به گزارش خبرنگار “خانه خشتی”، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در جلسه مشترک شورای اداری و ستاد مثلث توسعه اقتصادی شهرستان رفسنجان، ضمن استقبال از طرح ستاد مثلث اقتصادی در رفسنجان و تأثیر آن در همدلی و وحدت میان مسئولین، از اجرای طرح های فناوری تولید موتورسیکلت برقی و کابل های نسل جدید فیبر نوری در شهرستان استقبال کرد و خواستار حمایت این قبیل فعالیت ها شد و گفت: تاکنون در وزارت ارتباطات حدود ۵۸ هزار کیلومتر فیبر نوری استفاده کرده ایم و در پروژه جدیدی که به مناقصه گذاشته ایم سهمی به رفسنجان اختصاص می دهیم.
محمود واعظی با بیان اینکه همه ساله رقم زیادی به واردات فیبر نوری اختصاص می یابد، افزود: پیشنهاد می شود مجموعه ای از مصرف کنندگان، پژوهشگران دانشگاهی و دولت در خدمت پروژه قرار گیرند تا ضمن آماده سازی زمینه آن در داخل، به خودکفایی و تولید ارزان دست یابیم.
وی ارتباط دستگاه ها با یکدیگر را بخش کوچکی از دولت الکترونیک عنوان کرد و گفت: با توجه به اهمیت این طرح، آمادگی داریم دولت الکترونیک را در رفسنجان و کرمان اجرا شود.
محمود واعظی با اشاره به موضوع دولت الکترونیک و راه اندازی نسل سوم و چهارم اینترنت در شهرستان ها گفت: به فکر ایجاد دولت همراه در کنار دولت الکترونیک هستیم تا بتوان هر کاری را با موبایل انجام داد.
وی با اشاره به موضوع پهنای باند در کشور و تحقق وعده های گسترش آن گفت: خوشبختانه رفسنجان از مراکز اصلی ما در استان است و پس از بررسی های لازم مطابق با نیاز استان و بدون محدودیت پهنای باند را گسترش می دهیم.
وزیر ارتباطات خواستار رفع مشکل آنت دهی تلفن همراه در روستاها شد و ادامه داد: در حال حاضر اینترنت جزو امکانات ضروری زندگی مردم است و قصد داریم با افزایش ارتباطات در روستاها، خدمات بیشتری به مردم ارائه دهیم.
وی سیاست تأسیس پست بانک در روستاها را انجام امور خرده بانکی بیان کرد و گفت: هم اکنون پست بانک در مناطق وو روستاهای دور افتاده راه اندازی شده است و منابعی نیز برای اشتغال و کسب و کار در آن ها قرار داده ایم.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات هم چنین از اعلام رسمی موتور جست و جوی ملی در هفته جاری خبر داد و گفت: تاکنون دو موتور جستجوی بومی در دانشگاه های یزد و امام حسین (ع) فعالیت می کنند که اجرای آن ها از مرحله اولیه عبور کرده است.
واعظی با بیان اینکه وزارت ارتباطات قصد طراحی مجموعه شبکه ملی اطلاعات کشور می باشد، اظهار داشت: با طراحی این مجموعه، ۸۰ درصد میزبانی ها از داخل و ۲۰ درصد آن از اینترنت بین الملل استفاده می شود که موجب افزایش سرعت در داخل می شود.
وزیر ارتباطات قول مساعد داد در صورتی که کارخانه فیبر نوری تا فروردین سال ۹۴ آماده بهره برداری شود، همزمان با افتتاح آن نسل سوم شبکه تلفن همراه نیز در رفسنجان راه اندازی خواهد شد.