معاون سازمان های نظامی و قضایی ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر
با بدحجابی و روزه خواری در ماه رمضان برخورد می شود
معاون سازمان های نظامی و قضایی ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر: دستور ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر در ماه مبارک رمضان جلوگیری از تظاهر به روزه خواری و مبارزه با منکر بدحجابی است. به گزارش “خانه خشتی”، معاون سازمان های نظامی و قضایی ستاد احیاء امر به […]
معاون سازمان های نظامی و قضایی ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر: دستور ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر در ماه مبارک رمضان جلوگیری از تظاهر به روزه خواری و مبارزه با منکر بدحجابی است.
به گزارش “خانه خشتی”، معاون سازمان های نظامی و قضایی ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر در گفتگو با خبرنگار ما، زبان نرم داشتن و نرمخو بودن را از راه های امر به معروف و نهی از منکر بیان کرد و گفت: یکی از معایب تذکر لسانی عکس العمل افراد است؛ که منجر به درگیری و نزاع می شود.
وی افزود: اگر چگونگی تذکر لسانی را بیاموزیم، در کاهش منکرات گام موثری خواهیم داشت.
یوسفی ادامه داد: امر به معروف در گونه های مختلفی از جمله امید آفرین، تدبیری، نکوهشی، مناظره ای، ذوقی و طنز آمیز وجود دارد و باید با هر شخص با توجه به نوع شخصیتش سخن گفت.
معاون نظامی ستاد احیاء اظهار داشت: در شهر کرمان پلیس اخلاق به مدت ۳ روز در هفته در سطح خیابان گردش می کند و به افراد بد حجاب تذکر می دهد، در صورتی که فردی در حد ارشاد و تذکر نباشد، به شورای عفاف و حجاب معرفی می شود.
وی از توفیق استمرار تذکر لسانی ابراز امیدواری کرد و گفت: در سال گذشته از میان ۱۵۰۰ نفر از افرادی که به شورا معرفی شدند، تنها ۳ نفر تکراری بودند و با وجود تذکر و تعهد به این امر روی آورده بودند.
یوسفی افزایش تبلیغات شهری درباره موضوع حجاب را در کاهش معضلات اجتماعی مؤثر عنوان کرد و گفت: یکی از مصادیق امر به معروف و نهی از منکر که به معضل اجتماعی تبدیل شده است، بدحجابی و روزه خواری است.