به گزارش خبرنگار “خانه خشتی“، بازار پر مصرف پوشاک رفسنجان امروز در سیطره ی واردکنندگان البسه در آمده است و عدم حمایت از کارگاههای تولیدکننده ی داخلی شهرستان موجب شده تا این تولیدکننده ها نتوانند جوابگوی مصرف بازار شهرستان باشد.
صنعت خیاطی که هنر مادرزادی بانوان ما بوده است ، امروز مورد بی مهری قرار گرفته و خیاطان ما را از واردات پوشاک بنجل خسته کرده است.
چرخ های خیاطی نیز همچون سایر چرخ های صنعتی اگر در راه تولید داخل نچرخند برای همیشه از کار خواهند افتاد، اما می شود با کمی تدبیر و حمایت مانع از تعطیلی بسیاری از کارگاه های خیاطی شد.
هرچند بازار این شهر نیز همچون سراسر کشور پر شده است از پوشاک خارجی اما موضوعی که با توجه به نزدیک شدن به فصل آغاز مدارس بیشتر مورد توجه قرار میگیرد تهیه فرم مدارس است که به گفته ی تولیدکنندگان رفسنجانی این روزها در دست تولیدکنندگان بزرگ شهرهایی همچون مشهد و تهران است.
طبق اطلاعاتی که از تولیدکنندگان شهرستان کسب کردیم در سال گذشته برای ۴۵ هزار دانش آموز شهرستان تنها ۶ هزار دست فرم مدرسه توسط تولیدی های خود شهرستان دوخته شده است و مابقی آن وارداتی است و حرف مسئولین این است که تولیدکننده داخلی نمیتواند و ظرفیت این مقدار را ندارد.
امروز شاید رقابت در بازار تولید داخل شهرستان با ورود پوشاک تولید خارجی کار دشواری باشد اما اگر حمایت درستی از این تولید کنندگان صورت میگرفت موجب میشد تا بتوانند ضعف های خود را بیابند و قوی تر در میدان رقابت حاضر شوند.
یکی دیگر از معایب کار عدم عرضه مستقیم پوشاک در مدارس است در حالی که در کل استان پوشاک بصورت مستقیم عرضه می شود و علت آن نیز تداخل صنفی بیان شده است.
از طرف دیگر گردانندگان کارخانجات و شرکت های شهرستان نیز کمی نسبت به تولیدکنندگان داخلی بی مهری دارند و تولیدکننده از شیوه ی مناقصه هایی که برگزار می شود راضی نیست.
شهرستان رفسنجان بانوان خیاط فراوانی دارد لذا پتانسیلی قوی دراین زمینه وجود دارد و می شود با حمایت از آنان به عنوان مشاغل خانگی به اقتصاد شهرستان کمک کرد.