دکتر اعظم دانشگر با بیان اینکه نگین هایی که برای زیبای کردن چهره افراد روی دندان کاشته می شود با جنس های مختلف مانند برلیان ، کریستال و طلا در بازار موجود است گفت : این نگین ها با تراش های خاصی روی دندان به طور دائمی ثابت می شوند که بعد از گذشت مدتی باعث پوسیدگی ، تغییررنگ دندان و آسیب دیدگی مینای دندان می شود.
وی با اشاره به اینکه کاشت نگین به ظار کار ساده ای است بر لزوم تبحر دندان پزشکی که اقدام به اینکار می کند تأکید کرد و افزود: گزارش داده شده که برخی از آرایشگران زنان اقدام به کاشت نگین می کنند که نه تنها بهداشتی نیست بلکه استفاده از ژل اسید فسفوریک برای کاشت نگین بر روی دندان، باعث آسیب رساندن به مینای دندان شده و به تدریج باعث تغییر رنگ دندان میشود.
این جراح دندان پزشک در ادامه افزود: نگین کاشته شده روی دندان اگر جنس مرغوب داشته باشد تا ۳ سال دوام می آورد و با مسواک زدن از بین نمی رود و باید توسط دندانپزشک برداشته شود، چرا که کاشت نگین در بعضی موارد ترکهای میکروسکوپی را ایجاد میکند که باعث شکستگی دندان میشود.
دکتر دانشگر، به بانوانی که دندان هایشان مستعد جرم گیری زیادی است توصیه کرد که اقدم به کاشت نگین بر روی دندان های نداشته باشند و استفاده از نگین ها را با معرفی کارخانه سازنده مرغوب ترین تگین ها توصیه کرد.