مادرانه‌های بانوی دهه شصتی با ۵ فرزند در رفسنجان

  • شناسه خبر: 214897
مادرانه‌های بانوی دهه شصتی با ۵ فرزند در رفسنجان

در روزهایی که داشتن حتی یک فرزند برای بسیاری از زوج‌های جوان دغدغه بزرگی است، با خانم فاطمه رضایی بانوی دهه شصتی که اینک مادر پنج فرزند است به گفت و گو نشستیم.

خانه » اجتماعی » مادرانه‌های بانوی دهه شصتی با ۵ فرزند در رفسنجان

«فاطمه رضایی» ۳۶ ساله و اهل رفسنجان است.

او ترجیح داده حس خوب مادری را با پنج فرزند تجربه کند و چند فرزندی را چاشنی مادرانه های خود کند.

او میگوید: در سن ۲۳ سالگی ازدواج کردم و حاصل این ازدواج پنج فرزند شامل سه پسر و دو دختر است.

فاطمه ادامه‌ می دهد: همیشه تعداد فرزند زیاد را دوست داشتم و هم علاقه خودم و هم همسرم بود. اولین فرزندمان که دختر است، یک سال بعد از ازدواج به دنیا آمد و زایمان اول به صورت طبیعی بود، بعد از فرزند اول، تقریبا دو سال بعد پسرم به دنیا آمد. بعد از ه‍فت سال دوقلو هایم وارد زندگی مان شدند و آخرین فرزندم که دختر است، متعلق به قرن جدید است و در سال ۱۴۰۲ به دنیا آمد.

فاطمه در خصوص دلیل خود برای انتخاب کردن چند فرزندی ادامه می‌دهد: هر کسی که اطرافش خانواده پرجمعیت باشد متوجه این شیرینی خواهد شد. خود ما در رفت و آمدهایمان این موضوع را می بینیم. از آنجا که معلم ابتدایی هستم بارها شده است که فرزندانی که تک یا دو نفر هستند به پدر و مادر خود اعتراض می‌کنند که پدر، مادر، ما آبجی یا داداش می‌خواهیم. بچه‌ها واقعا این‌ها را به زبان می‌آورند. چون هم بازی ندارند و اذیت می‌شوند. تعداد فرزندان بالا هم برای فرزندان و هم برای پدر و مادر خوب است.

فاطمه در خصوص به‌ یادماندنی‌ترین خاطره‌ای که در کنار فرزندان داشته است، می‌گوید: تمام لحظاتی که با فرزندان سپری می‌کنم برایم شیرین و خاطره‌انگیز است.

فاطمه رضایی در آخر به جوانان توصیه کرد: زندگی را سخت نگیرند، خانواده هایی هستند که هیچ مشکلی مالی ندارند و خانواده هایی که مشکل مالی دارند و می گویند که اگر فرزند بیاوریم به مشکل می خوریم در حالی که خداوند وعده ی دیگری داده است و فرموده است که شما فرزند را بیاورید روزی او با خداوند است. هر که دندان دهد، نان دهد.

او تاکید میکند: پدر و مادر صرفاً یک وسیله‌اند، روزی‌رسان خداست.

همسر این مادر جوان؛ حسین پور علیزاده متولد ۱۳۶۴ است که در سن ۲۷ سالگی با فاطمه ازدواج کرده است در ادامه می گوید: خیلی‌ها معتقدند اول ماشین و خانه داشته باشیم بعد برای فرزندآوری اقدام کنیم اما
مسئله اقتصادی بیشتر به نگرش ما برمی گردد، به طوری که می‌بینیم به طور میانگین خانواده های مرفه تر تعداد فرزند کمتر دارند در حالی که تعدد فرزندان در میان قشر مالی متوسط و پایین جامعه بیشتر است.

این پدر جوان اضافه می کند: خداوند رزاق است، خود من برکت فرزند را در زندگی‌ام به عینه دیده ام با آمدن فرزندانم شرایط زندگی من نیز بهتر از قبل شد و از نظر اقتصادی الحمدلله مشکل ویژه‌ای نداریم و برای گذران روزمره و نیازهای اساسی زندگی دست‌مان به دهان‌مان می‌رسد.

انتهای پیام/

برچسب ها:
تلگرام
دیدگاه‌ها
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خانه خشتی منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
در جواب نظر :

  • محمد

    البته فامیل خانم رضایی هست که به اشتباه میرزایی درج شده.
اخبار ویژه
اخبار رفسنجان