به گزارش خانه خشتی ؛ اعتکاف به عنوان فرصتی برای بازگشت به خویش و خالق هستی، همواره مورد توجه مؤمنان بوده است. این مراسم معنوی شرایطی را فراهم میکند تا انسانها از هیاهو و جنجالهای زندگی مادی فاصله بگیرند و با خدای خود خلوت کنند. و همین بهانه ای شد که به مصاحبه با متکلفین مسجد جامع رفسنجان بپردازیم
دختر ۱۰ سالهای که با خواهرش به اعتکاف آمده است، احساس خوبی از این تجربه دارد و آن را فرصتی برای دعا و عبادت با خداوند میداند. او میگوید: “اعتکاف یعنی ۳ روز عبادت کردن با خدا.”
معصومه بصیر زاد، دختر ۲۱ ساله، توضیح میدهد که اعتکاف یعنی “در آغوش خدا بودن” و این لحظات به وی آرامش خاصی میبخشد. او خاطرنشان میکند که امسال با جمعی از دوستان به اعتکاف آمده و از تجربیات گذشتهاش نیز یاد میکند.
نادیا بهیاری، ۲۳ ساله، اعتکاف را زمان آرامش قلب و روح میداند و به خاطرهای شیرین از دوران کودکیاش اشاره میکند که هر ساله با خانوادهاش به اعتکاف میآمده است.
فاطمه بهرام زاد، ۲۰ ساله، بیان میکند که از دوران کودکی با خانوادهاش به اعتکاف آمده و فضای معنوی این مکان را بسیار دلپذیر مییابد. او به دیگران توصیه میکند که این حس عالی را تجربه کنند.
فاطمه حسینی، ۴۵ ساله، نیز به خلوت با خداوند در اعتکاف اشاره کرده و میگوید که این مراسم حس آرامش خاطر را برای او به ارمغان میآورد.
ستایش جعفری به این مهم اشاره دارد که انسان در تمامی مراحل زندگی به خلوت با خدای خود نیاز دارد و حاضر شدن در اعتکاف در مسجد جامع برای او یادآور صحن حرم امام رضا (علیهالسلام) است.
خانم مرادی، ۵۷ ساله، تجربه حضور در اعتکاف را بسیار ارزشمند توصیف کرده و معتقد است که مساجد بهترین مکان برای اعتکاف هستند، جایی که انسان از مشغلههای روزمره خود آزاد شده و در محضر خداوند قرار میگیرد.
اعتکاف، با ایجاد فضایی مناسب برای ارتباط عمیق با خداوند و تزکیه روحی، به مؤمنان کمک میکند تا با توشهای معنوی و اعتقادی راسخ، به زندگی خود ادامه دهند.
گزارش از مژده عباسپور
انتهای پیام/