به گزارش «خانه خشتی»به نقل از حوزه دولت خبرگزاری فارس، محمود احمدینژاد رئیس جمهور کشورمان عصر امروز چهارشنبه در مراسم تجلیل و تقدیر از ۸۰ دانشجوی نمونه کشوری با بیان اینکه هیچ دستاوردی از دستاوردهای علمی امروز بشر دور از توان و ظرفیت علمی جوانان کشورمان نیست، گفت: جوانان با نشاط امروز ایران با روحیهای متکی بر عبودیت و عدالت و با عشق به پیگیری آرمانهای الهی ذخیرهای بزرگ نه تنها برای ملت ایران بلکه برای همه بشریت هستند.
وی تاکید کرد: هرگاه که بدخواهان ملت ایران با بداخلاقی محصولی را از ایران دریغ کردند، این درخواست به جوانان ایران اسلامی ارجاع شد و آنان با یک یا علی آن نیاز را مرتفع کردند که نمونه آن در موضوع تامین نیاز کشور به سوخت اورانیوم غنی شده ۲۰ درصد به خوبی قابل مشاهده است.
رئیسجمهور در ادامه با اشاره به اینکه بشر در راه رسیدن به قلههای علمی و تسلط بر همه عالم هستی که خداوند آن را برای بشر مقدر فرموده و اراده کرده، هنوز در آغاز راه است، افزود: تحقق اهداف متعالی در عرصه پیشرفت علمی با روحیه کسالت و تنبلی ممکن نیست و باید در عرصه علمی با نشاط و پرانرژی حرکت کرد.
احمدینژاد غایت مطالبه انسان در دنیا را رسیدن به سعادت اجتماعی عنوان کرد و اظهار داشت: همه پیامبران مبعوث شدند تا راه سعادت را بر انسان بنمایانند.
رییس جمهور اساس سعادت انسان را متکی بر دو عامل عبودیت و عدالت ذکر و تصریح کرد: عبودیت محتوای دعوت همه پیامبران است که به بشر یادآوری میکند، به عنوان اشرف مخلوقات فقط شایسته بندگی در درگاه خداوند یکتاست و عدالت به عنوان عامل دوم در رسیدن به سعادت، ترجمه عبودیت در ساحت اجتماعی زندگی اوست که اگر در جامعه مستقر نباشد چه افراد به ظاهر برخوردار در جامعه و چه افراد مستمند هیچ یک احساس سعادتمندی نخواهند کرد.
وی تجلی عبودیت و استقرار عدالت در جامعه را نیازمند جهد و کوشش در سه عرصه دانست و خاطر نشان کرد: برای رسیدن به سعادت اجتماعی باید علمآموزی کرد چرا که علم اولین و مهمترین راه در رسیدن به عبودیت و عدالت است و خدا انسان را عالم خواسته و اولین رابطهای که پس از خلقت با آدم برقرار کرد، علمآموزی به اوست.
رئبس جمهور علم را پایه و روشنایی راه رسیدن به سعادت معرفی کرد و گفت: علم به شرطی مایه سعادت انسان خواهد شد که از راه صحیح برای آموختن آن اقدام شود، اگر نه کسی که از راه ناصحیح و غیرراهی که خداوند قرار داده است، به علمآموزی بپردازد هم خود و هم جامعه خود را به سوی جهنم رهنمون خواهد کرد.
احمدینژاد ادامه داد: عشقورزی به عنوان دومین شرط تجلی عبودیت و استقرار عدالت، انگیزه علمآموزی است و اگر کسی به ارزشهای متعالی و نقطه کمال آرمانی بشر عشق نورزد در راه علمآموزی موفق نخواهد بود.
وی عشق را رمز خلقت عالم عنوان کرد و اظهار داشت: آنکه از همه بیشتر به بشر عشق میورزد، خود خداست و انسانها نیز اگر عاشق سعادت اجتماع نباشند، نمیتوانند راه صحیح برای ورود به باغ علم را پیدا کنند.
رئبس جمهور با اشاره به هزینه کردن هزاران میلیارد دلار در سال برای امور نظامی در دنیا تاکید کرد: کسی که عاشق انسانها باشد، دانش و توان علمی خود را صرف ساختن ابزار کشتار جمعی نمیکند و سعادت خود را بر بدبختی دیگران بنا نمیکند. اگر چنین هزینههایی صرف رفاه و استقرار عدالت در دنیا شود دیگر موضوع و بهانه ای برای جنگ باقی نمیماند.
احمدی نژاد عمل صالح را ترجمه عشق و علم و نتیجه تلفیق علم با عشق به عنوان سومین عامل تجلی عبودیت و استقرار عدالت در جامعه ذکر و تصریح کرد: زمانی سعادت در جامعه حاکم میشود که عبودیت و عدالت در نتیجه تلفیق علم با عشق به عمل صالح منتق شود و دانشجویان ما باید در دانشگاهها و مراکز علمی پیامآور این حقیقت باشند.
وی خاطرنشان کرد: اگر انسان به دنبال تحقق آرمانهای متعالی نباشد، استعدادهای خدادادی انسان شکوفا نشده و جامعه به سعادت نخواهد رسید. در عرصه علمآموزی باید آرمانها را در افقهای بسیار بلند تعریف کرد.
رییس جمهور تاکید کرد: خداوند استعداد و توانایی مسخر شدن بر همه عالم هستی را در وجود بشر قرار داده و انسان را اینگونه میپسندد که ظرفیتهای خدادادی خود را شکوفا کند. انسان در راه شکوفایی علمی در آغاز راه قرار دارد و هنوز نتوانسته خود را از زمین بکند در حالی که افق علمی مطلوب برای انسان، اشراف یافتن و مسلط شدن بر همه عالم است.
احمدینژاد در پایان در پاسخ به درخواستها و مطالبات دانشجویان برای تسهیل مسیر ادامه تحصیل و عضویت در هیاتهای علمی دانشگاه ها و مراکز علمی گفت: دولت با تمام توان حداکثر فرصت پیشرفت را در اختیار دانشجویان کشور قرار خواهد داد.