امروز در لبنان نزدیک ۷۰ تا ۸۰ هزار موشک مستقر شده که همه آنها ما را در اسرائیل نشانه رفته اند.
“خانه خشتی” به نقل از کیهان: آویو کوخاوی رئیس رکن اطلاعات ارتش اسرائیل که در نشست کمیسیون سیاست خارجی و امنیت کنست (پارلمان) سخن می گفت، از نگرانی نسبت به قدرت ایران و حزب الله خبر داد و تصریح کرد: ۷۰ تا ۸۰ هزار موشک حزب الله می توانند قلب اسرائیل را هدف بگیرند. این در حالی است که همکاری های ایران و لبنان نیز بسیار گسترده است و این مساله کار را برای هرگونه برخورد احتمالی با هر کدام از آنها بسیار مشکل می کند.
کوخاوی همچنین نسبت به نزدیکی روابط ایران و مصر ابراز نگرانی کرد و گفت: ایران تلاش دارد با نزدیک شدن به دولت مصر و تاثیر بر این کشور یک زلزله سیاسی منطقه ای ایجاد کند. همان طور که با رسیدن اخوان المسلمین به قدرت در مصر نزدیکی بسیاری میان اخوانی ها با حماسی ها ایجاد شده و این مساله می تواند در برابر حکومت خودگردان فلسطینی دیوار جدیدی بنا کند که به نفع آن نخواهد بود.
همزمان با این گزارش، روزنامه آلمانی فرانکفورتر آلگماینه سایتونگ خبر داد: ایران طبق ارزیابی ها در سال ۲۰۱۲ بین ۴۰ تا ۶۰ هزار انواع موشک با برد تا حدود ۳۵۰ کیلومتر، و نیز خمپاره انداز نیمه سنگین و سلاح ضد تانک و موشک های ضدهوایی سبک علیه هواپیماهایی که نزدیک سطح زمین پرواز می کنند به حزب الله داده است.
این روزنامه خاطر نشان کرد: طبق ارزیابی های اسرائیل، حزب الله نیروهای خود را از حدود ۱۵ هزار در تابستان ۲۰۰۶ به حدود ۳۰ هزار نفر رسانده و دو برابر کرده است.
روزنامه آلمانی با تاکید بر اینکه «موشک های حزب الله برای اسرائیل یک عامل ناامنی است» نوشت: موشک های کوتاه برد متوسط با بردی حدود ۳۵۰ کیلومتر نه تنها قادرند از لبنان تل آویو را هدف بگیرند بلکه به هدف هایی هم در صحرای نقب از جمله راکتور اتمی اسرائیل دیمونا به همراه برنامه نظامی آن و رادار بزرگ آمریکایی که به منظور دفاع ضدموشکی استفاده می شود می رسند.
این روزنامه خاطر نشان کرد: قدرت موشکی حزب الله عامل ناامنی در محاسبه های نظامی و صنعتی اسرائیل است. همچنین امنیت و زیرساخت های حساس اسرائیل ممکن است به خطر بیفتد. چنین اتفاقی در ژوئیه ۲۰۰۶ با اصابت روزانه حدود ۱۵۰ موشک کوتاه برد رخ داد که باعث شد حدود یک میلیون اسرائیلی به جنوب فرار کردند و جاده ها را بستند؛ به این ترتیب راه تدارکاتی برای نیروهای اسرائیل در جنگ لبنان با مانع روبرو شد. این امر به تاخیر در عملیات زمینی اسرائیل در جنوب لبنان منجر شد، گرچه کمبود آموزش و تجهیزات و رهبری دلیل های مهم عدم موفقیت در این عرصه دشوار بودند. «کمیسیون وینوگراد» که بعد از جنگ لبنان از سوی دولت اسرائیل مامور بررسی نتیجه جنگ شد در گزارش تحقیق خود بر این کمبودهای عملیاتی و تجهیزاتی تاکید کرد.