به گزارش خبرنگار “خانه خشتی”، بمناسبت هفته جوان، نشست خبری غلامرضا پور مشاور فرماندار در امور جوانان با خبرنگاران، در فرمانداری رفسنجان برگزار شد.
علی غلامرضاپور در این نشست ضمن تبریک هفته جوان به جوانان شهرستان رفسنجان، گفت: این نامگذاری بهانه ای برای خدمت رسانی بیشتر مسئولین به جوانان می باشد.
وی با اشاره به روز ولادت حضرت علی اکبر (ع)، که از هفتم تا ۱۳ خرداد ماه بعنوان روز جوان نامگذاری شده، افزود: این هفته با شعار «جوان باوری و جوان یاوری» نامیده شده است.
مشاور فرماندار در امور جوانان خاطر نشان کرد: اگر تاریخ کشورهای مختلف را مطالعه کنید خواهید دید که جوانان ما منشأ خدمات در حوزه های بسیاری بوده اند.
وی یکی از الزامات بحث توسعه را استفاده از نیروی فعال عنوان کرد و گفت: جوانان بعنوان نیروی محرک در جامعه هستند که حق بهره مندی از امکانات را دارند و باید به فکر رفع نیاز های آنان در مسیر پیشرفت کشور باشیم.
غلامرضاپور با اشاره به ۲۴ میلیون نیروی فعال در جامعه که بخش عمده آن جوانان هستند؛ یادآور شد: بیکاری در بین جوانان تحصیل کرده بسیار است و ما را از بخش نیروی فعال و توانمند محروم کرده و باید در این زمینه سازمانی برای حوزه جوانان در تمامی استان ها و شهرستان ها ایجاد شود.
وی اظهار کرد: در دولت هفتم و هشتم سازمان ملی جوانان تأسیس شد و جوانان فعالیت خود را انجام دادند ولی در دولت بعد مجمع مشاوران جوان شکل گرفت و وجود یک مشاور جوان در کنار مدیر دستگاه بسیاری از نیازهای آنان را رفع نمود.
مشاور فرماندار در ادامه افزود: در دولت دهم وزارت ورزش و جوانان تشکیل شد که قرار دادن حوزه جوانان در کنار ورزش چندان مطلوب نبود.
وی نگاه ویژه به جوانان در زمان تصدی دولت تدبیر و امید را مهم برشمرد و گفت: در این زمان تلاش هایی برای ایجاد سازمان و ساختار جدید به وجود آمد.
علی غلامرضاپور با بیان جلسات و استفاده از نظرات فرماندار و کارشناسان در خصوص تشکیل مجمع مشاورین جوان فرمانداری، تصریح کرد: این مجمع چهار رکن دارد که یکی از مهمترین ارکان آن کمیسیون های تخصصی می باشد که شامل کمیسیون فرهنگ و هنر ، سیاسی _ اجتماعی، اشتغال، بانوان و امور خانواده و ورزش و اوقات فراغت است.
وی به وظایف شورای مرکزی و ابلاغ طرح ها و پیشنهادات اشاره کرد و افزود: ساختاری بعنوان شورای راهبردی بنام اتاق فکری مجمع در نظر گرفته شده که به ارائه خطوط کلی می پردازد.
مشاور فرماندار رفسنجان با اشاره به اولین جلسه شورای مرکزی در یازدهم آذر ۹۳ ، خاطر نشان کرد: برنامه هایی شامل شکل گیری کمیسیون فرهنگ و هنر بعنوان کمیسیون تخصصی، برگزاری کارگاه آموزشی پیشگیری از آسیب های اجتماعی، طرح ویزیت رایگان ۵۰۰ بانوی بخش فردوس توسط دو پزشک، برگزاری جشنواره عکس دهه فجر و تجلیل از برگزیدگان این جشنواره، برپایی بازارچه خیریه شهرستان، تشکیل دومین جلسه شورای عمومی مجمع مشاوران جوان، برگزاری جشن هفته بانوان با محوریت کمیسیون بانوان، تشکیل زنجیره انسانی مبارزه با قلیان و … تاکنون انجام شده است.
وی از افتتاح دفتر مرکزی مجمع مشاوران فرماندار و راه اندازی سایت این مجمع در آینده ای نزدیک خبر داد و گفت: یکی از ابزارهای ارتباطی ما با جوانان از این طریق شکل می گیرد که با راه اندازی دفتر و سایت، جوانان شهرستان می توانند براساس تخصص خود عضو شوند و در برنامه کمیسیون ها مشارکت و نظرات خود را بازگو کنند.
غلامرضا پور استفاده از ظرفیت و توان اصحاب رسانه شهرستان در تشکیل کمیسیون را امر مؤثری دانست و تأکید کرد: مجمع مشاوران جوان متعلق به فرد و گروه خاصی نیست و تمامی جوانان می توانند در این طرح شرکت کنند و ما را در این امر یاری دهند.
مشاور فرماندار رفسنجان مهم ترین حوزه فعالیت مشاوران جوان را حوزه آموزش و فرهنگ دانست و گفت: اگر این دو حوزه تقویت گردد رسالت های خود را بخوبی انجام خواهیم داد.
غلامرضا پور دلیل تشکیل زنجیره انسانی قلیان را همبستگی و نقش مردم در این پدیده عنوان کرد و افزود: هدف ما ایجاد دغدغه بین جوانان است که خودشان آثار این پدیده را در نظر گیرند و با آن مقابله کنند ؛ همانطور که در زمان جنگ مردم نقش بسزایی را برعهده داشتند.