دبیرستان دخترانه حاجیه طاهره تاج آبادی رفسنجان‌ افتتاح شد

  • شناسه خبر: 221067
دبیرستان دخترانه حاجیه طاهره تاج آبادی رفسنجان‌ افتتاح شد

دبیرستان ۱۲ کلاسه دخترانه حاجیه طاهره تاج آبادی رفسنجان‌ امروز با حضور مسئولین به بهره برداری رسید.

خانه » اجتماعی » دبیرستان دخترانه حاجیه طاهره تاج آبادی رفسنجان‌ افتتاح شد

به گزارش خانه خشتی؛ در این آئین مدیر کل نوسازی مدارس استان کرمان، فرماندار شهرستان، نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس شورای اسلامی، روسای آموزش و پرورش شهرستان، اتاق بازرگانی رفسنجان، مدیر و کارکنان مدرسه و سایر مسئولین حضور داشتند.

حسین شفیعی رئیس آموزش و پرورش شهرستان رفسنجان در این آئین ضمن قدردانی از خیر در ساخت این مدرسه آقای سعید ابراهیمی اظهار کرد: رفسنجان از دیرباز مهد پرورش خیران بوده و هست و این خیران به واسطه درآمد حاصل از پسته و دل سخاوتمندانه فضاهای آموزشی را ایجاد کردند.

وی افزود: به همین دلیل بودجه های صنعت مس به کار گرفته نمی شد و جا دارد از این صنعت و نیز خیران بخواهیم که با توجه به شرایط فعلی مدارس شهرستان، بیش از پیش قدم های استوار بردارند.

در این آئین علی ابراهیمی خیر این مدرسه هم اظهار کرد: اگر چه والدین من، بی سواد بودند اما توجه ویژه به حوزه آموزش و پرورش داشتند، آن ها روحیه و اندیشه های بسیار بزرگی در این امر داشتند.

وی افزود: والدین من در سال ۶۷ که دانشگاه آزاد رفسنجان در حال راه اندازی بود مکانی را در اختیار این دانشگاه به مدت ۸ سال قرار دادند.
ابراهیمی ادامه داشت: آن ها عقیده داشتند اگر یک شخص عدالت‌خواه هم از این محل دانشگاه بیرون آید و برای جامعه کارآمد باشد برای ما ارزشمند است، چرا که آموزش و پرورش اگر کمرنگ دیده شود در جامعه هیچ اثر و هدفی ایجاد نخواهد شد لذا باید بستر را برای آموزش دانش آموزان فراهم کرد.

در ادامه احمد انارکی محمدی نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس شورای اسلامی هم توجه ویژه به قشر دانش آموزان را مورد تاکید قرار داد و افزود: فضای آموزشی استاندارد در دنیا برای هر دانش آموز بالای ۸ متر مربع است در حالی که این فضا در ایران ۵.۴ است.

وی افزود: دانش آموزان قدر معلمان خود را بدانند ایثار معلمان و زحمات آن هاست که دانش آموز را ترغیب به تحصیل می کند.
انارکی محمدی بیان کرد: با وجود وضعیت های نابسامان در حوزه معیشت و اقتصاد و غیره اما ما سعی می کنیم در حوزه تعلیم و تربیت حمایتگری کنیم.
وی تصریح کرد: اکثر مدارس شهرستان رفسنجان فرسوده هستند که حمایت های بنگاه های اقتصادی و شرکت های معذنی، صنایع و خیرین را می طلبیم تا در ساماندهی و احداث فضاهای آموزشی و مباحث هنری، اردو، برگزاری کلاس های فوق العاده و غیره گام های موثری بردارند که این امر در ارتقای سطح آموزشی و تحصیل دانش آموزان موثر خواهد بود.
همچنین انارکی خاطر نشان کرد: در هفته گذشته ۲۵ نفر از برگزیدگان جشنواره خوارزمی در کشور میهمان نمایندگان مجلس شورای اسلامی بودند که نیمی از آن ها از خطه دیار کریمان‌ بودند.
وی گفت: از این افراد آقای خوشحالی و خانم امجد از بچه های رفسنجان بودند که مایه افتخار است.

همچنین در ادامه هدایتی مدیر کل نوسازی مدارس استان کرمان هم اظهار کرد: این مدرسه در زمینی به مساحت۱۵۰۰ متر مربع و با اعتبار ۳۶ میلیارد تومان احداث شده است.
وی افزود: ما در استان کرمان با مشکلات موجود، حدود ۶ پروژه مدرسه در حال ساخت داشتیم که تعطیل شده بودند و با حمایت های آقای انارکی محمدی نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس شورای اسلامی این پروژه ها مجددا کار ساخت و سازشان ادامه پیدا کرد که در آینده نزدیک به بهره برداری خواهند رسید.


هدایتی بیان کرد: در حوزه ساخت مدارس، دولت معافیت از مالیات را برای خیران مدرسه ساز تعیین کرده علاوه بر آن خیرانی که قدم در این راه بگذارند نیمی از هزینه های ساخت مدرسه را دولت متقبل می شود.

انتهای پیام/

برچسب ها:
تلگرام
دیدگاه‌ها
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خانه خشتی منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
در جواب نظر :

اخبار ویژه
اخبار رفسنجان