به گزارش خبرنگار “خانه خشتی”، هیئت تعزیه خوانی علمدار کربلا با با ۸ سال سابقه در بازسازی وقایع عاشورا، با هدف فرهنگسازی در میان مردم، تعزیه خوانی ۷۲ تن را اجرا می کند.
علی صادقی در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار “خانه خشتی”، با اشاره به حضور نزدیک به ۳۰۰ نفر در اجرای تعزیه خوانی گفت: اجرای هیئت تعزیه خوانی علمدار کربلا تلفیقی از تله فیلم و شبیه خوانی سنتی است که با اسب و تجهیزات و به صورت خاص در ایران برگزار می شود.
عضو هیئت تعزیه خوانی علمدار کربلا از اجرای این هیئت در امامزاده سید جلال الدین، امامزاده سید غریب، مدرسه هادوی زاده در محرم سال جاری ابراز امیدواری کرد و گفت: به منظور فرهنگ سازی وقایع کربلا، اجرای تعزیه در محرم و عاشورای امسال برگزار شد.
وی در ادامه از بازسازی وقایع روز عاشورا و شهادت بنی هاشم در هیئت خبر داد و اظهار داشت: قرائت تعزیه ۷۲ تن و ذکر واقعیات و مصائب فرزندان امام حسین (ع) از دیگر برنامه های گروه می باشد.
صادقی افزود: هرساله تمرینات گروه دو ماه قبل از محرم و با حضور اعضای نمایش رفسنجان و جمعی از کارگردانان تئاتر آغاز می شود.
وی نحوه دقیق شهادت امام حسین (ع) را از را در این تعزیه مهم عنوان کرد و گفت: کتاب «قصه کربلا» از نظری منفرد که واقعیات مقاتل را ذکر کرده و به واقعیت شهادت حضرت ابا عبدالله (ع) و یاران ایشان پرداخته است، از منابع ما می باشد.
علی صادقی از حمایت اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی در تأسیس انجمن تعزیه رفسنجان خبر داد و افزود: تنها گروه تعزیه ای هستیم که تاکنون از سوی هیچ نهاد مادی و معنوی حمایت نشده ایم.
عضو هیئت تعزیه خوانی علمدار کربلا با اشاره به حضور گروه در سوگواره کرمان و اجرای تعزیه در آنجا طی سال های ۹۰ – ۸۹ بیان داشت: برای توصیف وقایع دقیق عاشورا و افزایش درک مذهبی مخاطبین تلاش می کنیم.
وی اجرای بعدی هیئت تعزیه خوانی علمدار کربلا را در روستای ناصریه عنوان کرد و افزود: بیستم محرم هم زمان با ۲۳ آبان سال جاری با همکاری هیئت عزاداری ناصریه به ذکر وقایع امام حسین (ع) و فرزندان ایشان خواهیم پرداخت.
صادقی اظهار داشت: اجرای تعزیه صبح روز بیستم محرم ساعت ۱۰ صبح آغاز و به مدت سه ساعت ادامه می یابد.