اوصالی ادامه داد: با مطرح شدن موضوع تبدیل کردن علم به ثروتبحث جهش علمی طی چند سال اخیر در کشور بیان شده و باعث شده که نیروی ماهر در دانشگاه فنی و حرفه ای تربیت و به جامعه تحویل داده شود.
سرپرست معاونت اداری، مالی و مدیریت منابع دانشگاه فنی و حرفه ای کشور تصریح کرد: در کشور برای خطوط صنعتی نیروی تکنیسین ماهر تعریف نشده که دانشگاه فنی و حرفه ای در این راستا می تواند گرهگشا باشد و نیروی ماهر تکنیسین تربیت کند.
اوصالی خاطرنشان کرد: ما در کشور نیروی دکتر، مهندس و کارگر ماهر هم داریم اما خلأ اصلی موجود، کمبود تکنیسین ماهر در خطوط صنعتی است.
وی گفت: در همه استان ها در حال برنامه ریزی هستیم تا این خلا برطرف شود از طرفی در کشور هم موجی پدید آمده که جوانان بیشتر به سمت تحصیل رشته های مهارتی روی می آورند؛ که این امر می تواند ضمن رفع مشکل بیکاری جوانان، نیروی مورد نیاز صنایع هم فراهم می شود.
اوصالی با اشاره به اینکه احداث یک دانشگاه با بودجه های دولتی بسیار سخت است و از خیران و بنگاه های اقتصادی در این امر کمک خواست ادامه داد: چند سالی است که در کشور بحران بودجه ای وجود دارد و سال گذشته بودجه تملک ما در مجموع ۱۰۰ میلیارد تومان برای۱۸۰ دانشگاه در کشور است که برای اجرای پروژه های عمرانی دانشگاه بسیار ناچیز است.
وی تصریح کرد: اغلب پروژه های دانشگاه فنی و حرفه ای در کشور با کمک خیران در حال اجراست.
اوصالی افزود: بخش خصوصی و دولتی باید پای کار بیایند تا بتوان قدم موثری برای تربیت نیروهای مهارتی برداریم.
۵۵۰ دانشجو در دانشگاه فنی و حرفه ای رفسنجان تحصیل می کنند.
انتهای پیام/