پایگاه اطلاع رسانی خانه خشتی رفسنجان

بدترین بخش توافق پذیرش پروتکل الحاقی توسط ایران است/ پول هایی که بر می گردد باید در مسیر اقتصاد مقاومتی هزینه گردد

قدیری ابیانه کارشناس امور بین الملل در گفت و گو با خبرنگار “خانه خشتی“، در خصوص اظهارات طرف مذاکرات هسته ای، گفت: اظهارات و استدلال جان کری و اوباما در توجیه توافق و رد مخالفت های ابراز شده توسط صهیونیست ها و اعضای جمهوری خواه کنگره آمریکا این است که اگر توافق حاصل نمی شد، خود به خود دیوار تحریم ها فرو می پاشید.

محمد حسن قدیری ابیانه با بیان اینکه اوباما و جان کری توافق حاصله را ضامن تداوم فشار به ایران عنوان کرده اند، افزود: این در حالی است که در این توافق امتیازاتی داده شده و امتیازاتی گرفته شده است.

وی با اشاره به اینکه ظاهر امر نشان می دهد در مواردی خطوط قرمز رعایت نشده است، ادامه داد: دولت و هیئت مذاکره کننده باید پاسخگو باشند و انتشار برجام به فارسی و انگلیسی، بررسی کارشناسانه آن را ممکن ساخته است.

این کارشناس امور بین الملل رد توافقات توسط مجلس شورای اسلامی یا کنگره آمریکا را به منزله مقصر شناخته شدن در نظر افکار عمومی جهان دانست و گفت: در صورتی که سه چهارم اعضای کنگره آمریکا این توافق را رد کنند، رییس جمهور آمریکا حق وتو نخواهد داشت؛ در آن صورت در حالی که مصوبه شورای امنیت ابلاغ شده است، این امریکا خواهد بود که ناقض مصوبه است و همین امر به فروپاشی دیوار تحریم ها منجر می شود.

قدیری ابیانه وتو توافق نامه توسط سه چهارم اعضای کنگره آمریکا را بعید عنوان کرد و گفت: در هر حال باید منتظر توضیحات طرف ایرانی بود و توافقات نیز باید مورد بررسی کارشناسانه قرار گیرد تا ابعاد آن روشن شده و بتوان دقیق تر در مورد آن اظهار نظر کرد.

وی بدترین بخش توافق را پذیرش پروتکل الحاقی توسط ایران بیان کرد و افزود: حتی اگر دولت فعلی آمریکا به این توافقات پای بند باشد و در مسیر اجرای آن دبه در نیاورد، هیچ تضمینی وجود ندارد که دولت های بعدی به این مسیر ادامه دهند که نقض این توافق توسط دولت های بعدی آمریکا به فرصتی برای ایران تبدیل می شود.

محمد حسن قدیری ابیانه اتحاد همگان حول محور ولایت برای تحقق اقتصاد مقاومتی را تاکید کرد و ادامه داد: اگر دولت و مردم به تحقق اقتصاد مقاومتی اهتمام می ورزیدند، اصولاً نیازی به امتیاز دادنا نبود و اکنون نیز تمام مردم و مسئولان کشور باید تلاش کنند تا در شرایط فعلی به اقتصاد مقاومتی عمل کنند.

وی با بیان اینکه پول هایی که بر می گردد باید در مسیر اقتصاد مقاومتی هزینه گردد، نه امور رفاهی زودگذر و جاری، اظهار کرد: قراردادهای خارجی باید در زمینه هایی مانند سرمایه گذاری در منابع مشترک نفت و گاز با کشورهای همسایه، اشتغال، امور زیربنایی، عمرانی و پروزه های نیمه تمامی صورت گیرد که تولید ثروت پایدار را به دنبال داشته باشد.

این کارشناس امور بین الملل توقعات رفاهی از دولت را انحراف عنوان کرد و افزود: به تعبیر من کسانی که توقع دارند پولهای رها شده از بلوک مالی برای افزایش حقوق ها یا صرف بودجه ها در امور جاری و رفاهی زودگذر دارند دچلر اشتباه در تشخیص منافع کشور دانست و گفت دشمن میخواهد با دامت زدن به توقعات رفاهی اعتراضات اجتماعی را دامن زده و به اصطلاح سرمایه های اجتماعی نظام را کاهش دهند.

محمد حسن قدیری ابیانه با ابراز تأسف از اینکه برخی مسئولین سعی در جذب آرای عمومی برای پیروزی در مجلس به هر قیمتی دارند، گفت: این افراد احساس می کنند در صورت صرف سرمایه ها در جهت افزایش حقوق و رفاهیات زودگذر و ترجیح منافع حزبی بر منافع ملی، می توانند آرای عمومی را جذب و از این طریق مجلس را فتح و پایه های قدرت خویش را مستحکم کنند.

وی افزود: اگر این درآمدها و سایر درآمدهای کشور و تلاش احاد مردم و مسئولین در جهت اقتصاد مقاومتی و اصلاح سبک اقتصادی یا فرهنگی زندگی شوند، امکان بازگشت تحریم ها برای دشمن وجود نخواهد داشت.

قدیری ابیانه با اشاره به بیانات هیلاری کلینتون وزیر خارجه سابق آمریکا مبنی بر صرف میلیون ها دلار برای آموزش ۵ هزار ایرانی به منظور مشارکت در فتنه های بعدی، اظهار کرد: این در حالی است که در گذشته نیز عواملی را به استخدام درآورده اند و قطعاً دشمن آن ها را برای دامن زدن به اعتراضات صنفی و افزایش توقعات و انشقاق در بین ملت و ضربه زدن به اصولگرایان و تقویت به اصطلاح اصلاح طلبان بسیج کرده و خواهد کرد.

خروج از نسخه موبایل