به گزارش خبرنگار “خانه خشتی“، اطهره نژادی معاون برنامه ریزی و هماهنگی معاونت زنان و خانواده ریاست جمهوری در نشست تخصصی مشاوره کنکور در رفسنجان اظهار داشت: همه ی ما آزمون و خطاهای زیادی داشتیم که خیلی جاها را اشتباه رفتیم و خیلی جاها را به لطف خداوند در مسیر درست حرکت کرده ایم اما آنچه ضروری است در مقیاس های متفاوت، فکر کردن است.
وی افزود: ما در جامعه با معضلات بیکاری و مدرک گرایی روبه رو هستیم و آنقدر که به دانش اهمیت می دهیم برای مهارت اهمیت قائل نیستیم.
نژادی خاطرنشان کرد: در مقیاس فردی ممکن است که ایده ال هریک از ما این باشد که به بهترین موقعیت اجتماعی برسیم که اگر لیاقت داشته باشیم می توانیم ناهمواری ها را بپذیریم و با تلاش مضاعف به اهداف برسیم اما یک گام بالاتر بحث این است که چقدر حضور ما می تواند در کشور سرنوشت ساز باشد و چقدر می توانیم به پایداری کشور کمک کنیم.
وی تصریح کرد: متاسفانه مجمع جهانی اقتصادی درباره رتبه بندی مشارکت اقتصادی، آموزشی، بهداشتی و … بانوان آمار خوبی ندارد و این به دلیل عدم توازن در حضور زنان در بخش های مختلف صنعت، معادن، آموزش و بهداشت و … است.
معاون برنامه ریزی و هماهنگی معاونت زنان و خانواده ریاست جمهوری توجه به توسعه منطقه ای و تعامل کشور را ضروری دانست و گفت: شاید همه ی دانش آموزان آرزو داشته باشند که در بهترین دانشگاه کشور درس بخوانند اما اکنون فضای مجازی امکان بهره مندی از بهترین مقاله های علمی دنیا را فراهم ساخته است، پس باید در نظر داشته باشید که در کنار این هدف به هزینه های جانبی نیز بپردازید.
وی افزود: پسران از همین ابتدای راه دانشگاه به فکر این باشند که چطور در مشارکت اقتصادی کشور می خواهند شریک باشند.
نژادی خاطرنشان کرد: تغییرات جامعه بسیار بالاست، تغییرات تکنولوژی جهان نه روزبه روز بلکه ثانیه به ثانیه است، شبکه اجتماعی وایبر که تنها با چند نفر انگشت شمار اداره می شود درآمدی بیش از صنایع فولاد ما دارد.
وی در ادامه تصریح کرد: به فکر خلاقیت باشید و کلیشه ها را بشکنید، همه مهندسی زده نشویم علایق خود را فراموش نکنید و در عین توجه به علاقه به بازار کار نیز توجه کنید.
نژادی خاطرنشان کرد: دانش آموزانی که در ابتدای راه دانشگاه قرار دارید به این فکر کنید که کارآفرین باشید شرایط اقتصادی را ببینید و هرینه و فایده درس خواندن و هزینه های جانبی آن را بسنجید.