فاز دوم آزمایشگاه کنترل مواد غذایی دانشگاه علوم‌پزشکی رفسنجان افتتاح شد

  • شناسه خبر: 75053
فاز دوم آزمایشگاه کنترل مواد غذایی دانشگاه علوم‌پزشکی رفسنجان افتتاح شد

پیش از ظهر امروز فاز دوم آزمایشگاه مواد غذایی معاونت دارو و غذای دانشگاه علوم‌پزشکی رفسنجان با حضور مسئولان افتتاح و به بهره‌برداری رسید.

خانه » آخرین اخبار » فاز دوم آزمایشگاه کنترل مواد غذایی دانشگاه علوم‌پزشکی رفسنجان افتتاح شد

به گزارش “خانه خشتی“، پیش از ظهر امروز و با حضور فرماندار، امام جمعه، رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی و جمعی از مسئولان، فاز دوم آزمایشگاه مواد غذایی معاونت دارو و غذای دانشگاه علوم‌پزشکی رفسنجان به بهره‌برداری رسید.
معاون دارو و غذای دانشگاه علوم‌پزشکی رفسنجان در افتتاحیه این مراسم اظهار داشت: ساختمان دارو و غذا از سال ۸۶ پایه‌ریزی شد و سال ۹۱ با متراژ یک‌هزار متر مربع در سه طبقه با هزینه ۴۵۰ میلیون تومان با استفاده از اعتبارات سازمان غذا و دارو ایجاد شد.
دکتر لیلا چیت‌چی ادامه داد: فاز دوم از ابتدای سال ۹۳ استارت خورد و از مهر همان سال برای کارهای تجهیزات آزمایشگاهی اقدام و تا پایان سال کار انجام شد.
معاون دارو و غذای دانشگاه علوم‌پزشکی رفسنجان افزود: آزمایشگاه شیمی از اول شهریور ماه منتقل و فضای آزمایشگاهی خوبی در این زمینه ایجاد شده است.
وی بیان داشت: آزمایشگاه میکروبیولوژی و شیمی در گذشته در کنار هم قرار داشت و محل استقرار کارشناسان در محیط آزمایشگاه ایراد داشت.
دکتر چیت‌چی با بیان این که در آینده مجوز تحقیقات پسته هم برای ما صادر می‌شود، افزود: با ایجاد این فاز از لحاظ آزمایشگاهی مشکلی نخواهیم داشت، افزود: در حال حاضر سه آزمایشگاه سم‌شناسی، میکروب‌شناسی و شیمی در محل وجود دارد.
وی به طرح نمونه‌برداری از مواد غذایی سطح مصرف اشاره کرد و گفت: این طرح مهمی است که یکی از نیازهای ما ارتقای تجهیزات شیمی و میکروبی است تا بتوانیم این طرح را صد‌درصد اجرا کنیم.
دکتر چیت‌چی ابراز داشت: در قسمت سم‌شناسی، گواهی پسته برای صادرات بر عهده ما است و از چند سالی که مشکل آزمایشگاهی در کرمان ایجاد شده، نمونه‌های کرمان هم به این آزمایشگاه ارجاع داده می‌شود به طوری‌که یک‌هزار و ۱۱۱ نمونه به شهرستان رفسنجان ارجاع شده و ۷۷۰ مورد مربوط به کرمان است.
وی با بیان اینکه یکی از زمان‌های پربار بودن کار ما در زمینه پسته، فصل برداشت به‌ویژه مهرماه است، خاطرنشان کرد: تاکنون تمام نمونه‌ها را پذیرش کردیم و آزمایشگاه ما مورد تایید هیئت اروپایی است.
دکتر چیت‌چی اذعان کرد: در سطح کشور تنها سه آزمایشگاه رفسنجان، کرمان و تهران هستند که مورد تایید هیئت اروپایی هستند و می‌توانند گواهی صادرات پسته را صادر کنند.
وی افزود: دستگاه hplc برای آزمایش و تایید پسته دستگاهی حساس است که اگر با مشکلی مواجه شود، صادرات پسته متوقف می‌شود، لذا نیاز به یک دستگاه به‌عنوان پشتیبان داریم.
معاون دارو و غذای دانشگاه علوم‌پزشکی رفسنجان متذکر شد: این فاز با ۷۷٫۵ میلیون تومان هزینه داخلی ساختمان و تجهیزات ساختمانی راه‌اندازی شده است.

 

برچسب ها:
تلگرام
دیدگاه‌ها
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خانه خشتی منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
در جواب نظر :

اخبار ویژه
اخبار رفسنجان