اخذ درجه دانش بنیانی توسط سه شرکت فناور مستقر در مرکز رشد دانشگاه ولی عصر(عج)
سه شرکت از شرکت های مستقر در مرکز رشد دانشگاه ولی عصر (عج) رفسنجان طی ارزیابی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری موفق به اخذ درجه دانش بنیانی شدند.
به گزارش خانه خشتی؛ حسین کاظمی مدیر پردیس علم و فناوری رفسنجان در گفتگو با خبرنگار ما اظهار داشت: سه شرکت از شرکت های مستقر در مرکز رشد دانشگاه ولی عصر (عج) رفسنجان طی ارزیابی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری موفق به اخذ درجه دانش بنیانی شدند.
وی افزود: شرکت آروند زمان اکسیر هفتواد با نام تجاری آزا و مدیر عاملی مهندس زمانیان در راستای تحقق اقتصاد دانش بنیان و با هدف اتصال فضای فناوری به صنایع و معادن در حوزه مانیتورینگ و دیسپچینگ توسط تیمی متخصص به وجود آمده است.
کاظمی بیان داشت: در حال حاضر این شرکت محصول “سامانه هوشمند مانیتورینگ و دیسپچینگ” را در حوزه ماشین آلات معدنی در دو بخش سخت افزاری و نرم افزاری تولید کرده است.
مدیر پردیس علم و فناوری رفسنجان در مورد دومین شرکت عنوان داشت: شرکت دانش بنیان پیوندگستر پارسان با مدیر عاملی دکتر شمشیری است که کودهای زیستی بیومیک و بیوفیت، محصولات این شرکت بر پایه دو گروه متفاوت از میکروارگانیسمهای همزیست تولید شده و حاصل چندین سال پژوهشهای پیوسته در قالب پایان نامههای دانشجویی و طرحهای تحقیقاتی میباشند.
کاظمی تصریح کرد: مهندس پورنجفی مدیر عامل شرکت دانش بنیان امیر دایا کویر سومین شرکت فناور است که توانسته درجه دانش بنیانی را اخذ نماید.
وی با اشاره به اینکه درطی سال های گذشته مبحث آب و کشاورزی از اهمیت بسیار زیادی برخوردار بوده است و با گسترش صنایع کشاورزی، نیاز این صنعت مادر به آب نیز افزایش یافته است خاطر نشان کرد: در استان کرمان بیش از ۴۴ هزار چاه آب وجود دارد که این چاه های آب، علاوه بر رفع نیاز برای شرب مردم برای مقاصد کشاورزی نیز از این چاه ها استفاده می شود. با گذشت زمان روش های مختلفی برای پمپاژ از چاه های آب صورت گرفته است که با توجه به کاهش سطح آب استان و همچنین افزایش چاه های آب، تاکنون میانگین عمق چاه های آب به عمق ۲۵۰ متر رسیده است و با توجه به برداشت های بیش از حد آب به عمق پایین تر تا ۴۰۰ متر هم خواهد رسید.
مدیر پردیس علم و فناوری رفسنجان اضافه کرد: پمپ های توربینی تور بالانسی که در شرکت امیر دایا کویر ساخته شده است یک روند سه ساله را طی کرده است. تا به این حد از فناوری و تولید یک محصول با قابلیت های ویژه ای چون افزایش فشار و هد چاه افزایش دبی و کاهش برق ۱۵ تا ۲۰ درصدی و همچنین افزایش عمر پمپ ها از یک سال به سه سال دست بیاید.
انتهای پیام/