به گزارش خبرنگار “خانه خشتی”، فرماندار رفسنجان صبح امروز در نشست هماهنگی با سازمان های مردم نهاد رفسنجان با اشاره به توانایی این سازمان ها برای پیشبرد اهداف شهرستان و کمک به توسعه شهری، اظهار داشت: با نظارت گروه های علمی و تخصصی و تبدیل آن ها به اتاق فکر و استفاده از ابزارهای خصوصی برای اجرای برنامه های دولت، می توان از پتانسیل نهادها به نحو احسن استفاده کرد.
حمید ملانوری ادامه داد: شهرستان رفسنجان با دارا بودن ۱۱ مرکز دانشگاهی و ۷ حوزه علمیه و هم چنین حدود ۴۵ هزار دانش آموز و ۵ هزار معلم و استاد دانشگاه از توانایی بالقوه در تعلیم و علم آموزی برخوردار است.
وی درگیری تک تک مردم در بحث تعلیم و تربیت را حرکت جهادی بزرگی دانست و گفت: برای حراست از علم و دانش، باید در این جبهه رقابت کنیم.
فرماندار رفسنجان تشکیل سازمان های مردم نهاد و توسعه آن ها در اجرای برنامه های فرهنگی، اقتصادی، سیاسی و اجتماعی را مؤثر خواند و افزود: ورود به این مسائل، نیازمند فعالیت جدی این سازمان هاست.
وی توجه به میراث فرهنگی و گردشگری و استفاده از صنعت توریسم را از مواردی بیان کرد که مورد توجه شهرستان است و اظهار داشت: وجود مناطق گردشگری و آثار تاریخی قابل توجه و موقعیت جغرافیایی مناسب، موجب خلق ثروت از این سرمایه ها خواهد شد.
ملانوری توجه به اشتغال و سرمایه گذاری را از دیگر مباحث مورد توجه سازمان های مردم نهاد عنوان کرد و گفت: برای ساماندهی ۱۳ هزار بیکار در رفسنجان و تولید شغل باید همت کنیم.
وی ادامه داد: ما در شهرستانی با حدود ۳۰۰ هزار نفر جمعیت قرار داریم که از لحاظ فرهنگی، اجتماعی، سیاسی دارای ویژگی های خاص می باشد و فعالان بسیاری را در این زمینه ها دارد و شرکت در این صحنه ها نیازمند حضور همه فعالان و تأثیرگذاران می باشیم.
ملانوری برنامه ریزی برای شهرستان را در کاهش آسیب های اجتماعی و توسعه و پیشرفت شهرستان مناسب دانست و گفت: سازمان های مردم نهاد برای رفع آسیب ها و توسعه شهرستان بکوشند.
وی در ادامه از تبدیل سازمان های مردم نهاد به اتاق فکر ابراز خرسندی کرد و گفت: برای انجام کارهای فرهنگی نیاز به متخصص داریم تا ضمن انجام کار جمعی، از توان سازمان برای پیشبرد اهداف شهرستان استفاده کنیم.