به گزارش “خانه خشتی”، به علت رفت و آمد های مکرر افراد در بخش اورژانس بیمارستان علی بن ابیطالب (ع) رفسنجان و شلوغی این بخش، با متخصص طب اورژانس گفت و گو کردیم تا با روند کار این بخش بیشتر آشنا شوید:
فرشید فهیم متخصص طب اورژانس اظهار داشت: یک قسمت واحد تریاژ و پاسخگوی ابتدایی است که سطح شخص و علایم حیاتی بیمار توسط پرستار مشخص می شود و سپس متخصص طب اورژانس بیمار را سرپایی معالجه و دستور ترخیص می دهد و اگر حال بیمار مساعد نبود بستری می شود.
وی با اشاره به سطح بندی بیماران در واحد تریاژ ، گفت: بیماران سطح اول به اتاق CPR منتقل می شوند و اگر بیمار بدحال نباشد در سطح ۲ ، ۳ و ۴ قرار می گیرد.
وی یادآور شد: بیمار سطح ۴ خدمات کمتری می گیرد از جمله آتل بندی، بخیه و احتیاج به سنوگرافی و کارهای پیچیده پزشکی ندارد ، بیمار سطح ۵ هم در زمره بیماران سرپایی است.
دکتر فهیم معالجه هر بیمار را ۱۵ دقیقه عنوان کرد و گفت: بیمار سطح ۱ کمتر از یک دقیقه معالجه می شود و از سال ۸۲ که متخصص طب اورژانس در این بخش قرار گرفت این روند ادامه دارد.
وی با اشاره به کاهش نیروی پزشکی در بخش اورژانس، خاطر نشان کرد: در کل بخش به ازای ۵۰ ورودی ۵۰ پزشک وجود ندارد و این برای بیمارستان ضعف است و باید رسیدگی شود.
وی با اشاره به استرس مردم در این بخش، ابراز امیدواری کرد: در صورت شلوغی بیش از حد پزشک مقیم حضور می یابد و پرستاران نیز کمک می کنند.
گزارش: مهناز شریفی