به گزارش خانه خشتی؛ فاطمه حسینی نوه عضو هیأت علمی گروه گیاه پزشکی و مسئول پروژه پرورش کرم ابریشم در دانشگاه ولی عصر (عج) رفسنجان در گفتگو با خبرنگار ما اظهار کرد: پروژه پرورش کرم ابریشم یک طرح کارآفرینی مربوط به انجمن علمی گیاه پزشکی که با حمایت بخش انجمن های علمی معاونت فرهنگی اجتماعی و همکاری دانشکده کشاورزی دانشگاه ولی عصر (عج) رفسنجان از ابتدای سال آغاز شده است.
وی افزود: در این طرح یک جعبه تخم نوغان با ۵ سن لاروی پرورش دادیم و در نهایت پیله تنی انجام و پیله ها برای تولید نخ ابریشم و مصارف بهداشتی وارد بازار خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه هر جعبه تخم حدود ۲۸ هزار تخم دارد خاطرنشان کرد: برای اینکه طرح برای اولین بار به اجرا درآمده برآوردمان این است که ۱۵ هزار پیله برداشت کنیم.
حسینی نوه در خصوص توجیه اقتصادی طرح عنوان داشت: اگر کشاورزی دسترسی به باغ توت داشته باشد و بتواند برگ درخت توت را تامین کند این کار از ابتدای فروردین آغاز و بعد از ۴۰ روز در هفته های میانی اردیبهشت به پایان می رسد و توجیه اقتصادی دارد.
وی گفت: برای موفقیت طرح باید همزمان با آموزش و ترویج کار توسعه توتستان آغاز شود و امیدواریم به زودی این مهم محقق شود.
حسینی نوه با اشاره به اینکه امید داریم بتوانیم سال آینده بستری برای تربیت نیروی انسانی و کارآفرینی فراهم کنیم تصریح کرد: همه افراد شرکت کننده در این طرح گواهی شرکت در دوره پرورش کرم ابریشم را دریافت کردند که یک مدرک کاربردی بسیار ارزشمند در آینده شغلی آنها محسوب می شود.
شایان ذکر است ۸ خردادماه معاونت های فرهنگی، دانشجویی و پژوهشی دانشگاه ولی عصر (عج) رفسنجان از مزرعه کرم ابریشم در دانشگاه بازدید کردند.
انتهای پیام/