یادداشت/

جناب آقای رئیس! عرصه فرهنگ، عرصه چشمان باز است

  • شناسه خبر: 49338
جناب آقای رئیس! عرصه فرهنگ، عرصه چشمان باز است

ایشان در مصاحبه با خبرنگار ما به سه نکته اشاره می کنند. مسئله استعفای معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، برگزاری جشنواره موسیقی طبق ضوابط در دانشگاه و مسئله حجاب در این جشنواره که در این یادداشت به دو مورد آخر می پردازیم.

خانه » آخرین اخبار » جناب آقای رئیس! عرصه فرهنگ، عرصه چشمان باز است

بعد از اظهار نظر رئیس محترم دانشگاه ولی عصر(عج) رفسنجان پیرامون برگزاری جشنواره موسیقی به میزبانی دانشگاه ولی عصر(عج) بر آن شدیم نکاتی را پیرامون این موضوع یادآور شویم.

یکی از شاخصه های اصلی استقلال کشورها مسئله فرهنگ است؛ در حالی که استکبار تمام قد در جبهه تهاجم نرم در مقابله با کشور ما وارد عرصه شده است و بزرگان و دلسوزان انقلاب همواره حساسیت ویژه ای بر روی مسائل فرهنگی داشته و دارند؛ بسیاری بر این عقیده اند که ریشه ی بسیاری از مشکلات کشور را بایستی در حوزه فرهنگ جست و جو کرد.

این مقدمه به آن معناست که مسئله فرهنگ از اهمیت بالایی برخوردار است و تاثیر ویژه ای بر سرنوشت کشور دارد تا جایی که امسال نیز از سوی رهبر انقلاب به این عنوان، نامگذاری شده است و بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران نیز بر این باورند که اگر دانشگاه اصلاح شود، کشور اصلاح می شود.

همانگونه که اشاره شد، جامعه دانشگاهی در دل جامعه بزرگ تر قرار گرفته و تجمع گروه کثیری از آینده سازان کشور است و اتفاقاتش بر جامعه بزرگ تر تأثیر می گذارد و همواره حساسیت ویژه ای بر روی آن وجود دارد. هیچ کس دوست ندارد به دوران تلخ فرهنگی اصلاحات باز گردیم؛ اکنون ساختار فرهنگی دانشگاه ها و قوانین حاکم بر آن تغییر و تحول پیدا کرده است.

اظهار نظر رئیس محترم دانشگاه ولی عصر(عج) دارای نقدهایی است که در ادامه به آن خواهیم پرداخت:

نوع نگاه به فرهنگ توسط شخص اول یک دانشگاه تاثیر مستقیمی بر روند فرهنگی آن دانشگاه خواهد گذاشت؛ وی در مصاحبه با خبرنگار ما به سه نکته اشاره می کند: مسئله استعفای معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، برگزاری جشنواره موسیقی طبق ضوابط دانشگاه و مسئله حجاب در این جشنواره، که در این یادداشت به دو مورد آخر می پردازیم.

رییس دانشگاه ولی عصر (عج) رفسنجان در ادامه اذعان داشت: جشنواره موسیقی آوای کویر طبق ضوابط جشنواره موسیقی برگزار شده و هیچ گونه بی حجابی رخ نداده است.

طبق قوانین موجود، فعالیت های فرهنگی دانشگاه ها بایستی دارای مصوبه شورای فرهنگی دانشگاه باشند؛ نظر و جایگاه این شورا در حوزه فرهنگ از هیأت مدیره و هیأت رئیسه دانشگاه نیز بالاتر است.

حال این سوال پیش می آید آیا این جشنواره مصوبه شورای فرهنگی دانشگاه ولی عصر(عج) را داشته است؟ طبق تحقیق خبرنگار خانه خشتی اینگونه نبوده است! و البته رئیس محترم خود بیان نمودند که مجوز ارشاد را داشته است و نه شورای فرهنگی دانشگاه.

شاید اینگونه پاسخ داده شود که برگزاری این برنامه توسط ارگان دیگری بوده و ارتباطی به دانشگاه ندارد؛ اما سوال دیگر این است که مکان برگزاری به عنوان قرنطینه در نظر گرفته می شود؟ آیا دانشگاهیان دانشگاه از آن برنامه استفاده نمی کنند؟ آیا برگزاری آن برنامه تأثیری بر محیط فرهنگی دانشگاه نمی گذارد؟

طبق بررسی های میدانی خبرنگار ما، اساتید، دانشجویان و ریاست دانشگاه در برنامه مذکور حضور داشته اند و به نظر می رسد برگزاری این برنامه به این شکل به دانشجویان آن دانشگاه می رساند که هر زمان موفق به اخذ مجوز از شورای فرهنگی دانشگاه نشدند، گروهی را در شهر واسطه قرار دهند و طبق ضوابط شخص ریاست، با پرداخت هزینه سالن، برنامه خود را برگزار نمایند.

بهتر بود ریاست محترم این دانشگاه نامی از ضوابط نمی آورد و اینگونه بیان می کرد که تشخیص بنده بر این بود که این گونه شود و ما هم طبق حافظه تاریخی خود و عملکردی که از دولت اعتدال دیدیم می پذیرفتیم.

نکته بعدی که ریاست دانشگاه به آن اشاره نمودند ندیدن هیچ گونه بد حجابی در مراسم بود؛ برادر بزرگوار! مرد اخلاق و ادب! جناب آقای دکتر! در خواست ما این است که لطفاً از نگاه خود حجاب را تعریف نمایید؟! اگر تعریف شما آنگونه باشد که اینگونه خروجی دهد و اینطور اظهار نظر بفرمایید، بایستی فاتحه فرهنگ و حجاب را یک جا در دانشگاهی که شما مسئول آن هستید خواند!

بهتر بود به جای این اظهار نظر چکشی عرض می نمودید: “اتفاقاتی افتاده و حال اینکه شایسته جامعه فرهنگی و محیط دانشگاه نیست و اقدام نا پسندی بوده و …” و البته همه می دانند بد حجابی خود از مظاهر بی فرهنگی است.

(به دلایلی(!) تصمیم تیم خبری ما بر آن شد که تصاویر برنامه را منتشر نکنیم!)

دانشگاه ولی عصر(عج) بعد از دانشگاه شهید باهنر بزرگترین دانشگاه استان است و نمی توان زحمات و خون دل هایی که مدیران این دانشگاه کشیده و خورده اند را نادیده گرفت و البته آن زحمات نیز توجیهی برای کوتاهی در حوزه مسائل فرهنگی نمی باشد.

انتظار همگان این است که عملکرد مدیران این دانشگاه شایسته نام دانشگاه باشد.

جناب آقای دکتر دهقان! مدیران محترم دانشگاه های سطح شهرستان! عرصه فرهنگ، عرصه چشمان باز است؛ انتظار می رود رئیس دانشگاه خوب ببیند، انکار نکند و طبق قوانین و مقررات کشور عمل نماید و بداند که دانشجویان امانتی به دست دانشگاه هستند؛ بهتر است ظرافت بیشتر در حوزه فرهنگ به خرج دهید و از مشاوران فرهنگی استفاده نمایید.

البته اگر ایشان اینگونه اظهار نظر نمی فرمود و چشمان خود را بر روی یکسری از واقعیت ها نمی بست، ما نیز تصمیم به انتشار چنین یادداشتی نداشتیم.

از همین تریبون از جناب  حجت الاسلام و المسلمین علی هاشمیان فرزند امام جمعه فقید رفسنجان کمال تشکر را داریم که در این دو سالی که از عمر دولت تدبیر و امید می گذرد در برنامه های فرهنگی، هنری و ورزشی و جشنواره موسیقی آوای کویر حضور می یابند و باعث دلگرمی می شوند.

در پایان ذکر چند نکته ضروری است:

– این یادداشت به بهانه اظهار نظر رئیس دانشگاه ولی عصر(عج) و با هدف توصیه ای به همه ی دانشگاه های شهرستان منتشر شده است.

– قصد بی احترامی به هیچ گروه فرهنگی، هنری را نداشته ایم.

– اصلا موضوع این نیست که چرا “موسیقی” بوده است؟ در هر اجتماع فرهنگی دیگری هم که اینگونه اظهار نظر می شد، این اتفاق می افتاد.

– از حجت الاسلام و المسلمین علی هاشمیان تقاضا داریم به عنوان مبلغ دینی و به احترام لباسی که بر تن دارند و بر اساس وظیفه دینی، در اینگونه برنامه ها که حاضر شده و مشاهده می کنند حجاب  مورد غفلت واقع می شود، از باب امر به معروف و نهی از منکر در این خصوص ، تذکراتی بدهند.

– قصد نداشتیم  مسئله را سیاسی جلوه دهیم و شخص یا گروه سیاسی خاصی را پشت این تصمیم معرفی نماییم.

– می دانیم انتقادات مطرح شده در دولت تدبیر و امید بیان شده است؛ دولتی که شعارش نقد پذیری و آزادی بیان و مطبوعات بوده است.

– طبق ضوابط و قوانین، آمادگی انتشار جوابیه دکتر دهقان را از همین رسانه داریم.

برچسب ها:
تلگرام
دیدگاه‌ها
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خانه خشتی منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
در جواب نظر :

  • محمد

    من نماینده آقای دکتر نیستم ولی دانشجوی ایشون بودم و این رو برای خودم افتخار می دونم . و قضاوت رو به عهده بازدید کنندگان می گذارم . شعور مردم وخوانندگان بسیار زیاد است و سره را از ناسره بخوبی تشخیص می دهند.

    محمد

    سلام من نه تدبیر دارم نه امید ادعایی هم در این خصوص ندارم البته به گفته شما ادب هم ندارم .که ادعایی در خصوص ادب هم ندارم ادب هم اون کسایی دارند که کامنت دیگران رو به طور کامل نمایش نمی گذارند و اگر راست میگین کامل نشون بدین .از همون اول متن شما دشمنی تون با دولت محترم مشخصه مگه من نماینده دولتم که فاقد تدبیر یا چیزهای دیگرم .در ضمن شخصیت آقای دکتر اجل از این هست که بخواهد جواب هر کسی را بدهد.و من خودم با تمام احترام این سایت رو یک سایت جامع و رسمی نمی شناسم .در ضمن همگان را نمی توان راضی نگه داشت . حضرت امیر نیز در دوران خلافت نمی توانست همگان را راضی نگه دارد . حال اینکه دکتر دهقان یک انسان معمولی است .

    محمد2

    اگر کامنت شما بصورت کامل نمایش داه نشده است حتما یا تهمت زده اید و یا صحبتی غیر قابل استناد مطرح نمودید. البته اینکه می گید نماینده دولت محترم نیستید جالب است. پس حتما نماینده دکتر دهقان هستید. بزرگوار این حرفها را کنار بگذارید.پاسخ دهید. باید بررسی کرد چه کسانی از حضرت امیر ناراضی بودند. معاویه؟ عمر عاص؟طلحه؟ و... بررسی شود تو دستگاه کی موسیقی باب شده است. خواهشن وارد این فاز نشوید که حرف برای گفتن زیاد است...بزرگوار پاسخ بدهید...و موضوع بعد اینکه من هم به مانند شما یک خواننده هستم و اینکه عرض می کنید متن "شما" باز جای تعجب دارد. من بعنوان خوانند این سایت مشاهده می کنم حمایت این سایت رو از اقدامات در حوزه فرهنگ، انعکاس خبرهای فرمانداری و...؛ در مرام شما نقد معنایی ندارد...

    محمد

    ... همگان در شهر می دانند دکتر دهقان چگونه شخصیتی است احتیاج به گفتن نیست و افراد کم مقدار و قاقد موقعیت اجتماعی باید ناراحت هم موقعیت از دست رفته و هم آینده باشند والسلام.

    محمد2

    چقدر تدبیر، چقدر امید، چقدر ادب...آقا محمد جواب مطلب رو بده و حرف عوض نکن...رئیس دانشگاه قانون شکنی کرده... این حرکات، برخورد سیاسی و به عبارتی سوء استفاده فرهنگی است و نه حمایت هنر... خدا کند انسانها در درگاه خدا آبرویی داشته باشند وگرنه که روزگار این پستی بلندی ها را دارد.شما به این موضوع چکار داری که کسی این حرفها رو زده موقعیت اجتماعی داشته یا نداشته...جواب بدهوووالبته بهتر بود خود رئیس دانشگاه جواب می داد

    جهت یاداوری

    حجاب در قرآن کريم و سنت الهي هدف نهايي پرودگار عالم از فرستادن پيامبران و کتابهاي آسماني ، تزکيه و تکامل انسان هاست. و بقيه اهداف مقدمه اي براي رسيدن به آن هدف اعلا مي باشد. بر اين اساس يکي از راهها و شيوه هاي تزکيه و تکامل مردان و زنان توسط آن حضرت ، رعايت عفاف در زمينه هاي گوناگون است که در گذشته به آن بطور خلاصه پرداختيم در اينجا به ذکر آياتي در اين مورد مي پردازيم. 1) وَ قُل لِلمؤمناتِ مِن اَبصارِهِنَّ فُروجَهُنَّ و لا يُبدينَ زينَتَهُنَّ إلّا ما ظَهَرَ مِنها وَليَضرِبنَ عًلي جَيوُ بِهِنَّ وَ لا يُبدينَ زينَتَهُنَّ الّا ليُبعولَتهِنَّ ......6 به زنان با ايمان بگو که ديده هاي خود را از نگاه هوس آلود به مردان نامحرم و آنچه که نظر کردن به آنها حرام است فرو گيرند و دامان خويش را حفظ کنند و زينت خود را جز آن مقدار که طبيعتاً ظاهر است آشکار ننمايند و سرپوش هاي خود را بر گريبان و سينه خود بيندازند- تا گوش ها و زير چانه و گردن و سينه پوشيده شود. و زينت خود را اشکار نسازند مگر براي شوهران يا پدر شوهرانشان يا پسرانشان يا پسر همسرشان يا برادرانشان يا پسران برادرانشان يا پسر خواهرشان يا زنان هم کيششان يا بردگانشان – کنيزان – يا افراد سفيه که تمايلي به زن ندارند يا کودکاني که از امور جنسي مربوط به زنان آگاه نيستند. و زنان هنگام راه رفتن پاهاي خود را به زمين نزنند تا زينت پنهانشان دانسته شود. و صداي خلخال که بر پا دارند به گوش نامحرمان برسد. و همگي به سوي خداوند متعال بازگرديد اي مؤمنان تا رستگار شويد. از اين آيه نکات زيادي به دست مي آيد که به دو نکته اکتفا مي کنيم. 1) نگاه به چهره مردان بايد نگاهي باشد که لازمه گفتگوهاي ضروري و خداپسندانه است، همانگنه که تکلم زنان با مردان نامحرم نيز اينگونه است. نه نگاهي که به خاطر هوس و تماشا و برانداز کردن خصوصيات مردان و دقت در آنهاست و اين نگاه بايد وسيله و مقدمه اي براي فهم مطلب در گفتگو باشد نه صرف تماشا و براندازي. البته نگاه کردن به چهره نامحرم ، به نظر فقه هاي اسلام مشروط به شرط ديگر نيز مي باشد و آن اينکه بدون ريبه باشد يعني خوف ، لغزش و انحراف به وسيله نگاه کردن وجود نداشته باشد وگرنه حرام است. مردان نيز در عفت در نگاه با زنان مشترکند جز اينکه نگاه کردن مردان به تمام سر و بدن زنان نامحرم حرام مي باشد. به استثناي گردي صورت و دستها تا مچ در صورتي که زينت و آرايش محرک شهوت مي باشد و نظر به اين مواضع بدون لذت و ريبه باشد. براستي اگر مرد و زن با ايمان باور داشته باشند که خداوند چشم هايي که به خيانت مي گردد و آنچه را سينه ها پنهان مي دارند ، مي داند. و در روز قيامت چنين چشمها بر ضد آدمي گواهي مي دهند. آيا آلوده به چشم چراني و نگاه به حرام مي شوند؟ 2) در اين قسمت از آيه «وليضربن بخمرهن علي جيوبهن»7مي فرمايد: زنان بايد خماره و سرپوش هاي خود روا بر روي سينه انداخته و حائل قرار دهند. «خُمر» جمع خمار به معناي پوشش است که زنان سر و موي خود را با آن مي پوشانند و «جيوب» جمع جيب به معناي گريبان و سينه است. انچه از اين کلام به دست مي آيد اين است که زنان عرب قبل از نزول آيه ، معمولاً لباسهايي مي پوشيدند که يقه پيراهن و گريبان هايشان باز بود. بطوري که گردن وکمي از سينه آنان نمايان مي شد. و از طرفي دامنه پوشش هايي را که آن ، سر و موي خود را مي پوشاندند نيز به شانه يا پشت سر مي انداختند؛ بطوري که گوش ها و بنا گوش ها و گوش ها و گوشواره ها آشکار مي شد .اذا آيه مورد بحث نازل شد که زنان بايد پوشش هاي سر خود را از دو طرف روي گريبان و سينه خود بيفکنند تا تمام قسمت هايي که نمايان شده ، پوشيده گردد و به قول ابن عباس صحابي بزرگ پيامبر اکرم (ص) در تفسير آيه: تغطي شعرها ،صدرها،ترائبها و سوالفها: زنان بايد سر،سينه و دور گردن و زير گلوي خود را بپوشانند. «يا ايُهَا النَّبي قُل لِاَزواجِک و بِناتِکَ و نساءِ المؤمنينَ يدنينَ عَلَيهِنَّ مِن جلابيهِنَّ ذلک ددني أن يعرَفنَ فلا يُؤذينَ وَ کانَ اللهُ غَفوراً رحيما» اي پيامبر به همسران و دختران و زنان مؤمنان بگو جلبها چادرها و مقنعه هاي خويش را به خود نزديک سازند. اين کار براي اينکه – به عفاف و حريت- شناخته شوند و مورد تعرض و آزار – هوس بازها – قرار نگيرند نزديکتر است و {اگر تا کنون خطا و کوتاهي از آنان سرزده توبه و استغفار کنند} خداوند همواره آمرزنده و رحيم – رحمت بخش به مؤمنان - است8 در شأن نزول اين آيه گفته شده که: زنان مسلمان، به مسجد مي رفتند و پشت سر پيامبر اکرم (ص) نماز مي خواندند.هنگام شب موقعي که براي نماز مغرب و عشاء مي رفتند. جوانان هوس باز بر سر راه آنها مي نشستند و با مزاج و سخنان ناروا آنها را اذيت کرده و مراحم آنان مي شدند، آيه فوق نازل شد.9 «جلابيب» جمع جلباب است که اهل تفسير و لغت براي آن چند معنا ذکر کرده اند. 1) چادر: در قاموس به عنوان يکي از معاني آمده است: 2) ما تغطي به ثيابها من فوق کالملحفه.....، چيزي است که بوسيله آن ، زن تمام لباس هاي خود را مي پوشاند، مثل ملحفه ، (چادر مانند) مقنعه بلند و چادر کوتاه: در لسان العرب جلباب چنين معنا شده است. الجلباب ثوب اوسع من الخمار دون الرداء تغطي به المراة رأسها و صدرها جلباب لباسي است از چارقد بزرگتر و ار رداء و عبا کوچکتر که زن بوسيله آن سر و سينه خود را مي پوشاند. (جلباب پس بنابراين معنا پوششي است که از چادرهاي متعارف کمي کوچکتر است.) 3) روسري بلند و چارقد و مقنعه کوتاه : در تفسير قيم الميزان آمده است: .... اولاخمار الذي به رأسها و وجهها: يا مقنعه، چارقد و روسري بلندي است که زن سر و صورتش را با آن مي پوشاند.10 نتيجه درست است که در محيط منزل افراد خانواده با هم محرم و آزاد هستند. اين آزادي بدون قيد و بند نيست و نبايد به نام آزادي و محرم بودن ، زن و دختر جلو فرزند و برادرش با هر لباسي که دوست دارد رفت آمد کند. زيرا نيمه عريان و يا عريان بودن بدن و نيز پاهاي بدون جوراب اثرات نامطلوبي به فرزندان مي گذارد و موجب تحريک آنان مي شود و نگويند بچه است و چيزي نمي داند، بلکه بايد گفت آنان دقيق و کنجکاوند و متأثر مي شوند و اين، غريزه جنسي آنان را تحريک مي کند.11 پى نوشت ها: 1-سوره الصافات آيه 173  2- سوره مؤمن آيه 51 3-مجله دارو و درمان شماره 87 4-صحيفه نور ج 11 ص 254. 5-روزنامه جمهوري اسلامي ايران 28/10/68 6-سوره نور آيه 31 7-فصلت . آيه 21-20 8- تفسير مجمع البيان.ج7،ذيل آيه 9- سوره احزاب آيه 59 10- تفسيرالميزان، ج16،ذيل آيه 11- براي اطلاع بيشتر ،رت، مشکلات جنسي کودکان

    رفسنجان

    خانه خشتی احتمالا دکتر دهقان در جشن کالج زبان نیز بی حجابی ندیده اند...

    شایعه چی

    سایت محترم چرا شایعه پراکنی می کنید. همه شاخصه های پوشش اسلامی در این برنامه رعایت شد. بانوان محترمه همه بدون آرایش غلیظ و پوشیدگی کاملی نواحی گردن، گوش، دستها تا مچ، عدم استفاده از لباسهای تنگ علی الخصوص ساپورت و نمایان نشده حتی یک شاخصه مو و آقایان نیز با لباسهای مناسب و محترم و ... حضور داشتند.لطفا واقعیت های موجود را انعکاس دهید و نه شایعه پراکنی و نیت ها شوم و پلید... باتشکر

    کمال

    لطفاً اگر خانه خشتی عکسایی از حضار این کنسرت دارند که به قول ایشون پوشیده هم هستند روی سایت بذارن تا افکار عمومی روشن بشن.

    کمال

    نظرتون چیه دانشگاه ولی عصر کنسرت زنان هم بذاره؟ دولت داره مد می کنه؟ تازه وزارت ارشاد مجوز هم می ده. علی جنتی هم پشتیبانی می کنه. حیفه دانشگاهی که اسمش ولی عصره تو این چیزا پیشقدم نباشه!!!

    عباد

    حضور یک روحانی در جلسه ساز و آواز؟!!! آقای دکتر دهقان و هاشمیان اگر نگاهی به پشت سرشان می انداختند، متوجه حضور بی حجابها در کنسرت می شدند. آقای دکتر! شهدای ما شهید نشدند که شما در دانشگاه ولی عصر (عج) مجلس مطربی برای خوشی گروهی سرخوش همیشه طلبکار از نظام راه بیندازید آن هم به قول خودتان با مجوز ادارة به اصطلاح ارشاد.

    همشهری

    سلام دوستاتن معرفت به خرج بدهید و نظرم را بگذارید 1- خیلی عجیب است که ادبیات شما به شدت شبیه ... است..! 2- جشنواره ی موسیقی تنها از مکان دانشگاه استفاده کرده است و کلیه حاضران باید با کارت وارد می شدند اینکه حالا چند تا دانشجو خلاف ضوابط وارد سالن شده اند تذکر به جایی است..! دوستان می دانند اگر قرار بود دانشجوها ازادانه حضور پیدا کنند که جای سوزن انداختن نبود در نتیجه مصوبه ی فرهنگی دانشگاه در همان محیط دانشگاه کارکرد دارد عجالتا مدیریت ارشاد را به ارشادی ها بسپارید. 3- دوست من در محیط های عمومی همه ی مردم مثل هم نمی پوشند.جوری حرف زده اید که انگار دکتر دهقان موافق بی حجابی است 4- عکس ها را متشر کنید ببینیم کدام بی حجابی روی صحنه اتفاق افتاده است.در فراخوان جشنواره اکیدا به رعایت حجاب تاکید شده بود شما هم به خاطر دعواهای سیاسی یک رخداد فرهنگی را زیر سوال نبر! اهالی فرهنگ چه گناهی کرده اند که همیشه باید بهانه ی دعوای شما سیاسیون باشند نمی دانم.

    همشهری 2

    "چرا دستانتان می لرزد، کمی به اعصاب خود مسلط باشید، اتفاقی که نیافتاده است، میز شما حداقل تا دو سال دیگر نمی لرزد، اینگونه بخواهید رفتار کنید سلامتیتان در خطر می افتد و عمرتان به 4سال دوم نمی رسد" سلادوستاتن معرفت به خرج دهید و نظرم را بگذارید 1- خیلی عجیب است که ادبیات شما به شدت شبیه فلان مسئولی است که در همه زمینه ها تخصص دارد (اعم از فرهنگ، تکنولوژی، مدیریت، سیاست، امنیت و...) و این و آن را هم تهدید نیز می کند. همشهری عزیز برای اشتباهات خودمان نخواهیم فضا را عوض کنیم. این تاکتیک دیگر قدیمی شده است. شما ببینید چه گفته شده است نه اینکه که گفته است. هر چند که برچسب زدنتان حرف ندارد. تهمت نزنیم؛ " امام صادق علیه السلام : اِذَا اتَّهَمَ المُؤُمِنُ اَخاهُ اِنماثَ الايمانُ مِن قَلبِهِ كَما يَنماثُ المِلحُ فِى الماءِ ؛ هرگاه مؤمن به برادر [دينى] خود تهمت بزند، ايمان در قلب او از ميان مى‏رود، همچنان كه نمك در آب، ذوب مى‏شود.كافى، ج 2، ص 361، ح 1" 2- این استدلال اصلا قوی نیست، یقیناً بر گزاری هر برنامه ای در یک محیط و افرادی که در آن حضور پیدا می کنند تأثیرش را بر آن محیط می گذارد. در این مورد آنقدر حرف هست لزومی ندارد که در ذیل نظر شما جواب داده شود. 3- شما نماینده حقوقی دکتر دهقان هستید؟ مثل همه ی رسانه ایشان نیز می توانند جوابیه دهند. در همین دولت چرا اجازه ورود خانم نرگس آبیار به دانشگاه شاهد داده نشد؟ براحتی گفتند پوشش ایشان مطابق قوانیت و ضوابط دانشگاه نبوده است. مملکت قانون دارد. آنجا هم دانشگاه بوده است. مکان عمومی نبوده است. در ضمن حجاب را تعریف نمایید. 4- و اما یک موضوع. همشهری گرامی اول فرهنگ را تعریف نمایید تا مشخص شود می توان به چه کسی فرهنگی گفت و موضوع بعد این است که هر که از سیاسی نشدن فرهنگ حرف می زند خواهشا شما حرف نزنید. آمار فیلم ها و کلیپ های سیاسی در جهت زنده کردن جنازه متعفن فتنه در این دوساله مشخص است. تقلید از یک کلیپ آمریکایی و ساخت آن برای رئیس جمهور "جمهوری اسلامی ایران" که همه جور دشمنی از سمت آمریکا دیده است اسمش فرهنگ است. شمایید که برای جلب رضایت عمومی به هر کاری دست می زنید و در جهت منافعتان استفاده می نمایید. هنرمند نماهایی که در فتنه 88 باید از کف خیابان به مانند زباله جمعشان می کرد را فراموش نکردیم. به شما توصیه می کنم کمی در منویات امام خامنه ای و امام خمینی در باب فرهنگ سرک بکشید. شما دست از سر فرهنگ بکشید. خسته نشدید از اینهمه تهمت و برچسب زدن به این و آن. البته در این مطلب تأکید شده که مسئله "موسیقی نیست". 5- از یک شخص دیگر دفاع نکردید...

    مهدی

    آیا در زمان ریاست اقای دکتر رنجبر هم به ایشان تذکر داده می شد از طرف سایت خبری خانه خشتی؟

    مهد2

    یاد نداریم که دکتر رنجبر براحتی از تریبون یک رسانه اینگونه دست به انکار بزند...

    بی سواد

    اقا اعتدالیون بدا بدست اوردن پایگاه اجتماعیشون دست به هر کاری میزنن...اینکه شورای فرهنگی بود،اگر تانک مرکاوا هم بود برش میداشتن برنامه برگزار میکردن
اخبار ویژه
اخبار رفسنجان