امام جمعه رفسنجان:
حقوق بشر چماق دولت های مستکبر بر سر مظلومین است

امام جمعه رفسنجان گفت: امروز حقوق بشر به عنوان یک ابزار و چماق در دست دولتهای مستکبر قرار گرفته تا بر اساس تفکر خود آن را به عنوان حقوق بشرآمریکایی، اسرائیلی و انگلیسی تفسیر کنند.
حجت الاسلام عباس رمضانی پور در گفت و گو با “خانه خشتی“، با اشاره به روز حقوق بشراسلامی و کرامت انسانی اظهار داشت: امروز حقوق بشر به عنوان یک ابزار و چماق در دست دولتهای مستکبر قرار گرفته تا بر اساس تفکر خود آن را به عنوان حقوق بشرآمریکایی، اسرائیلی و انگلیسی تفسیر کنند.
وی افزود: هر ظلم و تجاوز، آدم کشی، کودک کشی تخریب سرمایه ها و زیرساخت ها، مراکز فرهنگی، آثار تاریخی و هرچه سلیقه انها باشد مطابق با حقوق بشر تعریف شده ی آنان است.
رمضانی پور با بیان اینکه مدافعان حقوق بشر کشتار مردم مظلوم یمن توسط هواپیماهای عربستان را مطابق با قانون می دانند تصریح کرد: آنان به خود اجازه پاسخ به این سوال را نمیدهند که چرا این تجاوز علنی را انجام میدهند و اتحاد کشورهایی همچون یمن و فلسطین را بر هم میزنند.
وی خاطر نشان کرد: تفسیر و تعبیر حقوق بشر از دیگاه این دولت های مستکبر با نگاه ملتهای آزادی خواه، اسلام، قرآن و روایات ائمه متفاوت است.
رمضانی پور ادامه داد: در واقع آئین مسیح و یهودیت واقعی نیز همین دیدگاه اسلام از حقوق بشر را بیان می کند و کشورهای مانند ایران نیز پایند به این قوانین هستند و این در حالی است آنها ایران را که بر اساس قوانین الهی عمل می کند ناقض حقوق بشر می دانند.