پایگاه اطلاع رسانی خانه خشتی رفسنجان

مدیر کل بیمه ایران استان کرمان بر مزار شهدای عملیات کربلای ۴ حضور یافت/ نشست مشترک با ۱۸۰ نمایندگی بیمه ایران در رفسنجان

به گزارش خبرنگار “خانه خشتی“، همزمان با بازگشت پیکر ۱۷۵ غواص شهید عملیات کربلای ۴ به ایران، عمادآبادی مدیر کل بیمه ایران استان کرمان و جمعی از نمایندگان استانی بیمه ایران، با حضور در گلزار شهدای لاهیجان رفسنجان بر سر مزار شهدای کربلای ۴ حضور یافتند.

حسن عمادآبادی مدیر کل بیمه ایران استان در ادامه سفر یکروزه خود به رفسنجان، به منزل شهیدان مهدی و علی امراللهی رفت و از نزدیک با مادر و برداران شهید دیدار کرد.

نشست مشترک با حضور ۱۸۰ نمایندگی بیمه ایران استان به میزبانی رفسنجان از دیگر برنامه های سفر یکروزه عمادآبادی به رفسنجان بود که در آن به بررسی عملکرد شعب و نمایندگی ها پرداخته شد.

خروج از نسخه موبایل