به گزارش خانه خشتی؛ جلسه قرارگاه فرهنگی منطقه ای امیرالمومنین(ع) با حضور حجتالاسلام عسکری امام جمعه رفسنجان، رضایی فرماندار رفسنجان، انارکی محمدی نماینده مردم رفسنجان و انار و جمعی از ائمه جمعه شمال استان کرمان یعنی شهرستان های کرمان، رفسنجان، انار، شهربابک، کشکوئیه، بهرمان و صفائیه، در محل دفتر امام جمعه رفسنجان برگزرا شد.
حسین رضایی در این نشست اظهار کرد: بدون شک پایگاه های نماز جمعه تریبونی برای آگاهی بخشی و روشنگری مردم است و باید تلاش شود این جایگاه حفظ شود و در شرایط فعلی جامعه که دشمن با تمام توان در صدد ایجاد نفاق میان مردم است ائمه جمعه و جماعات بدور از وابستگی های سیاسی و جناحی اهداف و مواضع نظام را برای مردم تبیین می کنند که قابل ستایش است.
وی به برخی ظرفیت ها و چالش های شهرستان اشاره و بیان کرد: ۶۰ درصد اشتغال شهرستان رفسنجان به بخش کشاورزی وابسته است و با وجود ۸۰ هزار هکتار باغ پسته، ۳۸ گلخانه در ۱۳ هکتار مساحت، تولید ۳۰ تن شیر در ماه، تولید یک سوم مرغ استان کرمان، ۲۰۰ واحد صنعتی در شهرستان و دیگر ظرفیت ها اما باید موانع تولید را برطرف ساخت و برای توسعه شهرستان گام های اساسی برداشت.
رضایی در بخش کشاورزی شهرستان عنوان کرد: مانیازمند فعال شدن صنایع پایین دستی مس و نیز حمایت از تولیدات ماشین آلات کشاورزی هستیم، در رفسنجان بهترین ماشین ها تولید و به دیگر نقاط کشور و البته استرالیا هم ارسال می شوند.
فرماندار رفسنجان به تولید ۴۱۰ تن ماهی در رفسنجان اظهار کرد: ما در نوق پرورش ماهی خاویار را داریم؛ همچنین بحث زنبورداری هم در رفسنجان وجود دارد که به این ظرفیت ها آنچنان که باید توجه نشده و مغفول ماندند که باید توجه ویژه شوند لذا این امر می تواند هم به اشتغال و توسعه شهرستان کمک کند هم تولیدات علاوه بر خودکفایی به دیگر نقاط شهرستان هم ارسال شوند.
رضایی بیان کرد: با اینکه ۴ بیمارستان در شهرستان داریم اما مردم برای درمان برخی بیماری هایشان به مناطق دیگر از جمله کرمان و یزد سفر می کنند که نیاز است زیرساخت بیمارستان تسکین که در حال ساخت است و نیز حفظ پزشکان در اولویت باشد زیرا این ترددها و مسافرت ها می تواند برای مردم خطرآفرین باشد.
وی ادامه داد: ۴۲۰ پزشک در شهرستان داریم که متاسفانه به دلیل عدم زیرساخت های مناسب این استعدادها از این شهرستان نقل مکان می کنند و به مناطق دیگر می روند.
رضایی اظهار کرد: جمعیت شهرستان بالای ۳۲۰ هزار نفر است اما از هر ۳ خانم ۵ فرزند به دنیا می آید که نرخ تولد معادل ۱.۷ است در حالی که قبلا هر یک خانم ۵ فرزند بدنیا می آورد و باید در این راستا فرهنگسازی و اقدامات لازم صورت گیرد.
وی خاطرنشان کرد: ما در شهرستان رفسنجان بالای ۲۲ هزار نفر در حوزه نهضت ملی مسکن ثبت نام کردند که از این تعداد ۸ هزار نفر واجد شرایط هستند این نشانه این است که تعداد زیادی در شهرستان فاقد مسکن هستند و برای جوانی جمعیت و فرزندآوری اقدام مسکن سازی می تواند موثر باشد.
رضایی گفت: در این زمینه در شهرستان بالای ۵ هزار نفر قرعه کشی واگذاری زمین ملی مسکن در مناطق بهرمان، صفائیه، کشکوئیه و شهر رفسنجان انجام شده و در فاز نخست عملیات ساخت هزار واحد مسکن ملی قرار است در روزهای آینده آغاز شود.
انتهای پیام/