دکتر سید محمد حسینی:
مجلس مستقلی می خواهیم که پشتیبان نظام و رهبری و حامی اقدامات سازنده در کشور باشد
وزیر اسبق فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه در وهله اول مجلس ما باید تابع رهبری و ولایت باشد یادآور شد: مجلس باید مستقل باشد تا در عین حمایت از طرح های دولت اگر جایی کم توجهی و کوتاهی شد جبران کند.
به گزارش “خانه خشتی“، دکتر سید محمد حسینی در جمع طلاب حوزه علمیه سفیران هدایت شهرستان رفسنجان اظهار داشت: نائب امام زمان(عج) نزدیکترین و شبیه ترین فرد به امام معصوم است و فاصله گرفتن از او موجب بیراهه و کج راه رفتن فرد می شود.
حسینی تصریح کرد: امام خمینی(ره) نزدیک به ۱۴ سال در نجف تنها به دعا و زیارت نپرداختند بلکه در همان زمان در سال ۱۳۴۸ درس های حکومت اسلامی و ولایت فقیه را مطرح نمودند و نگفتند که رسالت من تمام شد بلکه این موضوع پیگیری شد و تحولی در نظام جمهوری اسلامی ایران ایجاد شد.
وی افزود: در پیش نویس قانون اساسی حرفی از ولایت فقیه نبود ولی بعدها بر اساس دکترین امام(ره) تنظیم شد و البته همان زمان نیز داد و فریاد ملی مذهبی ها بلند شد و نمی خواستند نظام اقتصادی، اجتماعی و سیاسی اسلام حاکم گردد بلکه التزام به اسلام محدود به مباحث فردی شود و اسلام سکولار حاکم گردد.
نماینده مردم رفسنجان و انار در دوره پنجم مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: هم اکنون برخی از کارگزاران با صراحت اعلام می کنند که اسلام نظام قضایی، سیاسی، فرهنگی و حقوقی ندارد و با صراحت اعلام می کنند که ما لیبرال هستیم و مخفی نمیدارند.
وی ادامه داد: همین افراد لیستی تهیه کرده اند برای کل کشور و یک جریان را تقویت می کنند تا وارد مجلس شود و به تدریج بتوانند اهداف خود را تحقق ببخشند.
عضو هیات موسس جبهه یکتا(یاران کارآمدی و تحول ایران اسلامی) خاطر نشان کرد: اینکه غربی ها در رسانه هایشان به مسئله انتخابات می پردازند و به تعبیر رهبر فرزانه انقلاب چشم طمع دوخته اند چون فکر می کنند یک جریانی به تدریج در کشور تقویت می شود و الان در دستگاه های اجرایی جایی پیدا کردند.
استاد دانشگاه تهران بیان داشت: همه ما مسئولیت داریم اینطور نیست که بگوییم رهبری این بار را به تنهایی به دوش بکشند امام معصوم هم اگر باشد دیگران همراهی نکنند یک جایی کار متوقف می شود.
وی با بیان اینکه نظام ما یک نظام مردم سالاری و جمهوریت است و تک تک ما می توانیم نقش آفرین باشیم تصریح کرد: اگر اول انقلاب بود مردم میگفتند ما نمی شناسیم و ۱۱ میلیون نفر به بنی صدر رای دادند و رئیس جهور شد ولی الان که ۳۷ سال از پیروزی انقلاب گذشته خیلی از مسائل با صراحت بیان شده است.
حسینی ادامه داد: خیلی ها الان یک طیف سیاسی مورد حمایت غرب هستند وآنها اعلام می کنند که ما علاقمندیم این طیف و جماعت سیاسی وارد مجلس شود .
وی با بیان اینکه در وهله اول مجلس ما باید تابع رهبری و ولایت باشد یادآور شد: افرادی که گمان می کنیم خوش خیم و معتدل هستند سیاهی لشکر تندروها می شوند، مجلس ششم تعدادی صحنه گردان امثال مشارکتی ها داشت و بقیه را دنبال خودشان کشیدند.
دبیر کل کانون دانشگاهیان ایران اسلامی افزود: برخی تحت عنوان اصولگرایی وارد مجلس شدند و آنجا تحت تاثیر فضای حاکم و به خاطر منافع مادی و فردی تغییر رویه دادند.
دکتر سید محمد حسینی خاطر نشان کرد: باید کسانی انتخاب شوند که آزموده شده باشند عده ای از سیاسیون می خواهند همیشه از آنها تعریف شود و هیچ وقت پا وسط میدانی نمی گذارند که به انها حمله شود، همیشه هر کس که حرف حقی می زند مخالفان او را مورد حمله قرار می دهند.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دولت دهم خاطر نشان کرد: نباید مسئله انتخابات دو مجلس خبرگان و شورای اسلامی را کوچک بگیریم و به تعبیر برخی سرنوشت آینده کشور با این انتخابات رقم خواهد خورد.
وی تصریح کرد: شورای نگهبان به موقع به خصوص راجع به مجلس خبرگان اقدام کرد و مانع شد تا جریانی راه بیافتد و بحث شورایی کردن رهبری را مطرح کند.
حسینی بررسی سوابق مدیریتی کاندیداها را لازم دانست و گفت: داوطلب حضور در انتخابات باید آشنایی اجمالی با طرح ها، لوایح، بودجه، برنامه پنچ ساله توسعه، ساختار کشور و روند حقوقی مجلس داشته باشد، اگر بخواهد با ورود به مجلس کارآموزی کند و یاد بگیرد در واقع زمان از دست داده است.
وی تصریح کرد: نگاراعده ای تعمد دارند که کاری در کشور انجام نشود تا مردم فکر کنند نظام ناکارآمدی دارند همانطور که در اوایل انقلاب نهضت ملی ها می گفتند کشور به بن رسیده است و امام(ره) فرمودند ما بن بست نداریم بلکه شماها نمی خواهید کار کنید و انقلابی نیستید.
دبیر کل کانون دانشگاهیان ایران اسلامی بیان داشت: امروز برخی افراد حتی روحانیونی انقلابی که در خط امام(ره) بودند برگشتند واین تفکر را ترویج می دهند و متاسفانه این تاثیر نفوذ است.
وی افزود: این وضعیت وجود دارد اما داعیان الی الله ، مبلغین و روحانیون وظیفه دارند روشنگری کنند تا مردم بدانند و با آگاهی در صحنه حاضر شوند.
استاد دانشگاه تهران خاطر نشان کرد: اینطور نیست که فردی که در مسیر الی الله قرار دارد تا ابد اینطور باشد و به تاکید امام خمینی(ره) میزان حال فعلی افراد است.
سید محمد حسینی در بخش دیگری از سخنانش به شرایط کنونی شهرستان رفسنجان پرداخت و افزود: در رفسنجان اقدامات خوبی می شود انجام داد صرفا نمی خواهیم به اهداف آرمانی بپردازیم بلکه در کنارش باید کار و خدمت به مردم هم باشد.
وی ادامه داد: دیدید که در دولت گذشته کار انجام میشد موجب نشاط مردم بود و در خدمت مردم بودن همراهی آنان را در پی داشت ؛ در سال ۸۸ اتفاقاتی افتاد که می توانست هر دولتی را از پای درآورد اما چون مردم پای انقلاب بودند و طعم خدمت را چشیده بودند بر این کشور اثر نگذاشت.
وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی خاطر نشان کرد: رسیدگی به طبقات محروم باید صورت گیرد دولت باید کار کند و نمایندگان نظارت و پیگیری داشته باشند نه اینکه مردم را رها کنیم و یارانه ای که به آنها می دهیم موجب عذاب خود بدانیم و عزا بدانیم باید خوشحال باشیم که می توانیم خدمتی به مردم محروم برسانیم.
وی افزود: متاسفانه برخی که زندگی غرق در ناز و نعمت دارند نمی توانند طعم فقر و گرسنگی را بچشند و ناراحتند که چرا مسکن مهر عده ای را صاحب خانه کرد، جای تعجب است کسانی که به هیچ وجه دستشان نمی رسید نظام باید به آنها کمک کند.
حسینی با بیان اینکه نظام اسلامی قبل از هر چیز به فکر طبقات آسیب پذیر باشد تصریح کرد: در وهله اول قوه مجریه می تواند این کار را انجام دهد و مجلس هم در این راه او را حمایت کند.
وی خاطر نشان کرد: مجلس باید مستقل باشد تا در عین حمایت از طرح های دولت اگر جایی کم توجهی و کوتاهی شد جبران کند.
استاد دانشگاه تهران بیان داشت: نماینده ای که به مجلس می رود باید صداقت، تعهد و ولایت پذیری را در عمل و موضع گیری خود نشان دهد، با حرف و شعار نمی شود کشور را اداره کرد و باید اقدام جدی صورت گیرد.