به گزارش خانه خشتی، نجمه تهرانیان در آیین تجلیل از ماماهای نمونه و کارشناسان آزمایشگاهی نمونه در سالن زکریای رفسنجان افزود: این برنامه یکی از دستاوردهای مهم طرح تحول نظام سلامت است که می تواند به بسیاری از مادرانی که در حوزه بارداری، کم بضاعت هستند کمک کند.
وی بیان کرد: این قرارداد در ماه گذشته با همت وزیر بهداشت و مراکز ذیربط مامایی در شورای عالی بیمه تصویب و به صورت پایلوت در سه استان گلستان، اردبیل و اصفهان ابلاغ شده است.
وی ادامه داد: ۵۰ هزار ماما در سطح کشور وجود دارد که درصد بالایی از این افراد جذب شده اند و برای جذب تعداد کمی که مورد نیاز مراکز درمانی کشور است می توانیم از مابقی جذب نشده ها بهره مند شویم.
تهرانیان گفت: سال گذشته حدود ۱۱ هزار ماما به عنوان مراقبین سلامت در مراکز بهداشتی شهری و حاشیه شهرهای کشور جذب و به کار گرفته شدند.
وی یکی دیگر از دستاوردهای طرح تحول نظام سلامت را تصویب دکترای مامایی بالینی دانست و افزود: از آنجا که دکترای بالینی به مدت هشت سال در کشور به خدمت رسانی مشغول است ولی این نقش با دکترای بالینی مامایی تفاوت دارد.
مشاور وزیر بهداشت در امور مامایی گفت: تربیت ماماهای بالینی در مقطع دکترا تاثیر بسزایی در ارتقاء کیفیت آموزش دانشجویان و ارتقاء کیفیت مامایی برای مادران باردار و نوزادان دارد.
این جشن به همت معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان برگزار و در این آیین از ۱۶ مامای نمونه کشوری و شهرستانی و ۱۲ کارشناس آزمایشگاهی تجلیل شد.