یادداشت/ احد امینی
آقای رئیس جمهور نظر شما در مورد هولوکاست چیست؟
اصرار رسانه های غربی برای پرسیدن این سوال نشان دهنده این است که غربیان چشم به راه ایستاده اند تا ببینند که ما کی از خط حقیقی اسلام که همان راه دفاع از مظلومین می باشد بر می گردیم.
به گزارش “خانه خشتی”، دو سوال یکسان توسط رسانه های خارجی از دکتر احمدی نژاد و دکتر روحانی پرسیده شده ولی جواب هایی که داده می شود کمی قابل تامل است …
آن سوال این است: نظر شما در مورد هولوکاست چیست ؟
اصرار رسانه های غربی (البته به زعم بنده) برای پرسیدن این سوال نشان دهنده این است که غربیان چشم به راه ایستاده اند تا ببینند که ما کی از خط حقیقی اسلام که همان راه دفاع از مظلومین می باشد بر می گردیم؛ اگر ما در ایمان خود به وعده های خداوند متعال به یقین رسیده باشیم قطعا حسرت هدیه همیشگی ما به دشمنان پیغمبر و قرآن خواهد بود ان شاالله
اما پاسخ آقایان روحانی و احمدی نژاد به این سوال …
آقای روحانی در جواب مجری شبکه N.B.C آمریکا گفت : من تاریخ دان نیستم من سیاست دانم.
آقای احمدی نژاد در جریان سفرش به سازمان ملل جواب داد که : اگر هولوکاست واقعیت دارد چرا در اروپا که می گویند مهد آزادی است به هیچ دانشمندی، محققی یا دانشجویی اجازه تحقیق در مورد هولوکاست داده نمی شود؟
سوال دوم این است اگر فرض کنیم هولوکاست واقعیت دارد، هولوکاست کجا رخ داده است ؟ در اروپا …
اگر آمریکا می خواهد برای یهودیان دلسوزی کند خب در همان اروپا سرزمینی به یهودیان بدهد چرا مردم و زنان مسلمان فلسطینی باید بهای آن را با آوارگی و بی خانمان شدن پرداخت کنند؟ (نقل به مضمون)
اما دین اسلام و بزرگان دینی در جواب به چنین سوالاتی چه استراتژی و گفتمانی را دنبال می کنند؟
۱- پیغمبر اکرم (ص) می فرمایند : هر کس صبح کند و به امور مسلمانان اهتمام نورزد ( بخوانید – اهمیت ندهد) مسلمان نیست (یعنی کافر است؛ این برداشت بدیهی ترین برداشت از کلام رسول خداست..) کافی جلد ۲ ص ۱۶۴
۲- حضرت امام خمینی (ره) در تاریخ ۶۱/۳/۲۳ در مورد سکوت دولت های منطقه در برابر جنایات اسرائیل می فرمایند :
ابتلای اسلام، امروز این است که گوش هایی که باید به مسائل به مشکلات مسلمین گوش بدهند کر شده اند و زبان هایی که باید برای مصالح مسلمین به کار بیفتد لال شده اند. و چشمهایی که باید مصیبتهایی که بر مسلمین وارد میشود ملاحظه کنند کور شدهاند ما با این لالها و کرها و کورها چه بگوییم؟
۳- رهبر معظم انقلاب (مدظله العالی) در دیدار کارگزاران حج در تاریخ ۷۸/۱۱/۲۶ می فرمایند : قدرت های استکباری – یعنی همین قدرت های سلطهگرِ جهانی – که مرتّب روی این کشور و آن کشور دست میاندازند و دولت ها و ملت ها را زیر یوغ خودش میکشانند، عمدهی کارشان از ترساندن میگذرد. .. اینها عمدهی کارشان را از راه تهدید و مرعوب کردن پیش میبرند. نماینده باید کسی باشد که مرعوب نشود. چه کسی مرعوب نمیشود؟ آدمی که دلش به خدا متّکی باشد. وقتی انسان به خدا متوکّل بود، از هیچکس مرعوب نمیشود. ما یک نمونهی زندهی کسانی را که مرعوب نمیشوند در زمان خودمان دیدیم – یعنی امام (ره) – و هزاران نمونهی دیگر را در میدان جنگ و در میدان های سیاست ملاحظه کردیم.
۴- حضرت امام خمینی (ره) در جایی دیگر می فرمایند: یک دل و یک صدا از حق انسانیت و انسان ها دفاع کنید تا به خواست خداوند متعال دست اجانب از کشورهای اسلامی قطع شود.
۵-آیه ی ۱۴۱ سوره مبارکه آل عمران : اراده خداوند بر این است که مسلمانان را پاک گرداند و کافران را نابود کند …
اگر وعده خداوند متعال را حق می دانیم آیا نباید از کوچکترین فرصتی برای دفاع از مسلمین و مستضعفین و فریاد علیه مستکبران عالم استفاده کنیم ؟
اگر فکر کنیم که اگر کج دار و مریض با کافران برخورد کنیم مشکلات جامعه ی اسلامی حل می شود، آیا این به معنای چشم امید بستن به کافران نیست؟ آن وقت تکلیف وعده های خداوند به مسلمین چه می شود؟ آیا ما نباید همانگونه که پیغمبرمان با ابوسفیان و مولایمان علی (ع) با معاویه و خمینی کبیر با آمریکا و اسرائیل رفتار نمود امروز هم چنین سیره ای را در برابر مستکبران عالم ادامه بدهیم و مواضع خود را صریح و واضح بیان کنیم؟ کدام امام و بزرگ دینی ما در برابر دشمنان اسلام در لفافه صحبت کرده اند که آفای روحانی جواب مجری را آن گونه می دهد؟ پیشنهاد راقم به آقای روحانی این است که به آخرت خود چوب حراج نزنید و معیارهای الهی را در برخورد با جنایت کاران فراموش نکنید بدانید دکتر مصدق به دشمنان اسلام لبخند زد اعتماد کرد و چوب آن را خورد اگر کسی از تاریخ خود درس نگیرد قطعا محکوم به تکرار تاریخ است …
احد امینی – فعال دانشجویی