به گزارش “خانه خشتی”، در بازدیدی که از بیمارستان علی بن ابیطالب (ع) رفسنجان داشتیم به بخش جراحی مردان رفتیم و مشکلات آنان را جویا شدیم.
هر کدام از بیماران حرفی برای گفتن داشتند؛ یکی از همراهان بیمار می گفت: از سال ۸۸ که بعلت دیابت همسرم در این بیمارستان رفت و آمد میکنم همه چیز خوب بوده و روز به روز پیشرفت کرده است. تا بحال مشکلی نداشتم و برخورد پرسنل نیز خوب بوده است.
حسین رزانی که حدود ۲۶ سال در بخش جراحی بیمارستان خدمت رسانی می کند، در پاسخ به سؤالات ما گفت: از لحاظ تشخیص بیماری توسط پزشک، تا مراحل آزمایش طی شود و از حال بیمار باخبر گردد ممکن است چند روز طول بکشد.
وی در خصوص سرویس های بهداشتی گفت: این سرویس های قدیمی حدود ۱۷ سال پیش ساخته شده، اما کلیه سرویس های بیمارستان در حال ساخت و تعمیر است و تا چند روز دیگر آماده می شود.
رزانی با اشاره به پیشرفت بیمارستان علی بن ابیطالب (ع) رفسنجان در همه زمینه های پزشکی و غیر پزشکی، خاطر نشان کرد: این بیمارستان سال به سال بهتر می شود و نسبت به جمعیت بیماران تخت اضافه شده و با این امکانات حدود ۹۹ درصد بیماران در این بیمارستان عمل می کنند و کمتر به شهرهای دیگر می روند.
وی گفت: در بخش جراحی مردان روزانه ۱۷ عمل انجام می شود و این طبیعی است که همه با موفقیت نباشد.
سرپرست بخش جراحی مردان در ادامه افزود: پزشکان جراح آمریکا می گویند؛ اگر پزشک جراح ۱۰۰ عمل آپاندیس انجام دهد و ۸۰ عمل آن با موفقیت باشد بهترین جراح است.
وی بیمارستان علی بن ابیطالب (ع) رفسنجان را از لحاظ رسیدگی به بیمار بهترین دانست و یادآور شد: در صورت بستری بیمار افغانی، اگر بیماری وی واگیردار باشد یک بخش جداگانه برای آنها در نظر می گیریم و یک اتاق ایزوله به آنها می دهیم.
گزارش: مهناز شریفی