دانش آموز برتر جشنواره علی اکبر دعوت خارجی ها را رد کرد
به گزارش ” خانه خشتی”:از سازمان بسیج متشکرم زیرا مرا با تفکر بسیجی آشنا کرد و در مسیری قرار داد که موجب شد به ارزش هایی احترام بگذارم که وقتی به دلیل برخی از اختراعاتم کشورهای خارجی از من دعوت کردند به دلیل همان تفکر بسیجی، کشور و مردمم را که سهم بزرگی در رسیدن […]
به گزارش ” خانه خشتی”:از سازمان بسیج متشکرم زیرا مرا با تفکر بسیجی آشنا کرد و در مسیری قرار داد که موجب شد به ارزش هایی احترام بگذارم که وقتی به دلیل برخی از اختراعاتم کشورهای خارجی از من دعوت کردند به دلیل همان تفکر بسیجی، کشور و مردمم را که سهم بزرگی در رسیدن من به موفقیت بوده اند تنها رها نکردم و نه محکمی به درخواست آنها دادم.
امیر حسین شکوری متولد سال ۷۵ و دانش آموز دوم دبیرستانی به دلیل فعالیت های علمی، ثبت ۲۵ اختراع در زمینه های مختلف، حضور در فعالیت های اجتماعی و تشکل های دانش آموزی، کسب رتبه دوم کشوری در سیزدهمین جشنواره مخترعین، مبتکرین و ممتازان بسیجی ، در جشنواره اجتماعی حضرت علی اکبر (ع) به عنوان جوان نخبه و برتر شناخته شد.
خبرنگار بیست به سراغ این دانش آموز بسیجی و نخبه رفت تا رمز موفقیت این دانش آموز را جویا شود. مصاحبه زیر ماحصل این گفتگوست:
بیست- به عنوان اولین سوال ، رمز موفقیتان و طی کردن این مدارج علمی با وجود داشتن کمتر از ۱۶ سال را در چه موضوعی می بینید؟
البته من خودم را آدم خیلی بزرگی نمی بینم این شهدا هستند که انسان های بزرگ و موفقی بودند اما رمز موفقیت خودم را توکل به آنها می دانم چون همواره در شروع هر کاری خدا را مدنظر گرفته ام و به او توکل کرده ام.
بیست- الگوی یک دانش آموز و یک جوان چه شخصیتی می تواند باشد؟
با توجه به اهمیت دوره جوانی و تاثیر مستقیم آن بر موفقیت فرد در اینده یک جوان و یک فرد دانش آموز باید شخصیت و فردی را الگوی خود قرار دهد که بتواند این آینده موفق را تضمین کند با توجه به آیات قرآن کریم پیامبر بهترین الگو برای هر شخصیتی است و حضرت علی اکبر شبیه ترین افراد به پیامبر بودن، بنابراین بهترین شخصیت برای یک جوان حضرت علی اکبر خواهند بود.
بیست- چه توصیه ای برای رشد علمی ومعنوی به دانش آموزان هم سن و سال خودتان دارید؟
دانش آموزان باید بنیه علمی خود را تقویت کنند زیرا کشور ما در حال حاضر در شرایط سختی به سر می برد برای عبور از تحریم ها و رشد و بالندگی ایران اسلامی نیاز به علم و دانش است، بنابراین دانش آموزان از همان سال های ابتدای تحصیل باید بنیه و پایه های علمی خود را قوی و محکم کنند،همچنین هیچ وقت از معنویت دور نشوند و یاد خدا را در زندگیشان فراموش نکند همیشه پشتیبان ولایت باشند و ولایت پذیری ولایت مداری را اصول کار خود بدانند. تا به این کشور آسیب نرسد، یک درخواست عاجزانه از خواهران دارم و آن اینکه به حفظ حجابشان توجه کنند و با پوشش های نامناسب آب رد آسیاب دشمن نریزند.
بیست- فکر می کنید چه وظیفه ای به عنوان یک دانش آموز نخبه در قبال شهدا دارید؟
اول شناسایی و مطالعه سیره شهدای دانش آموز، زنده کردن یاد و خاطره دانش آموزان شهید در بین دیگر دانش آموزان، و شناساندن سیره علمی شهدای دانش آموز به جوانان و علی الخصوص دانش آموزان را هم وظیفه خودم می دانم و هم فکر می کنم با این روش و با شناخت مسیر زندگی آنها می توانیم در مسیر آنان قرار بگیریم.
بیست- آیا برای تحقق این موضوع فعالیت خاصی انجام داده اید؟
همان طور که قبلا هم گفتم بنده در اتحادیه انجمن های اسلامی فعالت می کنم یکی از کارهایی که این انجمن انجام دهد شهدا پژوهشی یا سرگذشت پژوهی شهدا است، یعنی درباره زندگی و سیره شهدا تحقیق و تفحص به عمل آمده به صورت مکتوب و جامع اطلاعات جمع آوری می شود بحمد الله بنده نیز در بخش فعالیت می کنم و تابحال چند پرونده درباره شهدا تکمیل کرده ام و سیره و زندگینامه آنها را ارائه داده ام.
بیست- به عنوان یک دانش آموز و یک جوان چطور می توانید در تحقق شعار سال ۹۱ یعنی «تولید ملی و حمایت از کار و سرمایه ایرانی» موثر باشید؟
اول با خرید کالاهای ایرانی و بعد با تبلیغ وسیع کالای ایرانی، البته نه تبلیغ بدون پژوهش باید کالاهایی که واقعا مرغوبیت و کیفیت لازم را دارند جایگزین کالاهای خارجی که به صرف قیمت های پایین و یا مارک های معروف در بین مردم شناخته شده هستند کنیم.
بیست- آیا از برگزار کنندگان جشنواره هایی مانند جشنواره علی اکبر درخواستی دارید؟
برگزاری هر جشنواره مستلزم هزینه های زیادی است باید مسئولین فکری به حال بازگشت این سرمایه باشند، بارها اتفاق افتاده است که وقتی در جشنواره ای شرکت می کنم سیل تقدیر و تشکر ها به سوی من بوده اما بعد از تمام شدن جشنواره تا مدتها فراموش شده ام و کسی به سراغ من نیامده، البته چون همیشه توکل و توسل بنده به خداوند بوده است و تلاش برای رسیدن به موفقیت را وظیفه خود در مقابل شهدا و سربلندی ایرانی می دانستم این موضوع مرا دلسرد نکرده است اما بسیار جوانانی بوده اند که به همین دلیل که بعد از جشنواره ها و مسابقات کسی از آنها یاد نکرده است مسیرشان عوض شده و از این چرخه خارج شده اند و آن همه هزینه کردن ها بر باد رفته است.
بیست- و حرف آخر
از سازمان بسیج متشکرم که مرا با تفکر بسیجی آشنا کرد و در مسیری قرار داد که موجب شد به ارزش هایی احترام بگذارم که وقتی به دلیل برخی از اختراعاتم کشورهای خارجی از من دعوت کردند به دلیل همان تفکر بسیجی، کشور و مردمم را که سهم بزرگی در رسیدن من به موفقیت بوده اند تنها رها نکردم و نه محکمی به درخواست آنها دادم.
گفت و گو از بهروز