پایگاه اطلاع رسانی خانه خشتی رفسنجان

بازدید از پروژه‌های در حال احداث رفسنجان

به گزارش خانه خشتی؛ در ادامه برنامه‌های “سه‌شنبه‌های صنعتی”، صبح امروز روح الله بهرامشاهی و کارشناسان مربوطه فنی، سرمایه گذاری و همراهی محمدرضاسالاری مسئول حراست گمرک منطقه ویژه و سید امیرحسین مرتضوی نماینده رسمی بیمه دی، از دو واحد تولیدی در حال احداث در منطقه ویژه بازدید کردند.

بازدید از شرکت فسفات کیمیا فرایند بوتیا

بهرامشاهی در گفت‌وگوی تفصیلی با سهیل خاکساری مدیر پروژه و بابائی مشاور مدیر عامل، چالش‌های پیش‌رو و ظرفیت‌های این طرح صنعتی در استان کرمان را مورد بررسی قرار داد و دستورات لازم برای تسریع در اجرای زیرساخت‌های پروژه را صادر کرد.
این شرکت در زمینه تولید کود گرانول سوپر فسفات ساده فعالیت دارد که در دو فاز با ظرفیت تولید ۱۰ تن بر ساعت در حال احداث می‌باشد.


بازدید از شرکت شکوفا پخش آروند

در این بخش مدیرعامل منطقه ویژه ضمن تقدیر از پیگیری‌های مجموعه در تسریع احداث واحد تولیدی، بر ضرورت توسعه صادرات این محصولات تأکید کرد.

در ادامه، مدیر عامل شرکت، چالش‌های گمرکی مجموعه خود را با آقای سالاری، مسئول حراست و نماینده گمرک منطقه در این بازدید، در میان گذاشت.

همراهی نمایندگان گمرک و بیمه (ازجمله بیمه صنعتی تولید و نیروی انسانی) در بازدیدها باعث رفع سوالات و دغدغه های سرمایه گذاران می شود و کمک میکند تا با برنامه ریزی دقیق تر درمسیر توسعه سرمایه گذاری گام های استواری بردارند.

انتهای پیام/

خروج از نسخه موبایل