کارشناس مسائل سیاسی مطرح کرد:
هزینه میلیارد دلاری آل سعود برای کشتار مردم مظلوم یمن و درماندگی در ابتدایی ترین تجهیزات پزشکی
کارشناس مسائل سیاسی گفت: آل سعود تاکنون بیش از ۱۴۰ میلیارد دلار در یمن برای کشتار مسلمانان مظلوم هزینه کرده است اما در اولین و ابتدایی ترین وسایل پزشکی در بیمارستانهای خود درمانده است .
به گزارش خبرنگار “خانه خشتی“، عباس حاجی نجار کارشناس مسائل سیاسی صبح امروز در جمع بسیجیان شهرستان رفسنجان ضمن عرض تسلیت به مناسبت جان باختن جمعی از زائرین بیت الله الحرام در حادثه منا اظهار داشت: ضعف و ناتوانی صعودی ها در این قضیه کاملا مشهود است، ۶۰ هزار نیروی تامین امنیت حجاج درعربستان امسال به ۲۰ هزار نفر کاهش یافته و مابقی آن به یمن فرستاده شده اند.
وی افزود: عربستان تاکنون بیش از ۱۴۰ میلیارد دلار در یمن برای کشتار مسلمانان مظلوم هزینه کرده است اما در اولین و ابتدایی ترین وسایل پزشکی در بیمارستانهای خود درمانده است .
حاجی نجار با بیان اینکه آل سعود باید مسئولیت این کار را بپذیرد خاطر نشان کرد: ضعف و ناتوانی آنها در اداره حرمین شریفین در همه سالها دیده میشود و هرسال سنگین تر از گذشته است.
وی با اشاره به اینکه سیاست عربستان در منطقه انفعالی است وتحولات منطقه از جمله لبنان و عراق آن را به انزوا کشانده تصریح کرد: یمن یک نوید بزرگ برای حرکت انقلابی است ونگرانی از آینده صعودی ها موجب شده تا همه توان خود را برای سرکوب یمن بکار گیرند
کارشناس مسائل سیاسی بیان داشت: اگر این اقدام عربستان در منا را عناد ندانیم اما این بی تفاوتی آنها به این موضوعات جبران شکست آنها در جنگ با ایران است درجنگ عراق به ایران سعودی ها صدها میلیارد دلار به این کشور کمک کردند.
وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به راهبردهای نظام سلطه علیه جمهوری اسلامی ایران در طول سه دهه گذشته خاطر نشان کرد: جنگ هشت ساله علیه ما با هدف فروپاشی نظام صورت گرفته و طی این سه دهه اگر راهبردهای دشمن را مقایسه کنیم تعویض ابزار و ثبات اصل همین هدف را می بینیم، حتی در مذاکرات کنونی نیز گفتمان دشمن تهدید و غیر قابل پذیرش بودن انقلاب اسلامی است.
حاجی نجار تصریح کرد: رهبر فرزانه انقلاب شرایط امروز را تحت عنوان نفوذ تعریف کردند و اگر بصیرت و دقت لازم را نداشته باشیم شاید در این عرصه هزینه هایی سنگین تر از دفاع مقدس بر ما وارد شود.
وی با بیان اینکه در دفاع مقدس اصل دشمن بر این بود تا انقلاب نوپای اسلامی را از پای درآورد افزود: به جوانان توصیه می کنم تمام فرازهای جنگ را ببینید ، فتنه هایی که در این سالها بر ایران وارد شد بر سر هیچ نظامی وارد نشده است اما ملت ما در مقابل این سختی سینه سپر کرد و مقاومت نشان داد.
کارشناس مسائل سیاسی خاطر نشان کرد: ما در جنگ هشت ساله با صدام نمی جنگیدیم بلکه ۴۲ کشور در مقابل ما حضور داشتند و اکنون در تحریم ها هم همین است، ما در جنگ قادر به تولید سیم خاردار هم نبودیم اما اکنون در حال صادر کردن تجهیزات متعارف جنگی به ۴۴ کشور دنیا هستیم.
وی نفوذ در صفوف تصمیمگیر و تصمیم ساز کشور را گام کنونی دشمن برای براندازی نظام دانست و گفت: دشمن در ابتدا با تصور تصرف سرزمین و بمباران در به زانو دراوردن نظام وارد شد و شکست خورد و در گام بعدی گزینه ی نفوذ فرهنگی را برگزید که این نقشه نیز با حضور مردم در صحنه خنثی شد.