی نجات یافت

به گزارش خانه خشتی؛ نیمه های شهریور امسال بود که تلفنش زنگ خورد و به وی اعلام شد که شما در لیست انتظار اهدای سلول های بنیادی خونساز هستید و یک بیمار که آنتی ژن سازگاری بافتی ( HLA ) شما با او سازگار ( match ) است پیدا شده و شما برای اهدای این سلول ها به این بیمار باید به بیمارستان افضلی پور کرمان بروید.

وی که از اهداکنندگان مستمر پایگاه انتقال خون رفسنجان به شمار می رود و سال ها با اهدای خون خود جان چندین بیمار را نجات داده است؛ این بار، راهی بیمارستان افضلی پور کرمان شد و با انجام روند اداری و پذیرش بیمارستانی بستری شد و چند روزی برای امر مهم نجات جان بیماری که خانواده اش رنجور این غم هستند در کرمان به سر برد.

شخصیت ایثارگر این گزارش، از اینکه توانسه است برای نجات جان بیمار، آن هم بیماری لاعلاج قدمی بردارد و در پیشگاه خداوند سربلند باشد احساس خوب و شادمانی دارد و می گوید: من وسیله ای از سوی خدا هستم تا بیماری این کودک به واسطه سلول های بدن من مداوا شود، پایان دادن به رنج بیماری ِ یک فرد و خانواده اش نعمت بزرگی است که از سوی خداوند بمن عطا شده است.

امیر که متاهل و کارمند یکی از ادارات رفسنجان است می افزاید: با اهدای سلولهای بنیادی من، جان یک دختر بچه ۵ ساله که مبتلا به بیماری آنمی فانکونی بود از مرگ حتمی نجات یافت و بسیار خرسندم از این کار.

۷۶۷ نفر در رفسنجان داوطلب اهدای سلول های بنیادی هستند

دکتر نصرت اسماعیلی پزشک پایگاه انتقال خون رفسنجان هم در این باره گفت: ثبت نام سلول های بنیادی در رفسنجان از سال ۱۳۹۶ آغاز شده است و تا امروز ۷۶۷ نفر در رفسنجان برای اهدای سلول بنیادی ثبت نام کرده اند که از بین این تعداد مرد جوان ۴۳ ساله توانسته است سلول بنیادی خود را به بیمار ۵ ساله اهدا کند.

وی افزود: شرط پیوند سلول های بنیادی خونساز به بیمار ، سازگاری ژنتیکی ( آنتی ژن سازگاری بافتی) سلول های بیمار و اهداکننده است به عبارتی شرط اهدا این است که HLA اهداکننده و بیمار باید با هم سازگار باشند.

دکتر اسماعیلی بیان کرد: آقایان زیر ۳۵ سال برای ثبت نام می توانند به سازمان انتقال خون مراجعه کنند تا در این طرح و نجات جان بیماران در قالب نوعدوستی شرکت کنند که به یقین کاری خداپسندانه و مورد رضای بندگانش هم هست.

وی ادامه داد: تا کنون بیش از ۶۰نوع بیماری کشنده و صعب العلاج مانند بیماری های خونی بدخیم و غیر بدخیم، بیماری های نقص ایمنی ارثی و نقایص ارثی، متابولیسم و تومورهای جامد با پیوند سلول های بنیادی خونساز درمان شده اند.

دکتر اسماعیلی از ایثار و فداکاری این جوان ۴۳ ساله رفسنجانی تشکر کرد و گفت: برای نجات جان بیماران لاعلاج نیاز به فرهنگسازی ثبت نام افراد در بانک اطلاعاتی سلول های بنیادی است.

سازمان انتقال خون کشور بنا به دلایلی اعلام کرده است که نباید تا دو سال نام و مشخصات فرد اهدا کننده سلول های بنیادی خونساز و فرد دریافت کننده افشا شود به همین منظور خانه خشتی از بردن اسم و فامیل فرد اهدا کننده و بیمار درمان شده، معذور است.

گزارش از: مریم رضایی

انتهای پیام/

برچسب ها:
تلگرام
دیدگاه‌ها
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خانه خشتی منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
در جواب نظر :

اخبار ویژه
اخبار رفسنجان