به جای مدیریت جناحی باید مدیریت جهادی صورت گیرد

  • شناسه خبر: 104290
به جای مدیریت جناحی باید مدیریت جهادی صورت گیرد

امروز ما به دنبال این هستیم که نگاه کشور را هم در بخش خصوصی و هم در بخش دولتی جذب کنیم در این راستا استفاده از روحانیون به عنوان یکی از بزرگترین نیروی توانمد در رفسنجان که با اعتقاد معنوی که در انها وجود دارد تاثیرگذاری انها در جامعه بیشتر است لذا کمک انها می تواند در این راستا مفید باشند .

خانه » آخرین اخبار » به جای مدیریت جناحی باید مدیریت جهادی صورت گیرد

به گزارش خانه خشتی ؛حمید ملانوری فرماندار رفسنجان  در جمع اعضای کمیسیون تخصصی همایش رفسنجان ،تدبیر،،تلاش و توسعه ،توجه به مسائل فرهنگی و اقتصادی را دغدغه مهم جامعه دانست و اظهار داشت :در دوره حاضر دو نگرانی وجود دارد که رهبر فرزانه انقلاب هم به ان  تاکید دارند و ما هم در جامعه با ان برخورد می کنیم و دغدغه ما می باشد، توجه به مسائل فرهنگی و اقتصادی است که  به هم وابسته هستند .
وی افزود :سیاستهای اقتصاد مقاومتی این است که اقتصاد باید دانش بنیان ، عدالت محور ،درون زا، برون نگر و مردمی باشد .
فرماندار بیان داشت :هدف ما این است که براساس فرهنگ ، نیاز و  توانمندیهای که وجود دارد برنامه ریزی و مدیریت برای استفاده از ظرفیتها داشته باشیم .
ملانوری ایجاد وحدت و همدلی بین مسئولین و مردم را از توفیقات ستاد مثلث اقتصادی دانست و گفت :ما قبل از سال، شعار بومی طراحی کردیم ،هم  در شورای اداری و هم  در حوزه اقتصادی شعاری تحت عنوان رفسنجان ،تلاش، تدبیر توسعه مورد تایید قرار گرفت و ما در حوزه اقدام و عمل
بهترین راه برون رفت از چالشهای اقتصادی را  همین اقتصاد مقاومتی می دانیم .
وی بیان داشت : ما در این همایش دنبال یک راه میان بر علمی ،فنی و تخصصی ،در قالب یک مدیریت و دانش محلی با توجه به نیازها  و ظرفیتهای منطقه هستیم.
فرماندار افزود :با تدبیر خردمندانه توسط نخبگان و اقشار موثر جامعه و افراد موثر داخل و خارج از کشور تلاش کنیم به یک توسعه نسبی برسیم.
وی با بیان اینکه توسعه پایدار به این زودی اتفاق نمی افتد گفت : در این همایش به دنبال معرفی رفسنجان به معنای واقعی و امروزی هستیم که بتوانیم از منابع و ظرفیتها استفاده کنیم و به یک توسعه و رشد نسبی دست پیدا کنیم .
ملانوری تصریح کرد :رفسنجان بر اساس تعاریف عامیانه یک شهرستان توسعه یافته می باشد که در ارزیابی دولتی رتبه یک استان و رتبه۲۰ در شهرستانهای کشور را داریم .
وی به  وضعیت بحران اب  اشاره کرد و گفت : برداشت پسته در سال گذشته ۴۰۰ کیلو در هر هکتار بوده  که امسال ۴۵۰ کیلو در هر هکتار می باشد که نسبت به گذشته پیشرفت نداشته است .
وی  به کاهش مشارکت خیرین نسبت به گذشته اشاره کرد و گفت :امروزه  مثل گذشته خیرین و افراد سرمایه گذار مشارکت نمی کنند و هدف ما در این همایش دعوت از سرمایه گذاران در زمینه های اقتصادی می باشد .
فرماندار استفاده از ظرفیت های گردشگری و ظرفیت منابع انسانی و برنامه ریزی و مدیریت در این راستا ،شناسایی و راه حل برای آسیب ها و معضلات اجتماعی  را از دیگر برنامه های این همایش دانست و افزود :امروز ما به دنبال این هستیم  که نگاه کشور را  هم در بخش خصوصی و هم در بخش دولتی جذب کنیم در این راستا استفاده از روحانیون به عنوان  یکی از بزرگترین  نیروی توانمد در رفسنجان که با اعتقاد معنوی که در انها وجود دارد  تاثیرگذاری انها در جامعه بیشتر است لذا کمک انها می تواند در این راستا مفید باشند .
وی بیان داشت :در اقتصاد مقاومتی  به جای مدیریت جناحی باید مدیریت جهادی صورت گیرد .
حمید ملانوری به برنامه های همایش اشاره کرد و گفت :برای ایجاد یک نشاط اجتماعی،در این همایش  جشنواره بازیهای بومی با دعوت  ۶۰۰ نفربه منظور فرهنگ سازی به جای بازیهای جدید برگزار خواهد شد .
وی افزود :در کنار جشنواره بازی های محلی ، نمایشگاه هایی در همه زمینه ها خواهیم داشت این همایش که به مدت ۶ روز می باشد در دو روز آخر بحث های تخصصی دران انجام می شود .
فرماندار بیان داشت :هدف ما از تشکیل کمیسیون این است که هر کمیسیون به تناسب موضوعی که دارند اهداف کلی خود را مشخص کنند بعد برای اهداف ،برنامه های کوتاه مدت و بلند مدت تعیین کند تا به  جریان اقتصادی کمک شود .
وی  افزود :این همایش با نیت خالص و پاک برای ایجاد یک برنامه و حرکت جدید می باشد و هیچ هدفی جز پیشرفت رفسنجان با یک مدیریت جهادی  نداریم .

برچسب ها:
تلگرام
دیدگاه‌ها
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خانه خشتی منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
در جواب نظر :

اخبار ویژه
اخبار رفسنجان