فضای مجازی در برخی موارد به حیاط خلوتی برای افسردگان و اهل عقده تبدیل شده است
حجت الاسلام توکلی : افرادی که معتقدند نمی توانیم از دنیا عقب بمانیم، در مجموع حرف خوبی است ولی برای در امان ماندن و واکسینه شدن در برابر تشعشعات منفی آن چه باید کرد؟
حجت الاسلام توکلی : افرادی که معتقدند نمی توانیم از دنیا عقب بمانیم، در مجموع حرف خوبی است ولی برای در امان ماندن و واکسینه شدن در برابر تشعشعات منفی آن چه باید کرد؟
به گزارش “خانه خشتی” به نقل از بوتیا، رئیس کل دادگستری استان کرمان اظهارداشت: دادگستری نیز مانند سایر ادارات نیازمند برنامه های فرهنگی است زیرا فرهنگ، جهت دهنده و روان کننده تلاش های افراد است.
حجت الاسلام و المسلمین علی توکلی بیان کرد: از آنجا که کار قضایی و حقوقی، خشک و خسته کننده است، اقدامات فرهنگی از جمله مطالعه، ورزش، اردو، تفریح و مسابقات جهت دار می تواند خلاءهای ناشی از این خستگی را پر کند کما اینکه خودم اگر مطالعات غیر حقوقی نداشته باشم، بسیار کسل و خسته خواهم بود.
وی با اشاره به افزایش روز افزون جرایم ناشی از پیشرفتهای تکنولوژی درباره مسایل جدیدی که در جامعه رخ داده و کمبودهای قوانین موجود در این زمینه ها، عنوان کرد: جرایم اینترنتی مصداق این موضوع هستند.
وی ادامه داد: ضمن اینکه نمی توانیم از تکنولوژی روز استفاده نکنیم، نباید تسلیم آثار منفی و مخرب آن شویم.
حجت الاسلام و المسلین توکلی افزود: افرادی که معتقدند نمی توانیم از دنیا عقب بمانیم، در مجموع حرف خوبی است ولی برای در امان ماندن و واکسینه شدن در برابر تشعشعات منفی آن چه باید کرد؟
وی با اشاره به استفاده نادرست بسیاری از افراد از فضای مجازی، عنوان کرد: این فضا در برخی موارد به حیاط خلوتی برای افسردگان و اهل عقده شده تا رفیقی پیدا کرده و از تنهایی به درآیند و لحظاتی آرام باشند.
وی یادآور شد: در حوزه فضای مجازی و جرایم اینترنتی مشکل قانونی نداریم، بویژه اینکه آیین دادرسی به این نوع جرایم در حال تصویب و ابلاغ است و در عین حال، معتقدیم که باید این فضا از سوی مسوولان مدیریت شود که امری شرعی، عقلی، عرفی و بین المللی است.
رئیس کل دادگستری استان کرمان تاکید کرد: اگر مردم همانگونه که وسایل و منازل خود را توسط متخصص کنترل و مراقبت می کنند، اقدامات ، افعال و معاهدات خود را نیز نزد حقوقدانان کنترل کنند، کمتر دچار خسارت می شوند.
وی ادامه داد: متاسفانه مردم هنوز به این باور نرسیده اند که معاملات آنها باید طبق ضابطه و قانون باشد و ریشه عمده پرونده های محاکم حقوقی نیز به دلیل همین عدم باور است.
وی تاکید کرد: رسانه ها باید بخشی از تلاش خود را به آموزشهای حقوقی اختصاص دهند، امامان جمعه و جماعات و اساتید و دبیران دانشگاه ها و مدارس نیز باید الفبای حقوقی را دانسته و آنها را به مردم انتقال دهند .