به گزارش خبرنگار “خانه خشتی“، احمد پژوهی جوان رفسنجانی موفق به کسب رتبه برتر جشنواره علمی، ادبی و هنری دانشجویان دانشگاه فرهنگیان سراسر کشور شد به همین بهانه گفت و گویی با وی ترتیب دادیم:
لطفا خودتان را معرفی کنید:
احمد پژوهی ۲۲ ساله متولد شهر بهرمان نوق رفسنجان، دانشجوی رشته علوم تربیتی دانشگاه فرهنگیان کرمان
از جشنواره ای که رتبه ی برتر آن را کسب کرده اید بگویید:
بیست و پنجمین جشنواره علمی، ادبی و هنری دانشجویان دانشگاه فرهنگیان سراسر کشور به میزبانی دانشگاه فرهنگیان اراک برگزار شد که البته این مسابقات هرساله به صورت دوره ای برگزار میشود.
شرایط شرکت در این جشنواره را توضیح دهید:
قبل از برگزاری مسابقات کشوری هرساله در آبانماه اطلاعیه منتشر می شود و تا اواسط دی ماه مهلت ارسال آثار به دانشگاه استان است، سپس از میان برگزیدگان استانی در فروردین ماه در هر بخش ۷ یا ۸ اثر به جشنواره کشوری ارسال می شود.
شما در چه بخشی و چه موضوعی انتخاب شدید؟
در بخش طراحی پوستر و موضوع نقش آموزش در حفظ محیط زیست بود که موضوع را داوران مسابقه انتخاب کردند ، متن کوتاه، طراحی زیبا و رساننده مفهوم به مخاطب سه شرط اصلی برگزیده شده پوستر بود.
سطح مسابقات را چطور دیدید:
سطح مسابقات بسیار عالی و با حساسیت بالایی برگزار شد به عنوان مثال در بخش طراحی که ۷ نفر بودیم و به مرحله نهایی راه یافته بودیم شخصی(اقای نیاری از کرمانشاه) در این بخش بود که سه سال متوالی در جشنواره های بین المللی مقام کسب کرده بود که طراحی های او در روزنامه های بین المللی به چاپ رسیده و این برای من که برای اولین بار در این مسابقات شرکت میکردم علاوه بر استرسی موجب شد انگیزه ام برای رقابت بیشتر شود.
مسابقات در چند بخش و چه تعداد شرکت کننده برگزار شد؟
در ۲۷ بخش و رشته و ۵۰۰ شرکت کننده
فرصت طراحی و تحویل اثر چگونه بود؟
موضوع راس ساعت ۸ صبح اعلام شد و ۴ ساعت مهلت تحویل اثر بود
مقام های دیگری را نیز تاکنون کسب کرده اید؟
مقام اولی استان در سال ۹۳ در همین جشنواره
برای آینده خود چه برنامه ای دارید؟
انشاالله در کنار معلمی گرافیک و طراحی را به صورت حرفه ای ادامه میدهم.
صحبت پایانی خود را بفرمائید:
از پدرم تشکر میکنم و مهمترین عامل موفقیتم در جشنواره را ایشان می دانم و همچنین از خانواده ام و مسئولین دانشگاه و دوست عزیزم علی رضا محمد حسنی که پافشاری ایشان باعث شده من در مسابقات ثبت نام کنم.
از مسئولین شهری و شهرستان نیز تقاضا دارم به طراحی و گرافیک اهمیت بیشتری بدهند و با برگزاری مسابقات شهری و شهرستانی جوانانی که در این رشته فعالیت دارند را معرفی کنند.
سه جوان را در شهر بهرمان میشناسم که بهتر و حرفه ای تر از من هستند ولی متاسفانه در چاپخانه ها فعالیت میکنند و انشالله مسئولین بهای بیشتری به جوانان بدهند تا خودشان را نشان بدهند زیرا استعدادهایی خفته ای بین جوانان وجود دارد که با برگزاری مسابقات و برگزاری جشنواره خودشان را نشان میدهند.