جانشین امور استان های جشنواره فیلم مقاومت در گفتگو با خبرنگار “خانه خشتی”، از برگزاری با عظمت جشنواره در رفسنجان ابراز خرسندی کرد و گفت: خوشحالم که در شهر رفسنجان و مردم خونگرم آن که ویژگی آن ها فرهنگی بودنشان است، حضور یافتم.
عبدالستار کاکایی با اشاره به اجرای سیزدهمین دوره جشنواره بین المللی فیلم مقاومت در ۸ کشور جهان در بخش های سینمای ایران، جلوگاه نور و عماد مغنیه، گفت: نمایش فیلم های جشنواره در ۴۲۰ شهرستان و ۲۷۰۰ نقطه شامل بیش از ۵۰۰ دانشگاه و نزدیک به ۷۰۰ حوزه علمیه و ۴۰۰ دفتر بسیج هنرمندان و هزاران محله و مسجد و پایگاه از گستره وسیع آن خبر می دهد.
وی حضور قشر جوان به عنوان اصلی ترین مخاطبان جشنواره را ارج نهاد و افزود: فعال بودن بخش های خبری و فرهنگی و اجرای برنامه های جنبی در شهرستان ها به نوعی روشن نگه داشتن تنور فرهنگ مقاومت است.
کاکایی ادامه داد: ما همه بچه های جنگیم و اکنون که جنگ تمام شده و توپ و تانک ها در انبارها خاک می خورد، آنچه به درد می خورد، ذهن نسل جوان است که در آن ته نشین شود طی ۸ سال، ۲۰۰ هزار شهید و صدها هزار جانباز تقدیم شد تا اکنون همه در آرامش تحصیل کنند و هیچ کشوری جرآت تعرض به ایران را نداشته باشد.
وی ترویج فرهنگ مقاومت را از اولویت های اصلی جشنواره بیان کرد و گفت: با ورود این فرهنگ، جوانان و دانش آموزان به دنبال قهرمان سازی برون مرزی نمی روند و می دانند که در این مملکت آدم هایی بودند که اسطوره وار زندگی کردند و به شهادت رسیدند.