توسعه و پیشرفت رفسنجان: از صنعت تا کشاورزی و انرژیهای نو
فرماندار شهرستان رفسنجان در نشست اخیر خود در شورای اداری کشکوئیه به بررسی و تشریح برنامهها و پروژههای توسعهای این منطقه پرداخت.
به گزارش خانه خشتی؛ جلسه شورای اداری بخش کشکوئیه رفسنجان با حضور مهندس رضایی فرماندار، دکتر انارکی محمدی نماینده مردم رفسنجان، مسئولین بخش کشکوئیه در محل بخشداری این شهر برگزار شد.
در این جلسه مسائل، چالش ها و ظرفیت های این بخش مطرح و توسط مسئولین مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
حسین رضایی به بررسی و تشریح برنامهها و پروژههای توسعهای این منطقه پرداخت و با اشاره به اهمیت استقرار صنایع در ناحیه صنعتی این بخش، به چالشهایی که در مسیر احداث کارخانه کاشی وجود داشت، اشاره کرد و از دستگاه های اجرایی خواستار رفع موانع اجرای این طرح شد تا اشتغال منطقه رونق بگیرد.
فرماندار رفسنجان بر اهمیت پروژه نهضت ملی مسکن در شمال شهر کشکوییه تأکید و اعلام کرد: این پروژه طی چند سال آینده تکمیل خواهد شد و متقاضیان می توانند خانه دار شوند.
وی در زمینه زیرساختهای شهری هم گف: مذاکراتی با مسئولان استانی و شهرستانی برای احداث پل هوایی توسط بخش خصوصی انجام شده است؛ این پل میتواند به کاهش ترافیک کمک کند.
رضایی از تخصیص ۴۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای بهبود جادههای بخش خبر داد و افزود: این اعتبارات تا احمدآباد هنرندی گسترش خواهد یافت.
وی همچنین ادامه داد: هماهنگیهایی نیز با جهاد کشاورزی برای تغییر الگوی کشت بادام راویز به گل محمدی، زرشک و عناب صورت گرفته است که امیدواریم با اجرای این طرح ها که محصولاتی کم آب بر هستند اقتصاد منطقه شکوفا شود.
فرماندار رفسنجان همچنین در حوزه انرژیهای نو اظهار کرد: شرکت هایی برای اجرای طرح پنل خورشیدی در شهرستان مستقر شدهاند و تحقیقات دانشگاه ولیعصر(عج) بر روی پنلهای خورشیدی ادامه دارد؛ این تحقیقات میتواند منجر به کاهش مصرف برق و افزایش اشتغالزایی شود.
فرماندار همچنین از برنامههایی برای استفاده از پنلهای خورشیدی جهت تأمین برق چاههای کشاورزی خبر داد.
وی تصریح کرد: در حوزه ورزش نیز برنامه ریزیهایی برای احداث زمینهای چمن مصنوعی جدید در کشکوئیه انجام شده است تا امکانات ورزشی گسترش یابد و در جامعه پویایی و شادابی توسعه یابد.
فرماندار رفسنجان خاطرنشان کرد: این اقدامات نشاندهنده تعهد مسئولان شهرستان رفسنجان به توسعه پایدار منطقه در زمینههای مختلف اقتصادی، اجتماعی و زیستمحیطی است.
انتهای پیام/